Pumpkin baked oatmeal

آشپز جو دوسر کدو تنبل – دو سرآشپز


این بلغور جو دوسر پخته شده یک میان وعده عالی برای صبحانه است: تند و پر از جو سالم! ظرف را بپزید و تمام هفته غذا بخورید.

جو دوسر پخته کدو تنبل

بلغور جو دوسر جایی است که ما صبحانه متعادل دریافت می کنیم. پس چرا خودتان را زیبا نمی کنید؟ اینها آشپز جو دوسر کدو تنبل آنها مانند دارچین و آغوش ادویه های زنجبیل هستند. بسته بندی شده با عطر خوشبو ، در عین حال راهی عالی برای شروع روز! همه محصولات جوانه گندم پروتئین و فیبر را تأمین می کنند ، سپس شکل مناسب پوره کدو تنبل یک ادویه خوب است. یک ظرف بزرگ درست کنید و تمام هفته غذا بخورید ، یا مهمان بسازید! در هر صورت ، این یک روش عالی برای خوش طعم کردن صبح است (نمی توانیم از خوردن دست بکشیم).

مواد لازم برای پخت بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر کدو پخته شده را می توان به راحتی شلاق زد. این نیاز به دستور العمل های خوبی دارد که در دستور العمل های کدو ذکر شده است. در اینجا مواردی وجود دارد که باید به دنبال آنها باشید:

  • جو دوسر قدیمی: جو دو سر آهنی را با جو دوسر خرد شده یا جو موقت جایگزین نکنید! آنها بسیار متفاوت از Old Fashioned آشپزی می کنند. آهن را ببرید ، سراغ آهن پخته کدو جو بروید: طعم آن شبیه پای کدو تنبل است!
  • گردوی آمریکایی: شما انتخاب می کنید ، اما به شکل خود بلغور جو دوسر اضافه می کند
  • ادویه ها: می توانید از دارچین ، زنجبیل ، میخک و جوز هندی استفاده کنید: یا ادویه گیلاس! مقداری به فروشگاه ببرید یا در خانه درست کنید.
  • پوره کدو تنبل: مطمئن شوید پوره کدو تنبل است: پای را پر نکنید!
  • انتخاب شیر: هرچی بخوای! شیر بدون تخمیر یک پوشش کدو تنبل برای پخت جو دوسر ایجاد می کند.
  • تخم افرا: آب سیب سفید طعم می دهد و طعم طبیعی دارد. می توانید از سایر شیرین کننده های دلخواه بر پایه آب (عسل یا آب آگاو) استفاده کنید.
  • وانیل: وانیل طعم می دهد.
جو دوسر پخته کدو تنبل

حدود یک ساعت طول می کشد ، اما باقی مانده به خوبی ذخیره می شود

پختن بلغور جو دوسر کدو حدود یک ساعت به طول می انجامد ، اما معمولاً هنگام پخت بلغور جو دوسر کمتر می شود. چون بیشتر از صبحانه معمولی طول می کشد ، ما دوست داریم تابه درست کنیم و فقط آن را در طول هفته بخوریم. آن را به خوبی در یخچال نگهداری کنید و می توانید آن را سرد یا به مدت طولانی بخورید: بدون نیاز به گرما! در صورت تمایل می توانید فر یا مایکروویو را روشن کنید.

انواع: آهن خرد شده و جو دوسر کدو تنبل

آیا می خواهید کدو پخته شده با جو دوسر خرد شده را تهیه کنید؟ یا شیر بلغور جو دوسر سریع می خواهید؟ در اینجا تفاوتها وجود دارد:

  • روی کدو تنبل جو دوسر را بریده است: جو دوسر کدو تنبل واقعا طبق ایده هایی که سالهاست به دست آورده ایم طعم آن شبیه پای کدو تنبل است. استفاده از جو دوسر قدیمی به این شکل باعث می شود حس میله های کدو تنبل خوب باشد ، اما نوع فلز سخت آن بسیار مرطوب است و تمایل دارد که پای را پر کند. به آشپزهای کدو تنبل جو بروید.
  • جو دوسر کدو تنبل (روی اجاق گاز): آیا می خواهید اولویت های مشابه را فقط در 10 دقیقه داشته باشید؟ جو دوسر کدو تنبل ما را روی اجاق گاز درست کنید. حال و هوای مشابهی دارد اما مانند غذای بلغور جو دوسر شیرین است.
جو دوسر پخته کدو تنبل

نکات کدو تنبل پخت بلغور جو دوسر

یک دسته جو دوسر کدو تنبل درست کنید و این یک صبحانه و صبحانه خوشمزه است. هنر زمانی است که فرایند واقعاً بدرخشد! در اینجا آنچه باید در مورد بلغور جو دوسر بدانید:

  • تخم افرا: کمی روغن افرا چیزی است که کمی بیشتر به آن نیاز دارید. یا آن را با کمی روغن نارگیل ذوب شده گرم کنید تا خنک شود.
  • افرا: با ماست افرا هم خوشمزه است. ماست یونانی ، آب سیب و وانیل را با هم مخلوط کردیم تا بچرخد (جزئیات در زیر). وقتی این کار را انجام می دهید ، کمی افرا روی آن اضافه کنید: طعم نهایی را اضافه می کند.
  • پسته یا گردو. چاشنی را بیابید و از افرا با پکن یا گردو استفاده کنید.
  • به روز رسانی دانه های کدو نیز کار می کنند! نمک سرخ شده بسیار خوب است.
  • کره آجیل. روغن بادام ، کره بادام زمینی یا کره پکن بهترین بطری های نمکی هستند که با کدو تنبل همراه می شوند! کره بادام زمینی ممکن است طعم آن را مختل کند.
جو دوسر پخته کدو تنبل

برای آینده برنامه ریزی کنید!

آیا می توانید این کدو پخته شده را با کدو تنبل بپزید؟ نوع! توجه داشته باشید که این جو دو سر یکسان نیست: نمی توانید آنها را شب قبل مخلوط کرده و در یخچال بگذارید! جو دوسر می تواند تمام آب را جذب کرده و بسیار خشک خارج شود. اگر می خواهید از قبل برنامه ریزی کنید ، موارد زیر باید انجام شود:

  • کمی آماده سازی: نوشیدنی ها را جداگانه خشک کرده و در ظروف جداگانه (با آب یخچال) نگهداری کنید. صبح آنها را با هم بریزید و بپزید. یا:
  • پیش پخت: یکشنبه شب تابه درست کنید ، سپس در یخچال بگذارید تا تمام هفته غذا بخورد. می توانید غذاهای باقیمانده را به مدت یک هفته خنک کرده و در فر 300 درجه یا مایکروویو بپزید.
جو دوسر پخته کدو تنبل

بسیاری از دستور العمل های کدو تنبل

کدو در هوا است! در اینجا چند دستور العمل کدو تنبل برای استفاده از قوطی پوره کدو تنبل آمده است:

این دستور پخت جو دوسر کدو تنبل…

سبزیجات ، سبزیجات ، محصولات گیاهی ، محصولات غیر لبنی و غذاهای ناسالم.

چاپ

تماشا کردن تصویری از ساعتارزان تصاویر گران قیمتپرچم علامت پرچمپوشه فایل تصویریاینستاگرام لوگوی اینستاگرامalirezatalischioriginal pinterest تصویرفیس بوک تصویر فیس بوکچاپ چاپ عکسحلقه ها علامت دایره هاقلب تصویر قلبقلب شجاع تصویری قوی از قلب

شرح

بلغور جو دوسر پخته شده یک میان وعده عالی برای صبحانه است: تند و پر از جو سالم! ظرف را بپزید و تمام هفته غذا بخورید.


  • دو فنجان جو دوسر قدیمی (بدون جایگزین جو دوسر یا جو دوسر)
  • فنجان تکه های گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی خرد شده)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه پای ادویه (یا 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده ، قاشق زنجبیل پایین ، قاشق میخک پایین و قاشق جوز هندی آسیاب شده)
  • قاشق نمک مخلوط
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل
  • 1 ¾ فنجان شیر دلخواه (شیر ، بادام یا جو دوسر)
  • 6 قاشق غذاخوری آب سفید خالص
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ، ذوب شده و تا دمای اتاق گرم می شود
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل سفید
  • سرو: 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل ذوب شده و 1 قاشق چایخوری شربت افرا یا ماست افرا یونانی *


  1. فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. *
  2. آبی یک تابه 8 * 8 اینچی یا 9 * 9 اینچی است. در یک کاسه مخلوط کن ، جو دو سر ، تکه های سنجد ، بیکینگ پودر ، ادویه کدو تنبل و نمک را مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  3. در یک تابه از قبل گرم شده خشک کنید.
  4. در همان کاسه ، پوره کدو ، شیر ، آب افرا ، روغن نارگیل و وانیل را با هم مخلوط کنید. شیر تغلیظ شده را روی جو دوسر بریزید. حتما چنگال را با چنگال روشن کنید تا همه چیز به طور مساوی به هم متصل شود.
  5. 40 تا 45 دقیقه بپزید تا بالای آن بسیار خوب شود و مخلوط جو دوسر شروع شود. از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
  6. قبل از سرو ، آب و افرا را اضافه کنید یا ماست یونانی افرا * و افرا را اضافه کنید. باقی مانده را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید: در فر 300 درجه یا مایکروویو گرم کنید تا گرم شود.

یادداشت

* برای ماست یونانی ، یک فنجان فنجان یونانی را با 1 قاشق چایخوری سیب و 1 قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید. حتماً هنگام سرو کمی افرا روی آن اضافه کنید.

  • گروه: صبحانه
  • مسیر: آشپزی
  • غذا: آمریکایی

اصطلاحات جستجو: جو دوسر پخته کدو تنبل

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا