اطلاعاتی در مورد تغذیه و مزایای سلامتی رامبوتان


انتخاب و ذخیره سازی

میوه های رامبوتان و لیچی
محصولات رامبوتان و لیچی همانطور که در فروشگاه- کوالالامپور مشاهده می شود.

درخت رامبوتان دو بار در سال میوه می دهد. بنابراین میوه های تازه قبل از ماه ژوئن وارد بازار می شوند و تا دسامبر ادامه می یابند. انواع توت های تازه بخرید. انگشتان خود را روی میوه بچرخانید تا خوشه های نرم (انعطاف پذیر) برای موهای تازه پیدا شود. از موهایی که موهای خشک ، شکننده و شکننده نشان می دهند ، به عنوان علامت بافت قدیمی خودداری کنید.

در خانه ، آنها را در یک مکان خنک در یک ظرف میوه قرار دهید ، که گاهی اوقات هم زده می شوند تا تازه بمانند. آنها را تازه بخورید آنها می توانند تا 5 روز در دمای اتاق و 10-12 روز داخل یخچال با رطوبت مناسب تنظیم شوند.

اما میوه های پوست کنده / دانه دار زود رسیده می شوند و باید زود مصرف شوند. آنها همچنین می توانند منجمد یا خشک شوند و برای صادرات کنسرو شوند.

مراحل آماده سازی و حضور

رامبوتان را می توان به همان روش لیچی و لونگان استفاده کرد. برای تهیه ، کافی است میوه را در آب سرد بشویید و با یک حوله تمیز خشک کنید. با استفاده از چاقوی برش دهنده و پیچشی ، یک برش سطحی روی پوست ایجاد کنید تا نیمه بالای فنجان جدا شود.

از طرف دیگر ، همانطور که بومیان مالایی انجام می دهند ، فقط پوست را با یک انگشت شست بشکنید و بچرخانید / باز کنید تا پوسته برداشته شود. مانند لوچیس ، مراقب باشید که گوشت او را خرد نکنید ، در غیر این صورت ممکن است آب بمالید و آب از دست بدهید! بعد ، پوست تنگ بیرونی را به همراه غشای نازک داخلی جدا کنید تا گوشت سفید زیبا با متن واضح ظاهر شود.

یک توت کامل پوست را به یکباره بخورید! گاز نگیر. برای لذت بردن ، آب شیرین الهی آن را به آرامی فشار دهید ، آن را بین زبان و کام خود بچرخانید و سپس دانه (چاله) آن را بیرون دهید.

در اینجا چند نکته برای حضور در مراسم آمده است:

  • رامبوتان تازه را باید بدون هیچ گونه افزودنی و طعم کامل میل کرد.

  • عصاره آن می تواند یک افزودنی عالی برای سالاد میوه و به عنوان چاشنی باشد.

  • آب / شربت رامبوتان می تواند یک نوشیدنی خوش طعم تابستانی باشد.

  • مانند لیچی ، می توان از آن در ژله ها ، مربا ، شیرینی ، سس ها و شربت ها نیز استفاده کرد.

مشخصات ایمنی

میوه رامبوتان به خوبی بهبود می یابد و واکنش های آلرژیک بسیار نادر است. زنان باردار و کودکان با شیرینی شیرین می توانند غذا بخورند. دانه ها حاوی آلکالوئیدهای ساپونین هستند و مصرف آنها باید قطع شود.

افراد مبتلا به دیابت ممکن است بخواهند زیاد غذا بخورند زیرا قند زیادی دارند. (سلب مسئولیت پزشکی)

ممکن است بخواهید بخوانید ≻≻-

≺≺ نتایج Lanzone (langsat) حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

≺≺ لیچی (لیچی) حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

≺≺ بازگشت به میوه ها از جانب رامبوتانبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از انواع میوه ها با تصاویر کامل از حقایق تغذیه ای و فواید سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

≺≺ بازگشت به صفحه نخست.

مراجع بیشتر:

  1. ارزش غذایی در هر 100 گرم بخش خوراکی. (پنجره جدیدی باز می شود)

  2. Rambutan – Portal Agritech TNAU- PDF.

  3. برگه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استنفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان (پیوند در پنجره جدیدی باز می شود).



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2142

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا