بادمجان پنیری و مارینارا | COOKTORIA


اینها بادمجان پنیری و مارینارا بسیار خوشمزه است و دارای پنیر شیرین و شیرین است. دستور العمل ساده برای بادمجان یک غذای شگفت انگیز است که همه غذاهای مورد علاقه شما را سیر می کند.

بادمجان و مارینارا روی چنگال

بادمجان چینی و مارینارا شبیه بادمجان پارمزان است ، اما بسیار زیباتر است. تکه های بادمجان پخته شده با سس معطر و پنیر آبدار که قهوه ای و تند هستند ، این غذا را در خانه دوست دارم. غذای خوشمزه آن به خوبی با سس پنیر و گوجه فرنگی ترکیب می شود. این یک نوع بسیار ساده است که طعم و فرم فوق العاده ای را به همراه دارد.

این نه تنها شام درست می کند ، بلکه برای خانواده ها و دوستانی که غذاهای گیاهی و ناسالم را ترجیح می دهند نیز مفید است. این را با همه ویژگی های مورد علاقه خود سرو کنید و با خیال راحت آن را با رنگ هایی که مطابق با سلیقه شما مطابقت دارد تغییر دهید. این گیاه Cheesy and Marinara بسیار ساده و آسان تهیه می شود ، بنابراین می توانید هر زمان که می خواهید از آن لذت ببرید. می توانید دسته را دو برابر کرده و در نیمه راه سرد کنید! بیایید ببینیم می خواهید چه کار کنید.

مواد اولیه عالی

  • برابر. ستاره این ظرف!
  • روغن زیتون. اگر می خواهید چربی و کالری را کاهش دهید ، می توانید این کار را انجام دهید.
  • مارینارا یا سس گوجه فرنگی مورد علاقه شما نیز مثر است.
  • موتزارلا برای شکل خوب ، توخالی و صاف.
  • پنیر پارمزان. طعم دیگری می بخشد.
  • جعفری. تزئین کردن. در صورت تمایل می توانید از گیاهان دیگر مانند پونه کوهی استفاده کنید.
  • نمک و فلفل چشیدن.

طرز تهیه بادمجان با سوپ مارینارا

1. بادمجان را بشویید و در وسط یک دایره تیز به اینچ برش دهید.

برش های مساوی برش بزنید

2. برش های بادمجان را روی یک ورقه پخت قرار دهید و از دو طرف با روغن و روغن زیتون بشویید. نمک و فلفل را مزه دار کنید. بادمجان را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید.

بادمجان را با روغن بشویید

3. بادمجان را از فر خارج کنید. سپس یک قاشق چایخوری مارینارا به بالای هر تکه اضافه کنید و آن را به آرامی پخش کنید. موزارلا و پارمزان را روی آن بپاشید.

پنیر را به بادمجان اضافه کنید

4. حدود 2-3 دقیقه به بالا برگردید ، یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و کف بنفش شروع به شکل گیری کند.

پخت بادمجان

5. بادمجان خشک شده را با جعفری تازه بپاشید و بلافاصله سرو کنید.

بادمجان و مارینارا روی یک کاردک

بهترین دستور تهیه بادمجان پنیری با مارینارا

  • بادمجان زیاد نبرید. اگر لایه ها خیلی نازک باشند ، می توانند خشک و خشک شوند. از ضخامت آنها در حدود inch اینچ برای ایجاد ظاهر و عطر کامل اطمینان حاصل کنید.
  • نمک برابر. اگر بادمجان خود را در فروشگاه یافتید ، گاهی اوقات کمی تلخ می شود ، بنابراین برش ها را نمک زده و 30 دقیقه قبل از خشک شدن کمی بجوشانید تا هرگونه سوزش از بین برود.
  • برش بزنید تا پنیر ذوب شود. شلاق حرارت را از بالای فر می فرستد ، که مستقیماً آن را روی سطح پنیری برش های بادمجان قرار می دهد. این باید زیبا و منفجره و بنفش باشد.

تنوع این راز

  • از انواع گیاهان دارویی استفاده کنید. پونه کوهی ، ریحان ، رزماری و سایر گیاهان طعم فوق العاده ای با این غذای بادمجانی دارند.
  • به جای پنیرهای مختلف. از ریکوتا ، مونستر و گودا می توان در این روش استفاده کرد.
  • سبزیجات را به آبگوشت اضافه کنید. اگر از سس مارینارا استفاده می کنید ، سعی کنید مقداری قارچ ، فلفل دلمه ای یا سیر آب شده را برای افزودن طعم به آن اضافه کنید.

نحوه ذخیره و راه اندازی مجدد

باقی مانده را به مدت دو روز در یخچال در ظرف یخچال نگهداری کنید. همچنین می توانید آنها را در ظرف مخصوص پخت ، که با روکش پلاستیکی و فویل پوشانده شده است ، تا سه ماه خشک کنید. برای شروع مجدد ، بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا نرم شود.

آنچه می توانید در این خدمت کنید

بادنجان پنیری و مارینارا با بسیاری از غذاهای دیگر به خوبی کار می کنند. می توانید از بخشی لذت ببرید برنج و لوبیا، برنج اسفناج، لوبیا پوست کنده آسان، یا گوجه فرنگی کوسکوس و خشکبه سالاد و سس ، به عنوان سالاد فتا خیار گوجه فرنگی و سوپ قرمز قرمز، شروع خوشمزه ای است و برای اتمام غذا ، مقداری بدهید 4 عدد موس شکلاتی مخلوط یا آناناس سرخ شده آناناس پایان شیرین

بادمجان و مارینارا در یک بشقاب

این دستور غذا برای بادمجان چینی و مارینارا یک دستور عالی است که همه آن را دوست خواهند داشت. سالم ، شیرین و انعطاف پذیر ، از داشتن یک دستور العمل ساده در لیست خود لذت خواهید برد.

چند دستور العمل عالی برای امتحان کردن:

فیلم آموزشی

بادمجان پنیری و مارینارا

تانیا شف

اینها بادمجان پنیری و مارینارا بسیار شیرین است و دارای پنیر شیرین و شیرین است. این دستور ساده یک غذای شگفت انگیز را تهیه می کند که با تمام غذاهای مورد علاقه شما مطابقت دارد.

زمان آماده سازی 7 دقایق

زمان پخت 23 دقایق

تمام وقت 30 دقایق

آره شام

غذا آمریکایی

عناصر

  • 1 متوسط برابر
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ فنجان alirezatalischioriginal یا سس گوجه فرنگی مورد علاقه
  • ¾ فنجان موتزارلا را برش دهید
  • ½ فنجان پارمسان براق
  • ½ قاشق چایخوری نمکپاش یا مزه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا مزه

دستورالعمل ها

  • بادمجان را بشویید و در دایره های ضخیم اینچ به صورت دایره برش دهید.

  • تکه های بادمجان را روی یک ورقه پخت قرار دهید و از هر دو طرف با زیتون بشویید. نمک و فلفل را مزه دار کنید. بادمجان را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید.

  • بادمجان را از فر خارج کنید. سپس یک قاشق چایخوری مارینارا به بالای هر تکه اضافه کنید و آن را به آرامی پخش کنید. موزارلا و پارمزان را روی آن بپاشید.

  • حدود 2-3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و کف بنفش شروع به شکل گیری کند ، به بالا بیاورید.

  • بادمجان را با نمک و جعفری تازه مخلوط کرده و بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

بهترین طرز تهیه بادمجان خوب پنیری و مارینارا

  • بادمجان زیاد نبرید. اگر لایه ها خیلی نازک باشند ، می توانند خشک و خشک شوند. از ضخامت آنها در حدود inch اینچ برای ایجاد ظاهر و عطر کامل اطمینان حاصل کنید.
  • نمک برابر. اگر بادمجان خود را در فروشگاه یافتید ، گاهی اوقات ممکن است کمی تلخ باشد ، بنابراین نمک را نمک زده و بگذارید 30 دقیقه بماند تا کمی خشک شود تا هرگونه سوزش از بین برود.
  • برش بزنید تا پنیر ذوب شود. شلاق حرارت را از بالای فر می فرستد ، که مستقیماً آن را روی سطح پنیری برش های بادمجان قرار می دهد. این باید زیبا و منفجره و بنفش باشد.

تنوع این راز

  • از انواع گیاهان دارویی استفاده کنید. پونه کوهی ، ریحان ، رزماری و سایر گیاهان طعم فوق العاده ای با این غذای بادمجانی دارند.
  • به جای پنیرهای مختلف. از ریکوتا ، مونستر و گودا می توان در این روش استفاده کرد.
  • سبزیجات را به آبگوشت اضافه کنید. اگر از سس مارینارا استفاده می کنید ، سعی کنید مقداری قارچ ، فلفل دلمه ای یا سیر آب شده را برای افزودن طعم به آن اضافه کنید.

نحوه ذخیره و راه اندازی مجدد

باقی مانده را به مدت دو روز در یخچال در ظرف یخچال نگهداری کنید. همچنین می توانید آنها را در ظرف مخصوص پخت ، که با روکش پلاستیکی و فویل پوشانده شده است ، تا سه ماه خشک کنید. برای شروع مجدد ، اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا نرم شود.

این روش را امتحان کردید؟در زیر نظر بگذارید ، من نمی توانم منتظر بمانم تا از شما بشنوم!