با توجه به ارزش های تغذیه ای ، چرا کسی شیر کامل را بر شیر بدون لاکتوز ترجیح می دهد؟ : تغذیه


تفاوت واضحی بین شیر نیمه چرب یا بدون چربی در مقایسه با شیر کامل وجود دارد. بسیاری از ارزش های غذایی کاهش می یابد و یا حتی کاهش می یابد. مردم معمولاً نگران میزان چربی یا کربوهیدرات (به شکل قند) هستند اما پروتئین ها و سایر مواد مغذی که “مطلوب” هستند معمولاً تا آنجا که می توانم بگویم کاهش می یابد.

با این حال ، به نظر می رسد شیر بدون لاکتوز تنها چربی ها و قندها را در حالی که پروتئین ها را حفظ می کند حذف می کند.

بنابراین بدون توجه به عدم تحمل لاکتوز یا عدم توجه به ارزش غذایی ، چرا کسی شیر کامل را بر شیر بدون لاکتوز ترجیح می دهد؟

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2150

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا