با غذاهای مدیترانه ای از دومین بیماری خطرناک خودداری کنید


بیماری قلبی و درد قفسه سینه با مسدود شدن شریان های قلب مرتبط است

بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب ، آترواسکلروز (“بیماری عروق کرونر”) در قلب دارند ، وضعیتی که بیماری عروق کرونر نامیده می شود. در کوتاه مدت (در صورت عدم وجود) ، پزشکان و بیماران باید عوامل خطر برای عوارض آینده و سایر حوادث قلبی عروقی را در نظر بگیرند. به این می گویند “پیشگیری دوم”. تغییرات خطر ممکن است شامل ترک سیگار ، ورزش ، کاهش استرس و تغییرات رژیم غذایی باشد. سالهاست که من غذاهای مدیترانه ای را تبلیغ می کنم. بسیاری دیگر به جای آن رژیم کم چربی را توصیه می کنند. تحقیقات اخیر رژیم غذایی من را تایید می کند.

یکی از راه های ارزیابی خطر تصلب شرایین ، اندازه دیواره شریان کاروتید با سونوگرافی است. رشد دیواره شریان ها با افزایش خطر عوارض تصلب شرایین مانند بیماری های قلبی و سکته همراه است. حفاری عمیق و ضخامت داخلی در داخل دیواره رگ ، به نام intima-media ، مورد نیاز است. مطالعات قبلی نشان داده بود که رژیم غذایی مدیترانه ای در رژیم غذایی مدیترانه ای در طی 5 سال کاهش مصرف کاروتید را نسبت به رژیم های کم چرب نشان می دهد. در اینجا عبارتند از:

تاریخچه و هدف:

هر چند زندگی و تغذیه بر خطرات قلبی تأثیر می گذارد در حال حاضر هیچ اجماعی در مورد بهترین رژیم غذایی برای جلوگیری از بیماری های قلبی وجود ندارد. CORDIOPREV (مداخله رژیم غذایی کرونری با روغن زیتون و پیشگیری از قلب و عروق) یک کارآزمایی آینده نگر ، تصادفی ، کنترل شده و کنترل شده بر روی 1002 بیمار قلبی عروقی است که هدف اصلی آنها مقایسه نتایج 2 رژیم غذایی سالم (کم چرب) است. بیشتر در برابر غذاهای مدیترانه ای که حاوی روغن زیتون باکره است) در حوادث قلبی عروقی. در اینجا ، ما به نتایج مرحله دوم مطالعه CORDIOPREV اشاره می کنیم. بنابراین ، آزمایش این غذاها برای کاهش خطر بیماری های قلبی. ضخامت درون رسانه ای شریان کاروتید معروف (IMT-CC) با حرکت دایره ای آزمایش شد. IMT-CC یک شاخص قابل قبول از خطر بیماری و بیماریهای قلبی عروقی در آینده است.

مسیر:

از بین همه شرکت کنندگان ، 939 آزمایش اولیه IMT-CC را تکمیل کردند و به دنبال رژیم مدیترانه ای اصلاح شدند (35٪ چربی ، 22٪ اسیدهای چرب تک اشباع نشده ، <50% chakudya) kapena zakudya zamafuta ochepa (28% mafuta, 12% monounsaturated fatty acids,> 55٪ رژیم غذایی) با ارزش IMT-CC به مدت 5 تا 7 سال.

نتایج:

رژیم مدیترانه ای IMT-CC را به مدت 5 سال کاهش داد (0.008 ± -0.027 میلی متر ؛ پ<0.001) ، به مدت 7 سال ذخیره شده است (-0.031 ± 0.008 میلی متر ؛ پ<0.001) ، در مقایسه با نقطه شروع. رژیم های چاق IMT-CC را تغییر نداد. IMT-CC یک شریان کاروتید استحداکثر طول رژیم غذایی پس از رژیم مدیترانه ای در مقایسه با رژیم کم چرب در پیگیری به میزان قابل توجهی کاهش یافت. مبنای IMT-CC ارتباط تنگاتنگی با تغییر IMT-CC پس از مکمل غذایی داشت.

نتایج:

رژیم کوتاه مدت رژیم های مدیترانه ای که در آن چربی زیاد زیتون در مقایسه با چربی کم ، با کاهش تصلب شرایین همراه است ، همانطور که با کاهش IMT-CC و طول عمر شریان های کاروتید مشهود است. نتایج همچنین مزایای رژیم مدیترانه ای را در زمینه بیماری های قلبی و سکته مغزی تقویت می کند.

اشاره

پارکر دوباره اینجاست. بدون شک ، اگر محققان شیوع بیماری های قلبی ، سکته مغزی و مرگ را در دو گروه رژیم غذایی طی پنج سال آینده گزارش دهند ، بسیار مفید خواهد بود. فکر می کنم این گزارش در آینده باشد.

مقاله ای در Clinical Cardiology درباره بیماری های قلبی عروقی (CAD) در بیماران مبتلا به دیابت (DM) صحبت می کند: افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی. بیش از 70 درصد از افراد بالای 65 سال مبتلا به دیابت بر اثر بیماری قلبی یا سکته مغزی جان خود را از دست داده اند. علاوه بر این ، در بیماران مبتلا به DM خطر مرگ پس از MI افزایش می یابد [myocardial infarction]، و بدترین خطر CAD مزمن است. ”

نویسنده استیو پارکر ، MD

جلد جلد غلبه بر دیابت و پیش دیابت
وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2715

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا