بررسی آسیب محصولات قندی دکتر رضا اطمینانانی


اثرات تلخ شیرین کننده ها (مطالعه آسیب قند)

هر فرد سالم باید 55 درصد از انرژی مورد نیاز روزانه خود را از کربوهیدرات ها تامین کند. کربوهیدراتها به چند دسته مونوهیدرات (مانند گلوکز و فروکتوز) ، دو قند (مانند ساکارز یا قندها) و چندین قند یا کربوهیدراتهای پیچیده (مانند نشاسته) تقسیم می شوند. آنچه ما در واقع قند می نامیم یک یا دو قند است ، مانند گلوکز یا فروکتوز ، که به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده می شود و شکر ، که ما هر روز می خوریم و می توانیم در این بخش از سایت تغذیه اصفهان دکتر رضا اطمینانانی ، ما برنامه ریزی برای مطالعه مضرات قند

زیرا بسیاری از غذاها حاوی قند هستند. پیروی از رژیم غذایی عاری از این مواد کار ساده ای نیست. اما می توان از انواع غیر طبیعی و مضر قندهایی که در غذاهای فرآوری شده ، نوشیدنی ها ، آب میوه های صنعتی ، شیرینی ها و سایر غذاهای شیرین در رژیم غذایی روزانه ما وجود دارد ، جلوگیری کرد یا آنها را حذف کرد. ما طرفدار سلامت هستیم ، در حالی که بسیاری از مردم فقط به محدودیت فکر می کردند. در صورت ابتلا به دیابت یا سایر بیماری های جدی ، قند را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

آسیب قند:

1) چاقی

چاقی یکی از ساده ترین و شایع ترین عوارض جانبی شکر است که همه از آن مطلع هستند. برخلاف قندهای ترکیبی ، قندهای تک و دوگانه به سرعت به بدن ما انرژی می دهند. و وقتی به این انرژی نیاز نداریم ، بدن بقیه را برای استفاده بعدی به چربی تبدیل می کند. بنابراین ، مصرف زیاد این محصولات می تواند یکی از دلایل افزایش وزن باشد.

2) تغییرات در چربی خون

چندین مطالعه نشان داده است که مصرف قند باعث افزایش قابل توجه تری گلیسیرید و کلسترول بد (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می شود.

3) فشار خون

در حالی که ما نمک را یکی از عوامل مهم در افزایش فشار خون می دانیم. مطالعات نشان داده است که قند نیز با فشار خون بالا ارتباط دارد.

4) سرطان

سلول های سرطانی شکر می خورند. علاوه بر این ، این مواد هورمون هایی را ترشح می کنند که در رشد سلول های سرطانی موثر هستند. مطالعات نشان داده است که قندها با ایجاد سرطان هایی مانند سرطان سینه ، تخمدان ، پروستات ، مقعد ، لوزالمعده ، ریه ، مثانه و معده ارتباط دارند.

5) تولید رادیکال های آزاد

رادیکالهای آزاد اتمها یا مولکولهایی هستند که سطح نهایی الکترون آنها ناقص است و به دلیل بی ثباتی و تمایل به دریافت برق ، در بسیاری از بیماریها از جمله سرطان ، بیماریهای قلبی عروقی ، آب مروارید ، آرتریت و همچنین پیرتر شدن و افزایش سن دخیل هستند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف قند باعث افزایش تولید رادیکال های آزاد در بدن می شود.

6) تغییرات در دستگاه گوارش

قندها مشکلات زیادی در سیستم گوارش ایجاد می کنند ، از جمله سوء هاضمه ، سوء جذب ، ادم و زخم.

7) پوسیدگی دندان

ارتباط بین پوسیدگی دندان و مصرف قند برای همه آشکار است.

8) پوکی استخوان

برخی تحقیقات ارتباط بین مصرف قند و پوکی استخوان را نشان می دهند. دلیل این امر این است که قندها باعث ایجاد حالت اسیدی در بدن می شوند و کلسیم ، که منبع اصلی نگهدارنده در استخوان است ، از استخوان ها استخراج می شود تا این حالت اسیدی را از بین ببرد و حالت تعادل را در بدن ایجاد کند. به این عمل به تدریج باعث خالی شدن استخوان ها می شود.

بررسی مضرات محصولات قند تغذیه اصفهان

9) مسائل دیگر

مصرف قند با بسیاری از عوامل دیگر مانند آلزایمر ، کمبود مس ، کاهش کلسیم و منیزیم ، سنگ کیسه صفرا ، آب مروارید ، بزرگ شدن کبد و کبد چرب ، بزرگ شدن کلیه ها و سنگ کلیه ، کاهش توانایی یادگیری در کودکان افسردگی شایع است که با عدم تعادل هورمونی (مانند افزایش سطح استروژن در مردان و کاهش هورمون رشد).

پیشنهاد:

همانطور که قبلا ذکر شد ، حذف قندها از رژیم غذایی کار ساده ای نیست. با این حال ، می توان از اشکال قند استفاده کرد که ضرر کمتری برای بدن دارند. این به معنای تلاش برای استفاده از قندهای پیچیده (کربوهیدرات های پیچیده) است که ما آنها را “شیرینی خوب” می نامیم. آنها در میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات و غلات کامل (به ویژه غلات کامل) یافت می شوند ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین ها و فیبر را برای بدن تأمین می کنند و چون هضم و هضم آنها کندتر است ، قند خون را سریعتر کاهش می دهد. و انرژی مورد نیاز بدن را برای مدت زمان بیشتری تامین می کند.

لطفاً توجه داشته باشید که هنگام خوردن میوه ، بهتر است از خود میوه به طور کامل به جای آب آن (حتی به طور طبیعی) استفاده کنید ، زیرا میوه کامل حاوی فیبر و آنتی اکسیدان های بیشتری است (موادی که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند) و بسیار مفیدتر است. بدن علاوه بر این ، برخی از غذاها ، مانند نان سفید ، اگرچه طعم شیرینی ندارند ، اما به دلیل فیبر کم و میزان جذب بالا ، قند خون را به سرعت بالا می برند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه تکنیک های اساسی تغذیه و سطح و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

روی صفحه اینستاگرام دکتر کلیک کنید. به رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان مراجعه کنید.


مطالب پیشنهادی:

رابطه بین تغذیه و خلق و خو

مضرات رژیم بدون کربوهیدرات

چربی مناسب برای سالم ماندن

محصولات تراریخته و تغذیه ای



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2142

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا