برچسب های تغذیه مواد غذایی ، چگونه می توان از آنها برای شناسایی “غذاهای شفابخش” استفاده کرد؟ : تغذیه


سلام ، من سعی می کنم کمی در مورد رژیم غذایی سالم بیاموزم و نمی دانم آیا محاسبات ساده ای وجود دارد که می تواند بر اساس اطلاعات تغذیه ای که در جزوه ها آمده است انجام شود. غذاها برای تعیین سطح تناسب برای یک غذای خاص به مورد؟ من فکر می کنم برای مثال نسبت پروتئین به کیلوکالری مفید باشد؟

به عنوان مثال در نروژ ، اطلاعات تغذیه معمولاً روی اقلام غذایی به عنوان “در 100 گرم” مشخص می شود و محتویات آن شامل kj ، kcal ، پروتئین ، قندها ، چربی اشباع ، چربی یا پر شده ، کربوهیدرات ، نمک و غیره است.

با شهود من مقدار زیادی پروتئین مصرف می کنم ، کم کالری و کربوهیدراتها سطح سلامتی بالاتری دارند ، در حالی که مقدار kj / kcal ، چربی اشباع شده و پروتئین کم معمولاً غذاها را “ناسالم تر” نشان می دهد.

بنابراین ، آیا اطلاعات تغذیه ای وجود دارد که بتوان در این زمینه استفاده کرد؟

چند نمونه از تغذیه سالم که می توان آنها را با برچسب تغذیه آنها مشخص کرد ، چیست؟

“تغذیه سالم” دقیقاً روی برچسب تغذیه چه چیزی را مشخص می کند؟

آیا نسبت ها / روابط خاصی وجود دارد؟

ممنون از اطلاعات مفید

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا