Classic Carrot Cake Recipe

بهترین کیک هویج با مایه پنیر


کیک هویج قدیمی و تهیه پنیر داغ

راز کیک هویج به خوبی کار کرده است ، نمک ارزش جشن گرفتن دارد. این توده سبکتر از آن است که به نظر می رسد (بخوانید: نه چرب!) ، اما سنگین ، مرطوب و غلیظ از هویج ، ادویه ، کشمش و گردو است. شیرینی داغ پنیر که فقط از چند چیز تهیه می شود به هم متصل می شود. این کیک تولد در خانه ما است ، و من نیز امیدوارم.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
سرما / زمستان: مائولا 8
باعث میشود: کیک 1 ، 2 لایه
سرویس: 10 تا 12

عناصر:
کیک هویج
آبی ، پنی
کشمش 1/2 پیمانه
هویج 1 پوند ، پوست کنده
دو فنجان آرد با هدف کامل
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری نوشابه
1 قاشق چایخوری مخلوط نمک
1 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1/2 قاشق چایخوری زنجبیل خشک پایین
1/4 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
1/8 قاشق چایخوری میخک را پایین بیاورید
4 تخم مرغ بزرگ
1 1/2 فنجان شکر دانه دار
1/2 فنجان پر از شکر قهوه ای تیره
1 فنجان روغن زیتون یا روغن خنثی
1/4 فنجان شیر (جو دوسر ، شیر ، بادام ، سویا و غیره)
3/4 فنجان گردوی خرد شده

گرمای شدید پنیر
پنیر خامه ای 12 اونس (1.5 کیلوگرم) ، یخچال
3/4 فنجان کره نمک ، یخچال
دو فنجان آیسینگ / آرد / بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری وانیل را بردارید

جهت ها:

ککه
1. فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. دو قالب کیک (8 اینچی) با چرب کردن فراوان با کره در پایین و کناره ها آماده کنید و با یک تخته نورد کاملاً بپوشانید. پوست ها را بخورید.
2. کشمش ها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش خیس کرده ، سپس آبکش کنید. هویج ها را رنده کرده و به قطعات کوچک برش دهید (یا رنده کنید و سپس روی بشقاب کمی گرم کنید).
3. در یک کاسه بزرگ ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی و میخک را مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط ​​، تخم مرغ ها را با تمام شکر مخلوط کرده ، سپس روغن و شیر را هم بزنید. مخلوط تخم مرغ و آرد را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید. برای این منظور هویج ، کشمش خشک و خشک شده و گردو را مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید. زیاد مخلوط نکنید.
4. خمیر را به تابه های آماده تقسیم کنید. ظرف ها را به مدت 20 دقیقه در وسط فر بپزید. ظرف را عوض نمی کنم و 20 تا 30 دقیقه می پزم ، تا کیک ساز خوب بیرون بیاید.
5. در قابلمه ها را به مدت 10 دقیقه خنک کنید ، سپس چاقو را در امتداد لبه و داخل احتراق بکشید. پوست ها را بردارید. کوکی ها را قبل از یخ زدگی کاملاً سرد کنید.

برف
1. در یک کاسه با همزن چسبناک ، یا در یک کاسه با کوبنده های برقی ، خامه و کره را بگذارید تا یکدست شود. کناره ها ، دست و پا و پایین بشقاب را بریده و دوباره بزنید. پودر قند و وانیل را اضافه کنید ، مخلوط را در قسمت پایین باز کنید (برای جلوگیری از سردرگمی) و هم بزنید تا مخلوط شوند. کناره ها ، دست و پا زدن و ته بشقاب را بریده و دوباره هم بزنید ، این بار به سرعت برای 1 یا 2 دقیقه. ضرب و شتم را تکرار کرده و هم بزنید تا مخلوط تمیز و یکدست شود ، 1 تا 2 دقیقه بعد.

ملاقات
1. 1 عدد از کوکی ها را با دقت روی بشقاب یا در کیک نگه دارید. قسمت بالای آن یک سوم برف است. روی کیک دوم (که در قسمت پایین مخلوط شده است) را با قسمت بالای یخ و کناره ها و دو سوم باقی مانده یخ به آرامی بپاشید. اگر برف بسیار شل است ، 30 دقیقه آن را ببندید تا لمس را تقویت کنید. با خطوط صاف ، اسفنج یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید.
2. قبل از سرو ، کیک را بدون سرپوش ، حداقل 6 ساعت بگذارید .چند روز در یخچال نگهداری کنید. این کیک هم به خوبی خنک می شود.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2141

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا