Pumpkin Cake

بهترین کیک کدو تنبل – دو نانوا


این دستور کیک قدیمی ، مرطوب و خوب ذوب شده است! روی آن را با پنیر خامه ای بپاشید تا گیر نکنید.

در اینجا نحوه چیدمان یکی از آنها برای استفاده در فصل خود آورده شده است راز کدو تنبل کدو تنبل! این تنها چیزی است که برای یک کیک کدو نیاز دارید: غلیظ و نرم ، معطر با دارچین ، زنجبیل و جوز هندی. بهترین قسمت؟ یک لایه پنیر خامه ای تیره و کرکی ایده آل است. این ساده و بدون عارضه است ، ممکن است بخواهید هر جلسه ای برگزار کنید. ایده آل برای مهمانی های شام ، هالووین ، روز شکرگزاری ، یا هر زمان که برای بهترین های هر دو جهان آرزو دارید! برسیم به آن.

مواد لازم در دستور تهیه نان کدو تنبل

راز کیک کدو تنبل چیزی است که ما در این نوع کیک به دنبال آن هستیم: به اندازه کافی خوشمزه و خوشمزه. این ادویه با ادویه زیاد برای کدو تنبل است و خیلی سنگین نیست. این راز هنگامی فاش شد که از پسر 4 ساله مان پرسیدیم با کدو تنبل چه کنیم و او بدون تردید گفت: “کیک کدو تنبل!” پایه کیک شبیه مافین ادویه کدو تنبل است و ما روش جدیدی برای خنک کردن قسمت بالایی آن ایجاد کردیم. مواد لازم برای تهیه کیک کدو به شرح زیر است:

  • آرد معمولی
  • پای روغن
  • جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک
  • شکر قهوه ای تیره و قند بالا
  • پوره کدو تنبل
  • تخم مرغ
  • روغن خنثی
  • سیب های نارس

سیب های مخلوط شده با کدو تنبل به مرطوب نگه داشتن کیک بدون افزودن روغن یا کره کمک می کند. نتیجه به اندازه کافی شیرین ، به اندازه کافی غنی است!

کیک کدوتنبل

برای روکش: کرم براق کرم!

راز کیک کدو با این بافت عالی است: بستنی خامه ای! چیزی غلیظ و شیرین با کیک زیر جادو می کند. برای این کیک کدو تنبل ، یک خامه ترش براق درست کردیم. در اینجا مواردی است که باید بدانید:

  • این سرما بوده است نیمی از کره از پنیر خامه ای این بدان معناست که کمی نرم تر از گذشته است ، اما فقط خوشمزه است!
  • این یخبندان حاوی کمی قند نیست از کرم نرم برف این همچنین ظاهری آرام را به ارمغان می آورد. به همین دلیل توصیه می کنیم از آن به عنوان کیک کاغذی استفاده کنید ، اما برای تهیه کیک استفاده نکنید.

سایر مواد: مقدار زیادی شکر!

راهی آسان برای تهیه کدو مخفی کدو تنبل؟ با شکر زیاد بردارید! این باعث می شود که آن بسیار کم باشد و آسان است زیرا نیازی به برف ندارید. من هنوز آن را مزه می کنم ، اما برای خوشمزه ترین آنها توصیه می کنیم کرم یخ را آب کند.

راز کدو تنبل کدو تنبل

قبل از سرد شدن بگذارید کیک کاملاً خنک شود

مانند هر کیک ، اجازه دهید این کیک کدو تنبل قبل از خنک شدن خنک شود! اگر شما مانند ما دل ندارید ، در اینجا چند روش سریع برای خنک کردن کیک آورده شده است:

  • کیک را به مدت 30 دقیقه گرم نگه دارید.
  • در یخچال بگذارید تا گرم شود، حدود 15 دقیقه بیشتر

نگهداری کیک و دستورالعمل های آینده

می خواهید بعدا کیک کدو تنبل درست کنید؟ یا می خواهید باقی مانده را ذخیره کنید؟ در اینجا آنچه باید در مورد ذخیره سازی بدانید:

  • کیک به مدت 3 یا 4 روز در یخچال می ماند. خوب کار می کند! فقط قبل از سرو جوش بیاورید: این بهترین راه برای چشیدن همه طعم ها است.
  • می توانید کیک را تا 3 ماه فریز کنید. بپزید و کاملاً بگذارید ، سپس قبل از سرد شدن کیک را محکم بدون یخ ببندید. بگذارید قبل از خنک شدن سرد شود!
کیک کدوتنبل

بسیاری از دستور العمل های کدو تنبل

وقتی فصل باران است ، هیچ چیز واقعاً نمی خواهیم! در اینجا چند ویتامین دیگر ، صبحانه ، میان وعده ها و نوشیدنی ها وجود دارد که دستور العمل های خوب کدو تنبل را تهیه می کند:

چاپ

تماشا کردن تصویری از ساعتارزان تصاویر گران قیمتپرچم علامت پرچمپوشه فایل تصویریاینستاگرام لوگوی اینستاگراماو تلاوت کرد pinterest تصویرفیس بوک عکس فیس بوکچاپ چاپ عکسحلقه ها علامت دایره هاقلب تصویر قلبقلب شجاع تصویری قوی از قلب

شرح

این دستور کیک قدیمی ، مرطوب و خوب ذوب شده است! روی آن را با پنیر خامه ای بپاشید تا گیر نکنید.


برای پنکیک

  • دو فنجان آرد برای همه اهداف
  • 1 قاشق غذاخوری. ادویه کدو تنبل (خریداری یا تهیه شده در خانه)
  • 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • قاشق نمک مخلوط
  • فنجان شکر قهوه ای تیره
  • فنجان قند بالا
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • & frac13؛ فنجان روغن خنثی
  • فنجان سیب نارس

برای بستنی (در صورت تمایل)

  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ، یخچال
  • ما اولا 8 پنیر خامه ای ، یخچال
  • دو فنجان آرد مخلوط ، الک شده
  • قاشق عصاره وانیل


  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف پخت 9 * 13 اینچ یا مشابه آن را برش دهید.
  2. در یک کاسه بزرگ ، آرد ، ادویه کدو ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و کمی نمک را ذخیره کنید. در یک کاسه مخصوص ، شکر قهوه ای ، پودر قند ، پوره کدو ، تخم مرغ ، روغن و سیب را با هم مخلوط کنید. مخلوط مرطوب را در ظروف خشک کن بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود. در یک تابه خوب آماده شده بریزید و با یک کاردک لایه را صاف کنید.
  3. به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید ، تا داخل آن آزاد شود. اجازه دهید 30 دقیقه خنک شود ، سپس حدود 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا گرم شود. (یا اجازه دهید در یخچال خنک شود و منجمد شود ، سپس قبل از سرو یخ بزنید.) در صورت تمایل ، قبل از سرو ، پودر قند را روی آن بریزید یا روی آن را با پنیر بستنی (توصیه می شود) بپاشید.
  4. در این فاصله ، یک بستنی خامه ای درست کنید: کره داغ را با خامه زده شده هم بزنید و به مدت دو تا سه دقیقه در حرارت متوسط ​​مخلوط کنید تا خوب جا بیفتد. سرعت را کم کنید ، سپس وانیل را اضافه کنید. به تدریج مقدار شکر را کم کنید تا غلیظ شود. مایه کیک را در یخچال بگذارید تا کیک خنک شود.
  5. روی کیک را به ضخامت مورد نیاز بپاشید (در صورت تمایل می توانید از خمیر کامل یا کوچک استفاده کنید). یخچال تا سه یا چهار روز ذخیره می شود. قبل از سرو بجوشانید کیک ناپایدار را به طور کامل بسته بندی شده تا سه ماه نگهداری کنید.

  • گروه: دستور پخت
  • مسیر: آشپزی
  • غذا: آمریکایی

اصطلاحات جستجو: کیک کدو ، راز کیک کدو تنبل

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2712

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا