به لباس سالاد و افرا تهینی اضافه کنید

به لباس سالاد و افرا تهینی اضافه کنید


بهترین سالاد پاییزی با برگهای قدیمی ، پروتئین های مبتنی بر کینوا ، سیب شیرین ، کدو سرخ کرده ، پپیتاس معطر و پکن ، همه با سیب تاچین خوشمزه پر شده است!

چقدر مشتاقانه منتظر تهیه سالادی هستم که در هر فصلی بیفتد و این سالاد کاملاً عالی است! این سالاد سرشار از پروتئین با تمام طعم های پاییزی شما مانند کدوی سرخ کرده ، کینوا کرکی ، برگ های سبز ، ورقه های برش خورده سیب ، پپیتاس سرخ شده و پکن ، همه در یک پای سیب خوشمزه ریخته می شود! میدانم. اینجا چیزهای زیادی در حال رخ دادن است ، اما به من اعتماد کنید ، هر قدمش ارزشش را دارد!

این سالاد یک غذای مقوی است و بهترین قسمت این است که می توانید این سالاد را گرم یا سرد نگه دارید که باعث می شود غذا تهیه کنید! من می توانم این کار را یکشنبه انجام دهم و شام خود را برنامه ریزی کنم. پانسمان برگ افرا مناسب نیست و باید در طول فصل پوشیده شود. این روش فاقد گلوتن ، لبنیات و گیاه خواری است و برای همه چیزی دارد!

بهترین سالاد پاییزی با برگهای قدیمی ، پروتئین های مبتنی بر کینوا ، سیب خرد شده ، کدو تنبل سرخ کرده ، و پپیتا و پیکانی معطر ، همه با سیب های خوب پوشیده شده!

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید

  • برگهای سبز – من قبلاً از آن استفاده می کنم ، اما برگهای انواع برگهای قدیمی در این سالاد کار می کند
  • کینوا پخته شد – همه انواع کینوا کار می کند و می توانید یک یا دو روز زودتر از آن کینوا تهیه کنید
  • کدو آب – این باعث می شود سالاد کامل و خوشمزه شود ، می توانید سیب زمینی یا کدوی دیگر را سرخ کنید
  • سیب – حتی اگر سیب ندارید سقوط می کند؟ این شیرینی را به سالاد می افزاید و من دوست دارم از Honeycrisp برای ترکیب کوچک شیرین / ترش استفاده کنم
  • آجیل و دانه ها – من فلفل دلمه ای و پپیتا اضافه کردم که با کمی روغن زیتون ، آب سیب ، دارچین و فلفل قرمز تفت دادم ، این نیز یک افزودنی عالی برای سالاد است. همچنین می توانید از آجیل ، بادام یا تخمه آفتابگردان استفاده کنید
  • زغال اخته خشک – این غذاها در کنار سالاد به همراه طعم های اضافی به غذاهای خوشمزه می افزایند. شما همچنین می توانید از انارهای انار که هرگز در فروشگاه پیدا نکرده ام استفاده کنید ، اما آنها را در سالاد پاییزی بسیار دوست دارم!
  • افرا لباس تاهینی – می توانید راز این را در زیر پیدا کنید!

طرز تهیه اسکواش آب

پخت کدو بسیار آسان و خوشمزه است! ابتدا ، می خواهید کدو سبز را به مکعب های یک اینچی بریزید و برش دهید و آنها را در کاسه ای با زیتون ، دارچین ، سرخ کرده ، نمک و فلفل بریزید و خوب هم بزنید تا کدو حلوایی شود. در مرحله بعد ، فنجان های باترنوت را با یک قالب نچسب روی یک ورق مهر و موم شده قرار دهید و در فر با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید و کدوها را به دو نیم کنید. کدو حلوایی وقتی نرم می شود و شروع به قهوه ای شدن می کند.

بهترین سالاد پاییزی با برگهای قدیمی ، پروتئین های مبتنی بر کینوا ، سیب خرد شده ، کدو تنبل سرخ کرده ، و پپیتا و پیکانی معطر ، همه با سیب های خوب پوشیده شده!

نحوه پخت کینوا کرکی

من عاشق افزودن کینوا به سالادم هستم زیرا پروتئین بالایی دارد و بافت می افزاید! برای تهیه بهترین کینوا ، آب گوشت (یا آب) را به یک فنجان متوسط ​​بریزید و کینوا را اضافه کنید. طرفداران پرونده وی در تلاش بوده اند تا متن واقعی این بیانیه را به صورت آنلاین در دسترس قرار دهند: من عاشق استفاده از مرغ یا آب مرغ برای تهیه کینوا هستم زیرا راهی آسان برای افزودن ادویه جات ترشی جات به کینوا شما است! کینوا را بجوشانید ، حرارت را بپوشانید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید کینوا به مدت 13 دقیقه بماند.

درست است! بسیار ساده و همه کاره برای افزودن به هر سالاد. با خیال راحت کینوا را زودتر درست کنید و فقط وقتی آماده جمع شدن هستید ، آن را به سالاد خود اضافه کنید. کینوا به مدت هفت روز در یخچال نگهداری می شود ، بنابراین می توان از قبل آماده کرد.

آنچه برای پوشیدن یک تهینی افرا نیاز دارید

  • ارده
  • تخم افرا
  • خردل دیژون
  • سرکه سیب
  • آب لیمو
  • اب
  • نمک و فلفل

بهترین سالاد پاییزی با برگهای قدیمی ، پروتئین های مبتنی بر کینوا ، سیب خرد شده ، کدو تنبل سرخ کرده ، و پپیتا و پیکانی معطر ، همه با سیب های خوب پوشیده شده!

آماده سازی و ذخیره سازی

این سالاد به مدت طولانی در یخچال می ماند 3 تا 4 روز در یک ظرف مهر و موم شده و طراوت بخش. Kale یکی از صفحاتی است که واقعاً عاشق قدم زدن در ساحل است. ممکن است بخواهید حتی اگر آن را با پپیتا و پیکان ناپایدار مخلوط کنید ، آن را متوقف کنید تا آن را سرو کنید تا خسته یا نرم نشود. ما عاشق کرانچ خوب هستیم!

بهترین سالاد پاییزی با برگهای قدیمی ، پروتئین های مبتنی بر کینوا ، سیب خرد شده ، کدو تنبل سرخ کرده ، و پپیتا و پیکانی معطر ، همه با سیب های خوب پوشیده شده!

سالادهای زیادی که دوست دارید

امیدواریم همه از این سالاد پاییزی با سس افرا تاهینی لذت ببرید و اگر این دستور غذا را به اندازه ما دوست دارید ، لطفاً پنج ستاره زیر را برای من بگذارید و فراموش نکنید که من را با هشتگ #eatyourselfskinny در اینستاگرام ارسال کنید! من عاشق دیدن همه سرگرمی های خوشمزه شما هستم!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • تمام وقت: 40 دقیقه

عناصر

برای اسکواش باترنوت:

  • 1 کدو حلوایی ، پوست کنده و خرد شده (2 پوند) 1مکعب های اینچ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • یک تکه فلفل قرمز
  • نمک و فلفل برای چشیدن

برای عطرهای Pepitas & Pecans:

  • 1/2 فنجان پپیتاس (تخمه کدو)
  • 1/4 فنجان گردوی آمریکایی
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • نمک و نمک کاین

برای سالاد:

  • 6 فنجان قبلا بریده
  • 2/3 فنجان کینوا خام (دو فنجان انکار)
  • 1 1/3 فنجان آب سبزیجات (یا آب)
  • 2 سیب ، خرد شده و خرد شده
  • 1/4 فنجان زغال اخته خشک

Maple Dress Tahini:

  • 1/4 فنجان ارده
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق غذاخوری لیمو
  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 2 قاشق غذاخوری آب (یا بیشتر در صورت نیاز)
  • نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. کدوها را با دقت پوست بگیرید و خرد کنید و به مکعب های 1 اینچی برش دهید. از پوشاندن زیتون ، دارچین ، کاین ، نمک و فلفل تا پوشاندن کامل آن خودداری کنید. بادام زمینی کدو را روی یک ورقه پخت آماده کنید و حدود 25 تا 30 دقیقه در فر سرخ کنید ، آنها را یک بار به نصف هم بزنید.
  3. در حالی که کدو تنبل در حال جوشیدن است ، آب سبزیجات را به یک فنجان کوچک اضافه کنید و کینوا را اضافه کنید. کینوا را به جوش بیاورید ، روی آن را بپوشانید و حرارت و حرارت را به مدت 13 دقیقه کاهش دهید.از روی حرارت بردارید ، کینوا را صاف کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند سپس کینوا را با چنگال پف کنید.
  4. برای پپیتاها و پیکانی معطر ، در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، آب سیب ، دارچین ، کاین و نمک بریزید. پپیتا و پکن را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا پوشانده شود. در حالی که کدو تنبل حدود 10 دقیقه مانده است ، کدوها را در یک طرف تابه بگذارید و در طرف دیگر پپیتاها و پکن ها را پخش کنید. قالب کاغذی را داخل فر بگذارید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید ، مطمئن شوید که پپیتاها و پکن ها نسوزند.
  5. برای تهیه سس تاهینی افرا ، تاهینی ، شربت افرا ، سرکه سیب ، لیمو ، دیژون ، آب و نمک / فلفل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود. با خیال راحت یک قاشق چای خوری آب اضافه کنید تا زمانی که انعطاف پذیری شما را برآورده کند.
  6. برای جمع آوری سالاد ، کلم پیچ ، کینوا ، سیب ، کرن بری ، پپیتا بو داده و پکن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و با سس تزیین کنید. کدو حلوایی سرخ شده را بریزید ، سرو کنید و لذت ببرید!

دستورالعمل های رژیم غذایی:

  • خدمت به رشد: راز 1/6
  • کالری: 391
  • قند: 19.5 گرم
  • سدیم: 341 میلی گرم
  • روغن: 26.2 گرم
  • مصرف سوخت: 3.3 گرم
  • غذا: 50.7 گرم
  • امضا کردن: 6.8 گرم
  • پروتئین: 10.7 گرم

* لطفاً توجه داشته باشید که بیشتر مسائل مربوط به غذا تخیلی است. نگرش ها بر اساس رنگ متفاوت است ، به همین دلیل است که ما شما را تشویق می کنیم آن را خودتان بخوانید تا به نتایج مناسب برسید.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2719

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا