تغذیه زمانی – رژیم لاغری


تغذیه موقت
تغذیه موقت

زمان: چگونه با برنامه ریزی رژیم غذایی خود وزن کم کنیم

سه رکن برای کاهش وزن و تغذیه سالم وجود دارد: آنچه می خورید (با کیفیت) ، آنچه می خورید (اندازه) و زمان خوردن (زمان). در حالی که دو مورد اول هرگز مورد توجه زیادی قرار نگرفته اند ، اما ما اغلب مورد سوم را نادیده می گیریم.

چه در محل کار باشیم و چه در مهمانی بیرون ، تأخیر در غذا خوردن بر بدن تأثیر می گذارد.

تغذیه زمانی چیست؟

تغذیه زمانی شامل همگام سازی الگوهای غذا خوردن با ساعت بیولوژیکی شما است. علاوه بر ساعت تولید مثل ، بدن ریتم ها و چرخه های زیادی را دنبال می کند ، مانند چرخه خواب-خواب ، ریتم هورمونی ، ریتم انتقال دهنده های عصبی و الگوهای غذا خوردن (توجه داشته باشید که وقتی هر روز یک میان وعده خاص می خورید چه احساسی دارید؟).

تغذیه زمانی توسط یک متخصص تغذیه فرانسوی ، دکتر آلن دلابوس و پروفسور ژان روبرت راپین در سال 1986 ایجاد شد و ریشه در آیورودا و طب قدیم چین دارد.

آیورودا معتقد است که زمان غذا یک ابزار مهم برای سلامتی است. ایده این روش درمانی این است که بدن ما در طول روز هماهنگ با چرخه های موزون کار می کند ، به همین دلیل بدن ما را به خوردن ، خوابیدن و ورزش هر روز همزمان هدایت می کند.

طب چینی می گوید هر اندامی در بدن ما ریتم خاص خود را دارد (به همین دلیل است که متخصصان طب چینی توصیه می کنند درمان های خاصی در ساعات خاصی از روز انجام شود).

هر دو سیستم درمانی یک چیز را می گویند: اگر از ریتم بدن خود پیروی کنیم و بر این اساس غذا بخوریم ، سلامت ما بهبود می یابد.

ساعت بیولوژیکی بدن چگونه کار می کند؟

مطالعات نشان می دهد که مغز ما دارای یک ساعت اصلی به نام هسته سوپراکیاسماتیک (SCN) است که ساعت بدن ما را زیر نظر دارد و دائماً در مورد تغییرات بدن ، رفتار و محیط بیرون از ما اطلاعات دریافت می کند. این ساعت کلیدی همچنین ساعت محیطی در کبد ، بافت چربی ، قلب ، ماهیچه ، معده و ریه ها را کنترل می کند.

با توجه به مطالعه صبحانه بزرگ ، تغذیه به موقع بر مصرف انرژی و وزن بدن تأثیر می گذارد. این مطالعه استدلال می کند که خوردن غذای مناسب در زمان مناسب تضمین می کند که بیشترین مزایای تغذیه ای را از آن دریافت می کنید. این مطالعه همچنین اشاره می کند که صبحانه باید سنگین و پر از غذاهای پرانرژی باشد ، در حالی که صبحانه باید کم کالری باشد.

مطالعه دیگری نشان می دهد که وعده های غذایی عصرانه سنگین منجر به افزایش وزن و چاقی می شود. به طور مشابه ، خستگی صبحانه می تواند ژنهایی را تنظیم کند که ساعت بیولوژیکی بدن را تنظیم می کند و در نهایت منجر به افزایش قند خون بعد از وعده غذایی بعدی می شود.

اگر تصمیم دارید ارزان قیمت شوید و پهنای باند کم را به خطر بیندازید ، فقط خودتان را فریب می دهید. فاصله بین صبحانه تا ناهار و ناهار تا شام باید بین 4 تا 5 ساعت باشد. اما فاصله بین شام و صبحانه روز بعد باید حداقل 12 ساعت باشد تا چربی ذخیره شده تجزیه شود.

کارگران حرکتی به دلیل اختلال در چرخه بیولوژیکی خود (چرخه خواب / بیداری و چرخه غذا خوردن / اشتغال) در معرض افزایش وزن و اختلالات متابولیک هستند.

تغذیه به موقع چه مزایایی دارد؟

تغذیه طولانی مدت می تواند تعدادی از تأثیرات مثبت بر بدن داشته باشد ، مانند:

جبران بهتر و پذیرش تغذیه

حداکثر مزایای تغذیه ثبت شده است

مدیریت وزن

کاهش چربی

کلسترول تنظیم شده

کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی

کاهش خطر ابتلا به دیابت

تقویت سیستم ایمنی بدن

هورمون متعادل

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2710

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا