تهیه دنت بیسکویتی | طرز تهیه دنت بیسکویتی | دستور تهیه دنت بیسکویتی


دسرهای خانگی که با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شوند همواره طرفداران زیادی دارند و شما می‌توانید به راحتی برای مهمان‌های سرزده خود یک شیرینی فوری تهیه کنید.

تهیه دنت بیسکویتی

دنت بیسکویتی یکی از دسر‌های فوق‌العاده خوشمزه و راحت و لایه‌ای است که به راحتی و با مواد در دسترس تهیه می‌شود و شما می‌توانید با چند قلم مواد یک دسر آسان تهیه کنید. دنت بیسکویتی را بهتر است در لیوان یا کاسه‌های شفاف تهیه و برای مهمانی‌ها آماده نمایید. استفاده از توت فرنگی این دسر را بسیار جذاب و خوش‌رنگ می‌کند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه دنت بیسکویتی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه دنت بیسکویتی

  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۱ ق چای‌خوری
  • پوره توت‌‌فرنگی به مقدار لازم
  • بیسکویت پتی بور ۲ بسته

دستور تهیه دنت بیسکویتی

طرز تهیه دنت بیسکویتی

مرحله اول

بیسکویت پتی بور را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید یا می‌توانید داخل نایلون بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا له و پودری شود. می‌توانید این دسر را همانند عکس با پوره توت فرنگی نیز تهیه کنید که برای این کار نیاز دارید چند عدد توت فرنگی را با مخلوط‌کن یا گوشتکوب برقی بکوبید تا پوره شود.

مرحله دوم

شیر و شکر و وانیل را داخل قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را الک کنید و بعد خامه را اضافه نمایید و هم بزنید. قابلمه را بگذارید و مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و شکر داخل مواد حل شود. وقتی مواد به غلظت فرنی رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

حالا باید مواد تهیه‌شده را به دو کاسه جداگانه تقسیم و به یکی از کاسه‌ها پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. کاسه دوم را می‌توانید به صورت ساده تهیه یا از پوره توت فرنگی تهیه‌شده استفاده نمایید و هم بزنید تا پوره داخل مواد حل شود.

طرز تهیه دنت بیسکویتی

مرحله چهارم

لیوان‌های مورد نظر را آماده کنید و بیسکویت پودرشده را کف لیوان بریزید و کمی فشار دهید. سپس دور تا دور لیوان توت فرنگی نازک برش‌داده را بگذارید و روی بیسکویت دنت توت فرنگی و بعد کمی بیسکویت دنت شکلاتی بریزید. در انتها روی لیوان‌ها را با کمی توت فرنگی تزیین کنید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و سرو نمایید. این دسر را در کنار نان شیرمال با زنجبیل و دارچین هم می‌توانید مصرف کنید.

نکات کلیدی در تهیه دنت بیسکویتی

  • می‌توانید از میوه دلخواه برای پوره این دنت استفاده نمایید.
  • این دسر را بهتر است همان روز سرو کنید.
  • برای تزیین از برش‌های بیسکویت روی دسر استفاده کنید.
  • افزودن خامه به این دسر بافت آن را کرمی می‌کند.

تهیه دنت بیسکویتی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی‌های خانگی طرز تهیه مربای انجیر زرد را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن

















Source

دیدگاهتان را بنویسید