تهیه شنیسل بادمجان | طرز تهیه شنیسل بادمجان | دستور تهیه شنیسل بادمجان


شنیسل بادمجان خیلی ترد و خوشمزه و سوخاری می‌شود و شما می‌توانید با افزودن کمی پنیر فتا یا پنیر پیتزا شنیسل بادمجان پنیری داشته باشید.

تهیه شنیسل بادمجان

شنیسل بادمجان یکی از انواع سوخاری‌‌های گیاهی است و شما‌ می‌توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است از بادمجان دلمه‌ای استفاده کنید. می‌توانید شنیسل بادمجان را در کنار انواع سوخاری‌‌ها تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه شنیسل بادمجان را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شنیسل بادمجان

  • بادمجان دلمه ۲ عدد
  • پیاز داغ ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر فتا ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم

دستور تهیه شنیسل بادمجان

طرز تهیه شنیسل بادمجان

مرحله اول

بادمجان‌‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌ای به قطر ۲ سانت خرد کنید. بهتر است از بادمجان دلمه‌ای استفاده کنید. داخل یک کاسه آب و نمک را بریزید و بادمجان‌‌ها را یک ساعت داخل آن قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و بعد بادمجان‌‌ها را آبکش کنید و روی دستمال نخی قرار دهید تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم

برای اینکه بادمجان‌‌ها روغن کمتری در طول پخت به خود جذب کند اول بدون اینکه روغن داخل تابه بریزید هر دو طرف را سرخ کنید. خیلی بادمجان‌‌ها را سرخ نکنید تا له نشود.‌ می‌توانید از سرخ‌کن بدون روغن استفاده کنید.

مرحله سوم

تخم‌مرغ‌‌ها را داخل کاسه بشکنید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا تخم‌مرغ‌‌ها از لختگی خارج شود. پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید و به آن پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه شنیسل بادمجان

مرحله چهارم

با چاقو بادمجان را تا نیمه برش بزنید و از مواد پیاز داغ و پنیر فتا و پنیر پیتزا داخل آن بگذارید و دو لایه بادمجان را به هم فشار دهید. ابتدا بادمجان‌‌ها را داخل تخم‌مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید و مجدد همین کار را تکرار کنید. داخل یک شیرجوش روغن بریزید و بادمجان‌‌ها را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. برای دیدن دستورهای بیشتر از غذاهای بادمجانی طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه شنیسل بادمجان

  • حدود ۲ دقیقه برای طلایی شدن بادمجان‌‌ها کافی‌ است.
  • بهتر است بادمجان‌‌ها را تست کنید تا تلخ نباشد.
  • می توانید از پنیر ورقه‌ای استفاده کنید.
  • پودر سوخاری نارنجی بریزید.

تهیه شنیسل بادمجان

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی بهترین ادویه مخصوص هر غذا چیست؟ را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن

















Source

دیدگاهتان را بنویسید