تهیه علی نازک | طرز تهیه علی نازک | دستور تهیه علی نازک | علی نازک ترکی


غذاهای ترکی با ذائقه ما ایرانی‌ها سازگاری زیادی دارد و طعم و مزه دلپذیر آن‌ها به غذاهای ایرانی کاملا نزدیک هستند.

تهیه علی نازک

علی نازک یک غذای بسیارخوشمزه ترکی است. اگر بادمجان دوست دارید مطمئنا عاشقش می‌شوید. علی نازک از مواد مختلفی درست می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه علی نازک این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه علی نازک

  • بادمجان بزرگ ۳ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ماست ۱ لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
  • پول‌بیبر به میزان لازم

دستور تهیه علی نازک

طرز تهیه علی نازک

مرحله اول

برای درست کردن علی نازک خوشمزه ابتدا بادمجان ها را کبابی یا سرخ و سپس آن را کاملا پوره کنید. حالا به بادمجان ها نمک، فلفل سیاه، ماست و سیر رنده‌شده اضافه کنید.

مرحله دوم

مواد را به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن مواد گوشتی پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه علی نازک

مرحله سوم

نمک، فلفل سیاه و پول‌بیبر را به آن اضافه و مواد گوشتی را کاملا مخلوط کنید و بگذارید سرخ شود. گوشت که سرخ شد به آن گوجه خردشده و فلفل سبز نگینی اضافه کنید.

مرحله چهارم

به‌علاوه رب گوجه و تمامی مواد را با هم تفت دهید و بگذارید یکدست شود و کاملا جا بیفتد. در آخر مواد بادمجان را داخل ظرف مورد نظر سرو کنید.

مرحله پنجم

روی آن از مواد گوشتی بریزید. این غذا را می‌توانید با نان شیرمال با زنجبیل و دارچین یا بدون نان آن را سرو و بعد با عشق نوش جان کنید.

علی نازک ترکی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی ملل، کوفته قبرسی، طعمی متفاوت و بی‌نظیر را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن

















Source

دیدگاهتان را بنویسید