خوشه های گرانولایی با راز شکلات تیره

خوشه های گرانولایی با راز شکلات تیره


این خوشه های گرانولی با شکلات تیره فاقد شیر هستند ، مخلوط شده و با آجیل ، جو دوسر پوشیده شده ، ادویه جات شیرین و تکه های شکلات تلخ تهیه شده است. این راز یک دال بزرگ به شما می دهد ، مانند یک لیوان بزرگ گرانول ، که می شکند.

برای تهیه مخمر ، می توانید گرانول را به قطعات بزرگتر تقسیم کنید. برای یک صبحانه دلپذیر ، می توانید آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و ماست طبیعی ، ماست نارگیل یا شیر مورد علاقه خود را بخورید.

برای تهیه و شیرین کردن خوشه های گرانولا ، از تاهینی ، آب برنج و کمی روغن نارگیل استفاده می کنم. من عاشق دنیایی هستم که در آن tahini گرانول می دهد. گرانولا همراه با آب نمک برنج ، چندان خوشمزه نیست.

خوشه های گرانول را در یک محفظه هوای بسته نگهداری کنید

اگر گرانولا شیرین دوست دارید ، می توانید به جای تاهینی و کره عسل به جای آب برنج شور از عسل استفاده کنید. شکلات بادام زمینی ، می توانید از کره کریمبا به جای tahini استفاده کنید!

طرز تهیه چیپس شکلات به خوشه های گرانولای شما

اگر تا به حال گرانولا درست کرده اید ، می دانید که قبل از پختن نمی توانید شکلات را به مخلوط اضافه کنید. این به این دلیل است که وقتی گرانولایی را برای مدتی در فر می پزید ، شکلات فقط ذوب می شود.

برای به دست آوردن شکلات تلخ که به خوشه های گرانولای شما می چسبد ، کافی است به محض سرد شدن تکه های شکلات را روی گرانول بپاشید ، اما در فر داغ شود. تزئینات شکلات با حرارت باقی مانده کمی ذوب می شوند تا به گرانول متصل شوند ، بدون ذوب شدن.

خوشه های گرانولی با شکلات تلخ
شکلات تلخ به آرامی ذوب می شود تا به یک تخته گرانول داغ متصل شود

برای تهیه این شکلات تخته ای ، 70 درصد شکلات سیاه را برش دادم. تخته های نازک ، مانند شکلات Lindt ، ممکن است کار کنند ، اما به جای برش آنها ، من به سادگی با دستانم به تکه ها ضربه می زنم.

اگر شکلات را به قطعات تقسیم کنید ، می دانید که تعداد زیادی تکه کوچکتر و کوچکتر دارید. وقتی خرده ها و خرده ها را روی گرانولای داغ می پاشید ، خرده ها به آب تبدیل می شوند و می توانید شکلات تخته ای میل کنید.

واضح است که کاملاً خوب است! اما اگر تکه های کوچک شکلات تلخ را در گرانول می خواهید ، این کاری است که من انجام می دهم.

خوشه های گرانولی با شکلات تلخ
مخلوط tahini مخلوط با آجیل و جو دوسر را اضافه کنید

اول از همه ، برای کاهش میزان تکه های هنگام برش شکلات ، داشتن یک تخته گرمایی کمک می کند. اگر میله از یخچال بسیار داغ است ، هنگام برش آن تکه های بیشتری به دست می آید.

بعد ، بعد از اینکه رشته را تکه تکه کردید ، فقط قطعات را از باقی مانده خارج کنید. می توانید تکه هایی را برای افزودن به روش دیگری ذخیره کنید ، مانند بلغور جو دوسر کوکی من. اما من فقط غذای باقیمانده (در خوشه های گرانولای پخته) می خورم!

مواد لازم برای گروههای گرانولا با شکلات تلخ

مالیدن روغن: من توصیه می کنم از جو دوسر قدیمی استفاده کنید ، زیرا آنها قوی تر از جو دوسر سریع هستند. من هرگز با عجله راز را با جو دوسر امتحان نکرده ام ، اما اگر دوست دارید بشنوم.

آجیل: من عاشق استفاده از آجیل ، گردو و بادام هستم. آجیل چربی های سالم و سایر پروتئین های گیاهی را تأمین می کند. در صورت تمایل به مهره سبز دیگر بروید.

دانه کدو تنبل: مکمل ها و غذاهای مغذی. در صورت تمایل می توانید از تخمه آفتابگردان استفاده کنید.

ارده: به جای استفاده از آب و روغن اضافی ، به گره های خوشه ای گرانولا کمک کنید. از آنجا که tahini طعم خاکی دارد ، می توانید از کره آجیل مانند بادام یا کره بادام زمینی روی خوشه های گرانولای شیرین استفاده کنید.

آب برنج: خوشه های گرانولای شیرین شده. آب برنج مقدار فروکتوز کمی دارد و فقط کمی شیرین است. اگر خوشه های گرانولای سبز می خواهید ، می توانید به جای آن از عسل استفاده کنید.

روغن نارگیل: فقط مقدار کمی پول برای تقسیم مقدار آب برنج به مخلوط صرف می شود. من هرگز این راز را با روغن های دیگر آزمایش نکرده ام ، اما فکر می کنم اگر به روکش آن احتیاج ندارید ، هر روغنی کار می کند یا کره ذوب شده.

نمک خوب: اساساً ، به نظر من ، بهترین ها را نشان می دهد.

مواد لازم برای گروههای گرانولا با شکلات تلخ
روغن معدنی ، آجیل ، گردو ، بادام ، تخم کدو ، تاهینی ، آب برنج ، روغن نارگیل ، نمک ، دارچین ، فلفل دلمه ای و شکلات تلخ

دارچین و فلفل دلمه ای: بهترین عطر من! می توانید به جای ادویه جات ترشی جات ، یا فقط دارچین استفاده کنید. اگر ادویه در خانه ندارید ، می توانید آنها را رها کنید. اما این عطر زیبا را به خوشه های گرانول اضافه می کند.

عصاره وانیل: با ادویه جات خوب بسیار خوب کار می کند. اگر آنها را ندارید می توانید آنها را ترک کنید. من فقط از معنی وانیل اجتناب می کنم ، زیرا همیشه بسیار نامطبوع به نظر می رسد.

شکلات تلخ: ساخت خوشه های گرانول بسیار رضایت بخش است. می توانید از هر شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید یا اگر دوست دارید شکلات را کنار بگذارید.

خدمت می کند
حدود 6 فنجان

زمان آماده شدن
10 دقیقه

زمان پخت
30 دقیقه

عناصر

  • 1 فنجان (90 گرم) پوشش جو دوسر
  • 1 فنجان (100 گرم) هلو
  • 1/2 فنجان (50 گرم) گردو
  • 1/2 فنجان (80 گرم) بادام
  • 1/2 فنجان (80 گرم) دانه کدو تنبل
  • 1/3 فنجان (80ml / 78g) تاهینی
  • 1/3 فنجان (80 میلی لیتر / 100 گرم) آب برنج
  • 1/8 فنجان (30ml / 28g) روغن نارگیل ، ذوب شده است
  • 1 قاشق چایخوری نمک نمک زده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری چای فلفل دلمه ای
  • 1/2 فنجان (80 گرم) شکلات تلخ ، به قطعات بریده شده است

مسیر

  • 1

    فر را با فشار 130 درجه سانتی گراد / 150 درجه سانتیگراد / 300 درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی بزرگ پخت را با کاغذ روغنی بچسبانید.

  • 2

    جو دوسر ، پکن ، گردو ، بادام و تخم کدو را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. تاهینی ، آب برنج ، روغن نارگیل ذوب شده ، نمک ، وانیل ، دارچین و فلفل دلمه ای را در قابلمه یا فنجان با هم مخلوط کنید تا ترکیب شود. مخلوط tahini را در جو دوسر با آجیل مخلوط شده بپاشید و هم بزنید تا همه چیز پوشانده شود.

  • 3

    مخلوط را روی یک ورقه پخت تقسیم کنید. سینی را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید و سینی را به مدت 15 دقیقه بچرخانید تا گرانول به طور یکنواخت به نظر برسد.

  • 4

    بگذارید روی سینی خنک شود تا زمانی که داغ شود (حدود 10-15 دقیقه) ، سپس روی تکه های شکلات بپاشید. شما فقط می خواهید شکلات کمی ذوب شود تا با گرانولا مطابقت داشته باشد ، اما همچنان شکل خود را حفظ کنید.

  • 5

    وقتی بسیار سرد شد ، گرانول را به قطعات تقسیم کنید و در یک شیشه یا ظرف یخچال نگهداری کنید.

یادداشت

وقتی با آب تاهینی و برنج تهیه می شود ، گرانولا خیلی شیرین نیست. اگر خوشه های گرانولای شیرین را ترجیح می دهید ، می توانید از بادام یا کره نمک به جای تاهینی و عسل به جای آب نمک استفاده کنید.

جو دوسر به طور طبیعی فاقد گلوتن است ، اما اغلب در ترکیبات مشابه گندم برای تهیه فاقد گلوتن استفاده می شود. اگر گلوتن ندارید ، می توانید جو بدون گلوتن بخرید.

غذای خوب

اندازه سرو: 1/2 فنجان (تهیه شده از 70٪ شکلات سیاه کاکائویی)
قدرت: 1314 کیلوژول (314Cal)
پروتئین: 7.6 گرم
کل چربی: 26.6 گرم
چربی: 5.9 گرم
غذاهای کامل: 20 گرم
مواد لازم: 8.3 گرم
بیماری رژیم غذایی: 4.1 گرم
سدیم: 173 میلی گرم
پتاسیم: 243 میلی گرم

بیشتر سلامتی فقط خواندن است. بسته به نوع مواد استفاده شده می تواند متفاوت باشد.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2713

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا