دستور العمل گوجه فرنگی Confit (معروف به بهترین گوجه فرنگی پخت)

دستور العمل گوجه فرنگی Confit (معروف به بهترین گوجه فرنگی پخت)


گوجه فرنگی Confit Bruschetta

اگر گوجه فرنگی خوشمزه دارید ، در پایان یک شام خوب تابستانی هستید. مونتاژ گوجه فرنگی یکی از بهترین دستور العمل های گوجه فرنگی است.

رب گوجه فرنگی ساده ترین روش تهیه و بهترین در جهان است. از همه بهتر ، کل راز گوجه فرنگی را می توان تنها با کمی از آن تهیه کرد.

Tomato Confit شگفت انگیز است و فقط 10 دقیقه طول می کشد.

به علاوه ، باعث می شود کل خانه شما بوی شگفت انگیزی بدهد!

confit گوجه فرنگی چیست؟ ترکیبی از گوجه فرنگی و یک غذای گوجه فرنگی پخته شده در روغن ، به ویژه با موسیر ، سیر و گیاهان. به طور خلاصه ، این یک قابلمه بزرگ گوجه فرنگی تازه با کمی پیاز یا مواد پیاز (من از موسیر استفاده می کنم) ، چند حبه سیر و گیاهان تازه (من از آویشن استفاده می کنم) با زیتون اضافی ، کمی نمک ، فلفل تازه ، سپس کمی بپزید و حدود چهار ساعت در فر بپزید.

نتیجه یک رب گوجه فرنگی کارامل شده است که می توانید با نان بدون مخمر بپاشید (hellllllo Tomato Confit Bruschetta).

در اینجا گوجه فرنگی و آویشن است که من امروز از باغ خود بیرون آورده ام (زیبا ، اینطور نیست؟!):

گوجه فرنگی تازه

چگونه از گوجه فرنگی confit استفاده کنم؟ گوجه فرنگی را روی یک ورقه پخت سرو کنید ، یا آن را با سس ماکارونی سرو کنید ، با مرغ ، ماهی یا پخته سرو کنید یا مستقیماً بخورید. همه نوع غذا هستند.

راز گوجه فرنگی می تواند برای ناهار قبل از آمدن مهمانان بسیار عالی باشد – اگر می توانید آن را در یک قابلمه خوب یا فر هلندی درست کنید ، می توانید آن را از اجاق گاز برای غذا قبل از شام ببرید. فقط مقداری نان و / یا گوشت خوک را با زیتون بگذارید و دوست شوید.

Tomato Confit Secret Gif الیزابت رایدر

پیشنهاداتی برای استفاده از کنفدراسیون گوجه فرنگی:

  • برای دستور پخت بروسکتا قبل از شام: تکه های 1 اینچی را از نان ترش و خمیر طبیعی جدا کنید. روی آن قاشق بریزید یا نان را در قابلمه نگه دارید.
  • چند قاشق غذاخوری روی مرغ یا ماهی سرخ شده از فر بپاشید.
  • تقریباً برای هر وعده غذایی چرب به عنوان غذای جانبی سرو کنید.
  • به عنوان سس ماکارونی: در 30 دقیقه آخر زمانی که گوجه فرنگی شما در حال پخت است ، مقدار زیادی آب از جوش بردارید. وقتی گرم می شود ، آب نمک را با یک قاشق غذاخوری نمک بپاشید. به مدت 12-16 ساعت (معمولاً یک بسته) ماکارونی خرد شده (من از فتوچینی استفاده می کنم) تا زمان دندانه بپزید ، حدود 1 دقیقه از دستور پخت خجالت می کشید. وقتی مخلوط گوجه فرنگی شما از فر خارج شد ، ماکارونی دندانه خود را به قابلمه اضافه کنید و از ستون ها برای مخلوط کردن سس استفاده کنید. در صورت نیاز به آزاد کردن چند قاشق غذاخوری آب ماکارونی جوشانده اضافه کنید.

نحوه ایجاد Confit:

بخش 1: گوجه فرنگی را آماده کنید ؛ در زیر می توانید دستورالعمل ها را با جزئیات بیشتری پیدا کنید.

بخش 2: گوجه فرنگی ، سیر ، موسیر یا پیاز ، آویشن ، نمک و فلفل را به فر بزرگ هلندی یا قابلمه ای در کوره ای با درب اضافه کنید. آنقدر روغن زیتون بریزید که به 1/2 تا 3/4 گوجه فرنگی برسد.

راز گوجه فرنگی الیزابت رایدر -3

مرحله 3: روی حرارت ملایم (300 درجه فارنهایت / 149 درجه سانتی گراد) به مدت 2 ساعت بعد از پوشاندن بجوشانید ، سپس درب آن را برداشته و به مدت 1-2 ساعت بپزید تا همه چیز پخته و بسیار قهوه ای شود. می بایست شبیه به این باشه:

گوجه فرنگی را مخلوط کنید

دستورالعمل های گوجه فرنگی Confit

  • رب گوجه فرنگی باید با گوجه فرنگی تازه تهیه شود. گوجه فرنگی های کنسرو شده در دستور العمل های دیگر جای خود را دارند ، اما نتایج مشابهی را خراب نمی کنند و تولید نمی کنند. از گوجه فرنگی تازه ، رسیده و بریده نشده استفاده کنید. انواع جایگزین در اینجا بهترین هستند ، بنابراین آنها را در اوایل پاییز که برای مدت طولانی فروخته می شوند ، یا هنگامی که آخرین گوجه فرنگی در باغ شما شروع به چرخیدن می کند ، مصرف کنید.
  • با روغن زیتون فوق بکر سخاوتمند باشید (EVOO) -matima برای پخت و پز بسیار مهم است. آنقدر استفاده کنید که حدود یک چهارم تا نیم اینچ زیر گوجه فرنگی را در کف قابلمه بیاورید – حدود 1/2 تا 3/4 فنجان. EVOO اضافی را از ته قابلمه به مدت چند هفته در یخچال نگه دارید و آب گوشت یا آب گوشت را اضافه کنید. ممکن است چیزی باقی نماند ، اما در صورت وجود ، آنها را ذخیره کرده و استفاده کنید. #چانگو
  • بگذارید گوجه فرنگی ظاهر شود. چند حبه سیر ، 1 موسیر بزرگ یا دو عدد موسیر کوچک و یک نوع گیاه برای تهیه گوجه فرنگی ضروری است. اینجا چه خبر است. و حتی اگر من ریحان را دوست دارم ، آویشن به همان سرعتی سریعتر عمل می کند. اگر می خواهید مخلوط خود را در سس برای استفاده مجدد ترکیب کنید ، ریحان خود را ذخیره کنید.
  • باقی مانده را حدود یک هفته در یخچال نگه دارید و باقی مانده آن را به مدت سه ماه در یخچال نگهداری کنید.

دریافت گوجه فرنگی بعد و بعد

اشتباهاتی که باید از آنها اجتناب کرد

  • نمک را فراموش نکنید! نمک نه تنها بوی خوبی دارد ، بلکه نمک نیز به تولید آب کمک می کند که به توقف و پخت کمک می کند.
  • از گوجه فرنگی نارس یا رسیده استفاده نکنید. طعم ندارد.
  • از گوجه فرنگی هایی که قبلاً خراب شده اند استفاده نکنید – وقتی گوجه فرنگی برای گوجه فرنگی هایی که کمی آسیب دیده اند ، خراب شده اند یا شروع به سفت شدن می کنند ، بهتر است اگر کپک زده یا آسیب دیده اند استفاده نکنید.
  • ابتدا گوجه فرنگی های خود را پوست نگیرید یا نشویید. در صورت تمایل آن را تمیز کنید ، بزرگترها را بررسی کنید و کوچکترها را به نصف برسانید.

چاپ

تماشا کردن تصویری از ساعتارزان تصاویر گران قیمتپرچم علامت پرچمپوشه فایل تصویریاینستاگرام لوگوی اینستاگراماو تلاوت کرد pinterest تصویرفیس بوک عکس فیس بوکچاپ چاپ عکسحلقه ها علامت دایره هاقلب تصویر قلبقلب شجاع تصویری قوی از قلب


شرح

مجموعه گوجه فرنگی عالی و خوشمزه به نظر می رسد ، اما تهیه آن آسان است – فر همه کارها را انجام می دهد. در اواخر تابستان گوجه فرنگی های شیرین خود را بردارید و یک گلدان عالی برای یک مجموعه گوجه فرنگی خوشمزه درست کنید. با نان فراوان سرو کنید تا دوستان خود را تحت تأثیر قرار دهید یا یک قاشق روی مرغ یا ماهی. به خوبی ذوب می شود ، بنابراین از مقدار چیزی که می سازید خجالت نکشید.


  • 3 پوند گوجه فرنگی رسیده ، قلب تیره را بردارید و بزرگ برش دهید. کوچولوها را کامل رها کنید
  • 1 بزرگ یا دو عدد کوچک (در صورت لزوم به جای پیاز)
  • 23 حبه های سیر را باز کرده و پوست آنها را دور بریزید
  • 45 شاخه های آویشن تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک یا مخلوط نمک (کمی به مزه)
  • چند چرخش فلفل سیاه تازه (کمی بیشتر یا کمتر به مزه)
  • انتخاب: کمی فلفل قرمز


  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتی گراد) گرم کنید. در صورت تمایل گوجه فرنگی ها را بشویید و ساقه ها را جدا کنید. از قطعات بزرگ استفاده کنید و قطعات 1 تا 2 اینچی را ببرید. کوچکترها را نصف کنید. تمام انگور یا گوجه فرنگی را بریزید.
  2. موسیر را پوست بگیرید و به 3-5 قطعه بلند تقسیم کنید. سیر را بشکنید و پوست آن را دور بیندازید.
  3. گوجه فرنگی ، موسیر و سیر را در یک اجاق بزرگ مقاوم در فر یا هلندی (من از فر Le Creuset Dutch 6 استفاده می کنم) قرار دهید. از آهن فرفورژه در مینای دندان خودداری کنید زیرا اسید موجود در گوجه فرنگی واکنش نشان می دهد.
  4. روغن زیتون را روی آن بریزید تا زمانی که 1/4 تا 1/2 اینچ گوجه فرنگی در ته آن قرار گیرد. این حدود 1/2 تا 3/4 فنجان روغن زیتون باکره است. نمک و فلفل و کمی فلفل سیاه بپاشید. در صورت تمایل کمی فلفل اضافه کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و آب آن را بگیرید و آب آن را بگیرید و آب آن را بگیرید.
    دریافت گوجه فرنگی بعد و بعد
  5. روی قابلمه را بپوشانید و به مدت دو ساعت در فر قرار دهید. درب ظرف را بردارید و به مدت 1-2 ساعت بپزید تا گوجه فرنگی ها خرد شوند. اتصال شما زمانی رخ می دهد که گوجه فرنگی ها طلایی رنگ شده اند. کل فرایند بسته به میزان آب قطره های شما 3-4 ساعت طول می کشد. این در مسابقه متفاوت است! به مدت 3 ساعت بپزید و بگذارید حدود یک ساعت بپزد تا گوجه فرنگی ها خیلی سبز شوند و سیر و موسیر از بین برود. برای مشاهده به تصویر بالا مراجعه کنید.
  6. از فر خارج کرده و 10-15 دقیقه سرد کنید-گرم کنید! بلافاصله با نان خمیر ترش ، مرغ یا ماهی یا غذای بعدی سرو کنید. در صورت صرفه جویی اجازه دهید داغ شود. باقی مانده را در ظرف شیشه ای یخچال دار در یخچال تا یک هفته یا در یخچال در ظروف فریزر تا سه ماه نگهداری کنید.


اصطلاحات جستجو: مونتاژ گوجه فرنگی ، کنفیت ، گوجه فرنگی پخته شده

دستور العمل های دیگر که دوست دارید:

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا