دستور پخت ماکارونی ایتالیایی با گوجه فرنگی

دستور پخت ماکارونی ایتالیایی با گوجه فرنگی


به منظور بوییدن چیزها در فصل پخت و پز COVID در سال گذشته ، من و چارلی شروع کردیم به خودمان تکه های پارچه ای کوچکی را هدیه کنیم که تا به حال وجود نداشته است. متأسفانه ، وقتی طعم چیزهای خوب را بچشیم ، نمی توانیم آن را شکست داده و تسلیم شویم. به این ترتیب دستور العمل های خرچنگ ماهی دوست دارند در آشپزخانه ما بمانند.

چند سال پیش وقتی در راه ایتالیا بودیم ، ما یک اسپاگتی دیوانه در Porto Ercole خوردیم – ترکیب کاملی از گوجه فرنگی ، گیاهان ، شراب سفید و کره. از آن زمان در مورد آن خواب می بینم.

ما ماکارونی خرچنگ را به روش های مختلف درست کرده ایم ، گاهی اوقات با تاکسی به جای موسیر – یا در روزهای کم SIBO من ، با گوجه فرنگی و روغن سیر. اگر شراب نمی نوشید ، می توانید آب نمک یا ماهی عوض کنید. قاب های قرمز که ماکارونی را ارائه می دهند ضروری است ، و اگر می توانید کاشی های قرمز را پیدا کنید نیز می توانید آنها را تغییر دهید.

رازی که رب خرچنگ می خواند شکارچیان را شکست نمی دهد. به همین دلیل ، من دوست ندارم از سس قرمز بطری شده فقط با چند قاشق غذاخوری گوجه فرنگی استفاده کنم تا رنگ و طعم بیشتری به آب گوجه فرنگی بدهد (می توانید متوقف کنید!). اگر می توانید کره را تحمل کنید ، کمی در روز به درد نمی خورد. و به هر حال غذای گرانبها!

اگرچه خرچنگ ها گران هستند ، اما نیازی به مقدار زیادی از این ماکارونی ندارید. یک سوم پوند در کیسه زیبا به نظر نمی رسد ، اما پس از برش خوردن ، به خوبی با ماکارونی سرو می شود. اگر خرچنگ برای خون شما سنگین است ، می توانید یک اسپاگتی تابستانی ساده با خرچنگ درست کنید.

ما خوش شانس هستیم زیرا بسیاری از مغازه های ماهی فروشی در مارتا واینارد ، گوشت خرچنگ تازه پخته اند. اما اگر برای کارهای اضافی مشکلی ندارید ، فقط یک پوند دو خرچنگ خریده ، آن را بجوشانید و گوشت من را. همچنین می توانید به جای آب ماکارونی از آب میوه های دیگر برای افزایش عطر ماهی در سس استفاده کنید.

هنگامی که ما در نیویورک زندگی می کنیم ، یکی از مکان های مورد علاقه من برای یافتن گوشت پخته ، جعبه قصابی است. آنها دارای خوراک دام با کیفیت خوب و غذاهای دریایی تازه صید شده هستند. خرچنگ پنجم یک چیز خاص است و شامل اعضا نمی شود ، اما وقتی این کار را می کنیم – ما فقط 16 دلار برای نیم پوند داریم ، در حالی که در فروشگاه ما 35 دلار است!

مانند بسیاری از غذاهای عالی دیگر ایتالیایی ، این ماکارونی ساده خرچنگ با ریحان تازه و کمی لقمه آروگولا به خوبی به پایان می رسد. می توانید روغن زیتون تازه اضافه کنید و یک قطره آب لیمو به آن بدهید. نور همچنین سس تند را حذف می کند.

اسپاگتی خرچنگ تند بخواهید!

با سلامتی و لذت طلبی ،

زنا




غذاهای چاشنی دار با گوجه فرنگی گیلاس و آروگولا

اگر خرچنگ ها برای خون شما سنگین هستند ، می توانید آنها را به راحتی با خرچنگ درست کنید. می توانید از گوشت خام یا پخته استفاده کنید. برای احتیاط ، سریع بپزید – حدود سه دقیقه روی حرارت متوسط. به عنوان آخرین راه حل ، شما نمی خواهید آن را بپزید ، بنابراین فقط ظرف را به مدت یک دقیقه اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. مکان مورد علاقه من (و ارزان ترین!) برای دریافت گوشت تازه خرچنگ از طریق جعبه قصابی است.

عناصر

  • 12
    ما اولا
    اسپاگتی بدون گلوتن یا لینگوئین
  • 2
    قاشق
    روغن زیتون
  • 2
    باران
    کمی بریده
  • 2
    حبه های سیر
    او شکست
  • 1
    کاغذ
    گوجه گیلاسی
    نیم
  • 2
    قاشق
    گوجه فرنگی
  • نمک نمک
  • ½
    قاشق
    فلفل قرمز
  • ½
    فنجان
    شراب سفید خشک
  • 1/3
    پوند
    گوشت خرچنگ
    یادداشت را ببینید
  • 2
    قاشق
    باتالا
    گزینه ها
  • 1/3
    فنجان
    برگ های ریحان
    کمی پاره شده
  • 5
    ما اولا
    arugula
  • 1
    لیمو
    حلقه را برید

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه بزرگ آب نمک را روی حرارت زیاد بجوشانید. ماکارونی را طبق بسته بپزید و نصف پیمانه آب ماکارونی نگه دارید. مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  2. در این فاصله ، روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد تخلیه کنید. موسیر را با سیر تفت دهید تا موسیر شفاف شود ، 3 دقیقه. گوجه فرنگی گیلاس را اضافه کنید و پخت و پز را ادامه دهید ، گاهی اوقات هم بزنید تا نرم شود و آب آن ترد شود. رب گوجه فرنگی بپاشید و ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز مزه دار کنید. یک دقیقه بپزید. شراب را در آن بریزید و بمانید تا به نصف کاهش یابد ، حدود یک دقیقه. گوشت و کره خرچنگ (در صورت استفاده) را با دقت تا کنید. اگر با خرچنگ پخته شروع کردید ، آن را از روی حرارت بردارید. در صورت خام ، 3 دقیقه نگه دارید تا نرم شود.

  3. ماکارونی و آب حفظ شده را به تابه ماکارونی اضافه کرده و مخلوط کنید. به یک بشقاب (یا از تابه منتقل کنید) و روی آن را با ریحان و آروگولا بریزید. با فنجان لیمو کنار آن بلافاصله لذت ببرید.

اگر می توانید این کار را انجام دهید ، @phoebelapine و #feedmephoebe را تگ کنید – من خیلی دوست دارم آن را ببینم!



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2710

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا