دو تابه سیب زمینی پخته | COOKTORIA


پر کننده و آرامش بخش ، این دوبار تابه سیب زمینی پخته آنها در طول تعطیلات غذای کافی تهیه می کنند. مواد ساده – طعم خوشمزه!

تابه پخته با حوله پشتی

شما از میزان خوشمزه بودن سیب زمینی و سیب زمینی شیرین شگفت زده خواهید شد. دستور غذا این است که ابتدا سیب زمینی ها را بپزید ، خرد کنید و سپس با پیاز چرخ کرده ، پنیر ، خامه ترش و گیاهان مخلوط کنید. این غذا را تا یک پوسته طلایی بپزید و نمی توانید از خوردن دست بکشید.

این تابه سیب زمینی دو نفره در میز شکرگزاری ما جایگاه ویژه ای دارد و امیدوارم دوستان آن را امتحان کنید. و لازم نیست تا روز شکرگزاری منتظر بمانید! منظورم این است که امروز سیب زمینی ها را بپزید ، بنابراین فردا می توانید برای تهیه این ماهیتابه آماده شوید.

فیلم آموزشی

آنچه در آشپزی آشپزی مهم است

من به چند دلیل این غذا را دوست دارم:

  • خیلی هموار است. از آنجا که ما از سیب زمینی آب پز (نپخته) استفاده می کنیم ، کاسرول بسیار سبک است.
  • ترش است. بیشتر پنیر مخلوط می شود تا سیب زمینی مخلوط شود.
  • لغزنده است. خامه ترش عطر غلیظی را به ارمغان می آورد و نان را خوشمزه می کند.
  • خوشمزه است. افزودن پیاز چرخ کرده و سبزی تازه طعم بیشتری به غذا می بخشد.
  • پرش می کنم. غذای خوب برای راحتی بچه ها!
تابه سیب زمینی در هر قاشق غذاخوری

مواد اولیه عالی

سیب زمینیها. من معمولاً از سیب زمینی Russet برای این غذا استفاده می کنم ، اما فکر می کنم هر سیب زمینی باید خوب کار کند.

پنیر. از Gruyere ، Cheddar ، Gouda و حتی Mozzarella می توان در این روش استفاده کرد. پنیر مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

خامه ترش. این بسیار مهم است ، بنابراین جایگزینی در اینجا وجود ندارد.

پیاز را آب کنید. پیازهای ذوب شده در حین پخت نان نرم می شوند و هرگز نمی دانید که از آن استفاده شده است. طعم و بافت را به ظرف می بخشد. با این حال ، اگر دوست ندارید از پیاز استفاده کنید ، می توانید به جای آن از پیازچه خرد شده استفاده کنید یا با هم بپرید. گزینه دیگر حذف پیازها قبل از افزودن به ظرف است.

گیاهان جدید. من از انواع تازه جعفری و شوید استفاده کردم. در صورت تمایل می توانید یکی از آنها را رد کنید.

نمک و فلفل.

طرز تهیه یک تابه دو پز

1. سیب زمینی ها را کاملاً بشویید ، خشک کنید ، روی سینی فر بگذارید و به مدت یک ساعت (یا تا زمان پخت) با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید و یک بار بچرخانید. کاملا خنک.

سیب زمینی روی سینی

2. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. در یک کاسه بزرگ مخلوط کن قرار دهید.

سیب زمینی را برش دهید

3. پیاز چرخ کرده ، سبزی تازه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. با دو چنگال خوب مخلوط کنید.

سیب زمینی پوره شده را با پیاز و گیاهان مخلوط کنید

4. حالا پنیر و خامه ترش را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

خامه ترش و پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید

5. مخلوط سیب زمینی را در قابلمه 9 سانتی متری یا ظرف 2 قاشق غذاخوری سرو کنید.

مخلوط سیب زمینی را داخل ماهیتابه بریزید

6. در فر از قبل گرم شده 425 درجه فارنهایت به مدت حدود 30-35 دقیقه بپزید.

نان سیب زمینی در این نزدیکی هست

درباره فویل آلومینیومی

من می دانم که بسیاری از شما می پرسید چرا وقتی سیب زمینی را می پزم آن را در فویل آلومینیومی نمی بندم. پاسخ ساده است – برای پخت سیب زمینی نیازی به مواد لازم ندارید. برخی معتقدند انجام این کار می تواند در وقت شما صرفه جویی کند ، اما این درست نیست. وقتی سیب زمینی ها را در فویل می پیچید ، پوستی نرم خواهید داشت (فوم رطوبت را جذب می کند) ، اما به این ترتیب ، پوست را جدا می کنیم ، بنابراین بهتر است سیب زمینی ها را بدون فویل بپزید.

بیشتر بدانید: چرا من سیب زمینی پخته را در تصاویر آلومینیومی توصیه نمی کنم

نحوه پخت سیب زمینی

مخلوط کردن فر در دمای 425 درجه فارنهایت مقدس سیب زمینی ها را کاملاً خرد کرده و خشک کنید.

ویران کن سیب زمینی را در مکانهای کوچک با چاقو یا چنگال قرار دهید.

انکار سیب زمینی را مستقیماً روی قفسه فر بگذارید ، یا می توانید آنها را روی کاغذ بگذارید. بسته به اندازه سیب زمینی ها را به مدت 60 دقیقه بپزید. تلنگر آنها را در 30 دقیقه یا بیشتر دریابید که آیا چنین چیزی دارند با سوراخ کردن آنها با چاقو سیب زمینی از پوست های خشک ساخته شده است و وقتی سوراخ شود داخل آن خوب به نظر می رسد.

بیشتر بدانید: 14 نکته برای پخت سیب زمینی خوب

فریب تهیه یک ماهیتابه خوب سیب زمینی

هنگام مخلوط کردن سایر مواد با پوره سیب زمینی ، مهم است که آنها را به آرامی انجام دهید ، به ویژه با کمک دو چنگال. هدف این است که سیب زمینی ها سبک و صاف باشند ، بدون اینکه به پوره تبدیل شوند.

نحوه نگهداری و گرم کردن مجدد

این تابه سیب زمینی را ذخیره کرده و در یک ساران یا یک سیاست سیب زمینی شیرین (و آنچه من استفاده می کنم) تا چهار روز بپیچید. وقتی آماده سرگرمی هستید ، می توانید دوباره از روی اجاق گاز شروع کنید یا حدود 5-7 دقیقه (350 درجه فارنهایت) در فر بگذارید.

ماهیتابه سیب زمینی با پوسته طلایی

شیرین ترین دستور العمل های سیب زمینی

اگر این راز یا هر چیز دیگری را در کوکتوریا امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که این راز را بخوانید و در زیر برای من کامنت بگذارید! من دوست دارم در مورد تجربه شما بشنوم. و اگر از آن عکس بگیرید ، آن را در Pinterest به اشتراک می گذارم. دنبال همه چیز می گردم!

دوبار تابه سیب زمینی پخته

تانیا شف

پر کننده و آرامش بخش ، این دوبار تابه سیب زمینی پخته آنها در طول تعطیلات غذای کافی تهیه می کنند. مواد ساده – طعم خوشمزه!

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

پختن سیب زمینی 1 ساعت

تمام وقت 1 ساعت 45 دقایق

آره قسمتی از بشقاب

غذا آمریکایی

دعاها 6 دستگاه

کالری من 414 کیلوکالری

عناصر

  • 4 عالی سیب زمینیها (تقریبا 2 پوند)
  • 1 کم اهمیت پیاز ، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک یا مزه
  • 1 قاشق چایخوری فلفل یا مزه
  • ¼ فنجان شوید خرد شده
  • ¼ فنجان جعفری خرد شده
  • 2 فنجان ها پنیر چدار براق یا رنگی که دوست دارید
  • 1 فنجان خامه ترش

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی ها را کاملاً بشویید ، خشک کنید ، روی سینی فر بگذارید و به مدت یک ساعت (یا تا زمان پخت) با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید و یک بار بچرخانید. کاملا خنک.

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. در یک کاسه بزرگ مخلوط کن قرار دهید.

  • پیاز چرخ کرده ، سبزی تازه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. با دو چنگال خوب مخلوط کنید.

  • حالا پنیر و خامه ترش را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

  • مخلوط سیب زمینی را به یک قابلمه بزرگ 9 اینچی یا یک ظرف 2 قلو بریزید.

  • در فر از قبل گرم شده 425 درجه فارنهایت به مدت حدود 30-35 دقیقه بپزید.

یادداشت

طرز تهیه سیب زمینی

مخلوط کردن فر در دمای 425 درجه فارنهایت مقدس سیب زمینی ها را کاملاً خرد کرده و خشک کنید.
ویران کن سیب زمینی را در مکانهای کوچک با چاقو یا چنگال قرار دهید.
انکار سیب زمینی را مستقیماً روی قفسه فر بگذارید ، یا می توانید آنها را روی کاغذ بگذارید. بسته به اندازه سیب زمینی ها را به مدت 60 دقیقه بپزید. تلنگر آنها را در 30 دقیقه یا بیشتر دریابید که آیا چنین چیزی دارند با سوراخ کردن آنها با چاقو سیب زمینی از پوست های خشک ساخته شده است و وقتی آن را سوراخ می کنید ظاهر آن بهتر به نظر می رسد.

غذای خوب

کالری: 414کیلوکالریغذا: 35گرمپروتئین: 17گرمروغن: 24گرممصرف سوخت: 15گرمکلسترول: 69میلی گرمسدیم: 626میلی گرمپتاسیم: 1190میلی گرمامضا کردن: 7گرمقند: 2گرمویتامین A: 1097IUویتامین سی: 34میلی گرمکلسیم: 422میلی گرماهن: 9میلی گرم

این روش را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید ، من بی صبرانه منتظر هستم تا از شما بشنوم!

گرسنگی برای بیشتر؟ در نامه من مشترک شوید و کوکتوریا را دنبال کنید محصولات، فیس بوک، یا اینستاگرام همه آخرین به روز رسانی ها!