راز نان مافین آبی راز راز |  کافه آشپزخانه مل

راز نان مافین آبی راز راز | کافه آشپزخانه مل


نان آبی خوشمزه با شیرین ترین قند دارای تمام طعم های بلوبری آبی در یک کیک ساده است!

این کشور در حال حاضر نان موز و نان کدو سبز و نان کیک شکلاتی و نان لیمو (هر دو ، نان بسیار سریع) دارد.

بنابراین فکر نمی کنید وقت آن رسیده که او را کنار بگذارید و ادامه دهید؟ مثل نان آبی مافین؟ امیدوارم.

1 1/2 دستور کاسه

ساده و ساده ، این نان خوشمزه است!

اگر زغال اخته را دوست دارید ، فکر می کنم ممکن است تنوع جالب این موضوع را دوست داشته باشید.

جنگنده ها به سرعت دور هم جمع می شوند و تقریباً همیشه یک شگفتی هستند. مانند یک کلوچه خوب یا نان سریع ، مواد مرطوب با هم مخلوط شده و مواد را اضافه می کنند.

به محض اینکه سریع بپیچند ، کمی بلوبری روشن داخل آن می ریزند. پوشاندن زغال اخته با کمی آرد به این معنی است که آنها به زمین نمی چسبند و نمی پزند.

گام به گام مجموعه کلاژ مواد اولیه نان کلوچه

جدید در مقابل بلوبری پنجم

من هرگز این نان را با زغال اخته درست نکرده ام اما امیدوارم با استفاده از زغال اخته بتوانید تغییر بهتری ایجاد کنید.

اگر من در حال تلاش برای تهیه زغال اخته هستم ، پیشنهاد من استفاده از بستنی است (ابتدا آن را ذوب نکنید). زغال اخته یخ زده را در همان آرد مورد نیاز در دستور غذا قرار دهید و در دستور غذا استفاده کنید.

و وقتی صحبت از جایگزینی می شود ، فکر می کنم برخی از میوه ها می توانند در اینجا خوب کار کنند. شاید تمشک یا توت سیاه؟

خمیر کیک وانیلی با لیمو فقط باید با انواع مختلف توت به خوبی کار کند.

بشقاب شیشه ای نان مافین آبی را می زند

بالای شکر ترک دار

جذابیت واقعی این نان این است که روی آن یک پوسته صاف شکر دارد. اوه ، خیلی شیرینه

مصرف زیاد شکر همه چیز را تغییر می دهد.

  • توربینادو یا شکر خام (با استفاده من از این تصویر)
  • یا شکر سفید خشک (گاهی اوقات شکر شیرین نیز نامیده می شود)

می توانید سعی کنید به قند پایدارتر بروید. بافت شفافی ندارد ، اما بافت شنی خوبی به آن می بخشد.

بافت نان آبی مافین غلیظ و نرم و بسیار سرد است. و در بالای آن قسمت مافین ، کمال قرار دارد.

ما وقتی این نان کاملاً جا می افتد را دوست داریم و روز بعد خوب است. (و آنقدر یخ می زند! خدایا ، چه زمانی همه ستایش ها از بین می روند؟ این نان از هر نظر کامل است ، چه بگویم!)

شیرین است ، اما من بهترین و بهترین غذایی را که دوباره اتفاق می افتد می خورم ، نان خوشمزه است.

دو و نیم قسمت زغال اخته آبی مافین روی یک تکه کامل

یک سال پیش: آجیل آبی نرم مخلوط با شکلات شکلاتی {بدون پیچش یا برش}
دو سال پیش: نان موز کدو سبز
سه سال پیش: سوپ پاستا ریحان مخلوط یک پاستا
چهار سال پیش: بهترین لقمه {دستور العمل اصلی: تن کمک اضافی!}
پنج سال پیش: کنجد مرغ بخارپز پخته شده
شش سال پیش: کدو سبز و کدو حلوایی {طرفدار تابستانی من}
هفت سال پیش: سالاد غلات بهتر با تربچه ، هالاپنو و آهک
هشت سال پیش: بهترین کیک شکلاتی بدون شکلات
نه سال پیش: شیر کره بادام زمینی
ده سال قبل: پخت برگر

نان مافین سبز-آبی بین کل تکه نان به نصف تقسیم می شود

نان مافین بلوبری

  • فنجان (151 گرم ) ماست بدون خامه یونانی یا ترش
  • فنجان روغن نباتی ، کانولا یا آووکادو
  • فنجان (71 گرم ) کمی شکر قهوه ای
  • فنجان (71 گرم ) قند بالا
  • 1 عالی تخم مرغ
  • 1 قاشق لیمو
  • 1 قاشق عصاره وانیل
  • 1 فنجان ها (178 گرم ) آرد با هدف کامل
  • 1 قاشق جوش شیرین
  • ¼ قاشق نمک
  • ¾ فنجان (113 گرم ) میوه تازه
  • 1 قاشق آرد با هدف کامل
  • 2 قاشق قند بالا
  • فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کمی روغن داخل تابه 8 1/2 X 4 1/2 اینچ بریزید (یا می توانید پوستها را با اضافه کردن دو طرف بلند و پوستهای کوچک قرار دهید).

  • در یک کاسه بزرگ ، ماست (یا خامه ترش) ، کره ، شکر قهوه ای ، پودر قند ، تخم مرغ ، پوست لیمو و عصاره وانیل را تا زمان مخلوط کردن ذخیره کنید.

  • آرد ، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و کمی با یک قاشق یا کاردک مخلوط کنید تا خمیر شروع به جمع شدن کند اما چند خرده خشک وجود دارد.

  • در یک کاسه کوچک ، زغال اخته را با 1 قاشق چایخوری آرد بریزید تا یکدست شود. زغال اخته (و آرد باقیمانده) را به خمیر اضافه کنید. کمی با یک کاردک لاستیکی هم بزنید تا خمیر غلیظ شود و زغال اخته به طور مساوی در خمیر پخش شود.

  • خمیر را به طور مساوی در قالب آماده شده بریزید. در بالا مانند مقدار زیادی شکر سیگار بکشید.

  • به مدت 50-55 دقیقه بپزید تا یک چاقو یا دهان کوچک که در وسط نان قرار داده شده سفید یا با خرده های مرطوب بیرون بیاید. در صورت نیاز زمان پخت اضافی را اضافه کنید.

  • قبل از برش و سرو بگذارید کاملاً خنک شود.

زغال اخته آبی: من هنوز این دستور غذا را با تخم مرغ آبی منجمد امتحان نکرده ام. اما ایده من این است که از زغال اخته یخ زده استفاده کنم. اول ذوب نشو طبق توضیحات بلوبری و بستنی را اضافه کنید.

سرویس: 1 بخش، کالری: 137کیلوکالری، غذا: 19گرم، پروتئین: 3گرم، روغن: 6گرم، مصرف سوخت: 1گرم، کلسترول: 13میلی گرم، سدیم: 122میلی گرم، امضا کردن: 1گرم، قند: 10گرم

MelsKitchenCafe را در اینستاگرام دنبال کنید و دستورهای تهیه شده از وبلاگ من را با استفاده از هشتگ #melskitchencafe به شما نشان دهم. من عاشق دیدن همه چیزهای خوبی هستم که در آشپزخانه های خود به هم می زنید!

کلید مخفی: از کافه آشپزخانه مل

سلب مسئولیت: من در برنامه Amazon Services LLC Associates Program شرکت می کنم ، یک برنامه بازاریابی وابسته که به منظور ارائه راهی برای تأمین هزینه پیوندهای وابسته به Amazon.com و سایت های مرتبط طراحی شده است. من به عنوان شریک آمازون از خریداران مناسب دریافت می کنم.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا