روز با گرانولای شکلاتی [low in refined sugar]


من فکر می کنم شما قبلاً می دانید که من یک مهره برای آزمایش خودم هستم. آره. صبح گرسنه بیدار می شوم و هوس غذای خوب می کنم. چیپس چیا ، پنکیک سالم ، آنها را روی یک تکه مخمر خرد کرده ، یک تکه موز نرم ، رول ماسکارپونه ، جو دوسر پخته شده ، جو دوسر یک شبه ، همه خوب هستند. اما خیلی زود صبح ، من فقط به گرانول بار می روم.

و آن روز یک گرانولای شکلاتی است ، مادرم. خوبه. و منظورم این است ، و خوببه اگر تا به حال فکر کرده اید: “من می خواهم صبح خیلی زود غذا بخورم اما همه لیوان های کم آن شبیه مقوا است” ، این گرانولا برای شما مناسب است.

شیرین و مدرن بدون چیپس کوچک (بدون تیره و / یا بدون شکر) و شکر شیرین اما تصفیه شده کم. شما یک قطعه زمین کوچک برای کاشت بذر و آجیل دارید که با کلاهک های ذوب شده (و آنچه نباید دوست داشته باشید!) به هم متصل شده اند. شما می توانید شیرینی ظریف را با ذرت بوداده از شکلات ، نارگیل ، دانه ها و آجیل بچشید – هیچ چیز نمی تواند حتی یک مقوا دور باشد. ظاهر آن نیز خشک است. در عوض ، این بافت نرم و “نرم” است و در کمد یکسان باقی می ماند – که وقتی با ماست گیاهی (یا ماست بازیافتی) ، مربا و میوه تازه مورد علاقه شما (همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده است) یا شیر – به طور مستقیم ، خوشمزه می شود. از کمد و انتظار نداشته باشید که گرانولای شما آنقدر نرم شود که بخورید!

و تقریباً به عنوان یک امتیاز ، این صبحانه بسیار مغذی است. منظورم همه آن غلات ، آجیل و میوه های گوجی است – غذا هرگز طعم خوبی نداشته است!

این روز گرانولای شکلاتی است – بهترین حادثه

و فکر می کنم که این گرانول احتمالاً هرگز نور روز را ندیده است! این کتاب بر اساس نسخه “صبحانه 2.0” از کتاب آشپزی Simpl Ni (که بسیار خوب است) است که برای اولین بار که تهیه کردم به من کمک نکرد.

البته ، این برای همه اتفاق می افتد – حتی اگر از Secret to T. پیروی کنید طعم مزه خوب بود اما به هیچ وجه مانعی نبود – آن شکسته شد و با هم نماند (با نگاه کردن به گذشته ، فکر می کنم آب بیشتری اضافه کردم !) طولی نکشید که فهمیدم خندیدن به کل ماجرا شرم آور خواهد بود ، هرچند که نمی خواست از میله ها عبور کند. بنابراین همه را پاک کردم و در سطل صبحگاهی خود گذاشتم. صبح روز بعد مقداری شیر خوردم – و منفجر شد! شکلات روز و گرانولای من متولد شد.

از آن زمان ، من کمی صفحه را تغییر دادم ، این و آن را کاهش دادم و چند صفحه دیگر را برای تغییر ظاهر اضافه کردم (به پایین مراجعه کنید).

فکر می کنم وقتی این گرانولا را می چشید علاقه من را متوجه خواهید شد – ترکیب خرما (با نام مستعار کارامل) ، شکلات و نارگیل همان گرانولی نیست که من تا به حال امتحان کرده ام. من ترکیبی از گرانولای نرم ، با یک ماست نرم و یک لایه خمیر گیلاس را دوست دارم – چیزی در مورد شکلات و گیلاس وجود دارد که با ماست نرم شده اند و فقط اعتیاد آور است.

و ، اگر می خواهید به گرانول نزدیک شوید ، سعی کنید آن را از تابه گرم کنید تا سرد شود. دخترم همیشه آنجاست وقتی این گرانول فقط آماده خوردن است. او فقط دوست دارد کمی در تابه گاز بگیرد و شکلات تلخ را بپوشاند و انگشتان کوچکش را بپوشاند و در دهانش آب شود و بارها و بارها برمی گردد! و آیا من مشکلی دارم؟ با دانستن همه مواد تشکیل دهنده این گرانول ، نه!

چگونه روش نیجلا را تغییر دادم؟

اگر به راز اصلی نیجلا نگاه کنید ، چند شباهت خواهید دید. هدف اصلی من این بود که کل مخلوط را کمی خشک کنم تا در دمای اتاق در کابینت خنک شود و نیازی به نگهداری در یخچال نباشد.

برای دستیابی به این هدف ، رژیم غذایی فندق ، نارگیل و آجیل را اضافه کرده ام تا به مخلوط خشک اضافه شود. و باید بگویم ، خوب کار می کند. من معمولاً هر دو هفته یکبار این کار را انجام می دهم و تقریباً هر روز (مثلاً 10 بار در دو هفته) آن را انجام می دهم و حفظ دما در آن دو هفته مشکلی نیست. مخلوط اصلی بسیار مرطوب بود و من آن را در یخچال نگه داشتم زیرا کمی نگران فساد مواد غذایی و احتمالاً رشد باکتری های مضر بودم.

من جایگزین مواد اولیه اصلی کردم – بیشتر از همه ، به جای چیپس شکلاتی از کاکائو (و فکر می کنم ، به نظر حقیر ، این چیزی است که این دستور را خوب می کند) ، میزان دنده ها را کاهش داده و نیمی از دانه های آفتابگردان را جایگزین می کنم. ، علاوه بر نارگیل ، به جای برنج قهوه ای (شیرین و مغذی) از جو دوسر مورد علاقه خود به جای جو معمولی برای رشد غلات و الیاف استفاده می کنم. اما نترسید ، اگر این مواد “فانتزی” را ندارید ، ذرت و جو دوسر می توانند به خوبی کار کنند!

راز

روز با گرانولای شکلاتی [low in refined sugar]

نویسنده کاترینا | یکبار فودی

مخلوط روزانه (اولین ظرف)

  • 250 گرم روزهای جدید یا خشک ، بسته
  • آب داغ یا بسیار گرم (پوشش)

ظرف دوم

  • 2/3 فنجان میوه گوجی
  • 1/2 فنجان پپیتاس (تخمه کدو)
  • 1/2 فنجان دانه
  • 1/2 فنجان دانه های آفتابگردان
  • 1/2 فنجان شکلات تلخ (همچنین می توانید چیپس هایی با روکش قند را مانند این تغییر دهید – من گاهی از رنگ های تیره و سفید استفاده می کنم)
  • 3 قاشق غذاخوری دانههای چیا
  • 1 فنجان برنج بنفش (یا ذرت)
  • 1 فنجان پنج جو دوسر (یا جو دوسر پیچیده شده)
  • 1/3 فنجان نارگیل خرد شده
  • 1/2 فنجان غذای فندقی (یا می توانید غذای بادام یا حتی مخلوطی از LSA را مبادله کنید)
  • 1/2 فنجان تکه های ماکادمیا (یا ماکادامی های کمی ترک خورده) (یا بجای آجیل های دیگر مانند بادام هندی ، گردو ، هویج یا آجیل ، کمی خرد شده)
  • 1/2 فنجان بادام لغزنده
  • 2 قاشق چایخوری دارچین

مخلوط روزانه (اولین ظرف)

  • خرما را در یک کاسه شیشه ای بریزید و با آب داغ یا بسیار گرم بپوشانید (من از آب گرم از شیر استفاده می کنم ، بهترین کار را می کند).

  • یک صفحه پلاستیکی نیز باید خوب باشد ، اما فقط به یاد داشته باشید که تاریخ ها را می توان تغییر داد – نگاه کردن به شیشه ایمن است. برای تغییر طرفین کنار بگذارید.

مخلوط روزانه (اولین ظرف)

  • آب را با دقت از روزها بریزید (ممکن است داغ باشد!) و خرماهای نرم شده را در برنامه غذاخوری ، با یک فنجان آب گرم قرار دهید.

  • بلیز کنید تا خمیر یکدستی به دست آید (نباید زیاد طول بکشد). اگر مانند من موهای کمی روی غذای خود دارید ، قبل از انجام حمله رعد اسا ، آن را با یک حوله کاغذی یا چای بپوشانید ، زیرا آب سعی می کند از آن خارج شود.

ملاقات

  • یک خمیر صاف از غذای خود را در کاسه دوم و همه مواد دیگر بریزید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

  • کل مخلوط را به یک تابه از قبل آماده شده منتقل کرده و به طور مساوی پخش کنید. من اغلب آن را به آرامی فشار می دهم تا وقتی که پخته و خنک شد ، به راحتی تقسیم شود.

  • قالب را قبل از گرم شدن در فر قرار دهید و 30 دقیقه بپزید تا طرفین آن قهوه ای شود.

  • قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا گرانول در تابه کاملاً خنک شود (مگر اینکه بخواهید آن را در حالی که هنوز کمی داغ است بچشید ، خوب است – خوشمزه است).

  • وقتی گرانولا سرد شد ، آن را با انگشتان خود خیس کنید و وقتی آن را به ظرف ذخیره خود منتقل می کنید ، آن را به یک ماده کمی نرم تبدیل کنید. این نه تنها به شما قطعات خوشمزه ای برای خوردن می دهد ، بلکه انگشتان شکلاتی را برای شما می گذارد تا بعد از آن لیس بزنید. فرزندان شما ممکن است بخواهند در این زمینه به شما کمک کنند. خواهش میکنم.

  • به نکات زیر توجه کنید – من معمولاً ظرف را برای مدتی باز می گذارم تا مطمئن شوم که مخلوط گرانول خوب است – قبل از بازکردن درب و نگهداری آن.

از میزان مواد تشکیل دهنده این دستور نترسید. بیشتر ، اگر نه همه ، اینها مواد خشک و ماندگار هستند که می توانید سالها در کمد خود ذخیره کنید. این امر مربوط به تهیه خرما ، خرد کردن آنها ، شکستن همه چیز دیگر در یک کاسه و مخلوط کردن همه آنها با یکدیگر ، سپس پختن است. ساده به عنوان.
این گرانول به مدت دو هفته در کمد می ماند. من آن را در یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ای که با درپوش پوشانده شده است ، نگه می دارم. مهم است که تا زمانی که گرانول شما سرد نشود ، روی آن را نپوشانید – این کار از “عرق” جلوگیری می کند. کافی است گرانول را در تابه بگذارید تا کاملاً خنک شود ، سپس ظرف ذخیره سازی خود را با دقت نگهداری کنید و قبل از بستن درب و ذخیره آن ، چند ساعت آن را روی درب آشپزخانه با درب بگذارید تا خوب خنک شود.
این مبلغ بسته به اندازه واحد شما 10 تا 12 سهم به شما می دهد. با خیال راحت پول را برای اولین بار که می خواهید تقسیم کنید ، اما مطمئن شوید که از یک تابه کوچک یا زمان پخت کوتاه استفاده می کنید ، بنابراین گرانول خود را بیش از حد گرم نکنید.

شما بهترین نسخه برنامه Once a Foodie را پیدا کرده اید – oneafoodie.com. از ملاقات شما خوشبختم. لطفا دوباره سر بزنید.

(ج) 2021 – یک نسخه از Foodie. همه حقوق محفوظ است.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2150

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا