روشهای آسان استفاده از باقیمانده در ترکیه

روشهای آسان استفاده از باقیمانده در ترکیه


به نظر شما با بقیه بوقلمون چکار می توانید بکنید؟ در اینجا دستور العمل های ساده و سالم من وجود دارد که برای استفاده از بقیه بوقلمون بسیار مناسب است.

غذای باقی مانده را دوست دارم درست مثل شام. لذت بردن از ساندویچ های شیرین چند روز پس از روز شکرگزاری یا کریسمس یکی از سرگرم کننده ترین چیزهایی است که به یاد می آورم و رشد می کنم. تکه های بوقلمون ، چاشنی ، گوشت سرخ شده و سس کرنبری در وسط یک نان سفید نرم … شما نمی توانید اشتباه کنید. خیلی خوب! سوپ جو ترکیه یکی دیگر از غذاهای محبوب است – یک غذای بسیار خوب برای راحتی!

گوشت ترکی سرشار از پروتئین بالا ، آهن ، ویتامین B-12 ، سلنیوم ، روی و پتاسیم است. نازک و اشباع شده است و به طور طبیعی دارای سدیم است. ما اغلب از گوشت وحشی در دستور العمل هایی که برای گوشت گاو جذاب است استفاده می کنیم زیرا به نظر ما خوشمزه است اما کمی سبک تر (با چربی اشباع).

فریتاتا پخته با تعداد زیادی کیسه و تخم مرغ

سالهاست که نحوه استفاده از بقایای ترکی را ایجاد کرده ام. بازپس گیری گوشت یا مرغ باقیمانده یکی از موارد مفید من و راهی برای کاهش ضایعات مواد غذایی است. بسیاری از دستور العمل های زیر دستورالعمل های فوق العاده ای هستند که می توانید در آینده دوباره از آنها استفاده کنید. به همین دلیل است که یک شام می تواند یک وعده غذایی عالی باشد که می توانید آن را خنک کرده و در یک شب شلوغ دوباره شروع کنید!

اگر به دنبال راهی معتبرتر (و خوشمزه) برای استفاده از باقی مانده خود در ترکیه هستید ، این برای شما مناسب است! در جایی که “مرغ” یا “ژامبون” می بینید ، فقط آن را با بوقلمون باقی مانده عوض کنید!

برنج بو داده و بوقلمون باقی مانده

روشهای آسان استفاده از باقی مانده در ترکیه: برنج سرخ شده و موارد دیگر

نتایج:
6

زمان آماده سازی:
15 دقیقه

زمان پخت:
10 دقیقه

تمام وقت:
25 دقیقه

Smooth Rice-Out-The-Yidge Sabbath Night ، یک غذای خوشمزه و مغذی ، که همه خانواده از آن لذت خواهند برد. بهتر از ریموت!

عناصر

  • باقی مانده گوشت پخته ، مانند بوقلمون ، مرغ ، ماهی یا غذاهای دریایی (تقریباً 8-10 اونس. به عنوان مثال ، یک خوک یا 2 سینه مرغ)

  • سه فنجان باقی مانده برنج باسماتی سفید یا قهوه ای

  • 2 فنجان سبزیجات تازه خرد شده

  • 1/3 فنجان نخود سیاه

  • 2 تخم مرغ ، هم بزنید

  • 1/3 فنجان سس سویا کم سدیم

  • 2.5 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

  • 2 حبه سیر ، چرخ کرده

دستورالعمل ها

  1. در یک کوره بسیار برداشت شده ، روغن کنجد داغ در پشت – حرارت زیاد. سیر ، گوشت خوک ، نخود فرنگی را اضافه کرده و ذوب کنید تا یکدست شود (چند دقیقه).
  2. حرارت را روی حرارت ملایم قرار دهید ، گوشت خوک را به یک طرف تابه ببرید و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید. آنقدر بپزید تا تخم ها بیرون بروند.
  3. برنج ، گوشت / مرغ / ماهی را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید. سس سویا را اضافه کرده و مخلوط کنید ، چند دقیقه هم بزنید. چند دقیقه زمان دهید تا خنک شود و سرو کنید!

محصولات توصیه شده

من به عنوان یک همکار آمازون و یکی از اعضای برنامه های وابسته دیگر ، از خرید مناسب درآمد کسب می کنم.

آیا تو این کار را کردی؟

sarahremmer را در اینستاگرام تگ کنید و آن را #sarahremmer هشتگ کنید. و اگر از این دستور غذا خوشتان می آید ، اگر نظر بدهید و نظر دهید ، می تواند اهمیت زیادی داشته باشد.

فکر می کنید با بقیه ترکیه چه خواهید کرد؟  در اینجا دستور العمل های ساده و سالم من وجود دارد که برای استفاده از بقیه بوقلمون بسیار مناسب است.

برای دستور العمل های آسان و نکات مربوط به غذای کودک ، صفحه فیس بوک من را که هر روز پست می کنم ، بررسی کنید!



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا