سالاد تاکو سالم - بهترین دستور العمل های فصل

سالاد تاکو سالم – بهترین دستور العمل های فصل


اگر در تلاش برای یافتن یک سالاد تاکو خوشمزه اما سالم هستید ، به وبلاگ مناسب دوستان من آمده اید ، زیرا امروز من اسرار خود (و سایر عکس ها) را در مورد چگونگی تهیه یک جشن قوی قوی برای سبزیجات خود اضافه می کنم. 500 کالری!

بالای سالاد تاکو روی یک حوله سفید

من این مطلب را در 3 مه 2019 به اشتراک گذاشتم. عکس ها و ویرایش هایی را اضافه کرده ام تا امروز با شما به اشتراک بگذارم.

چرا ما عاشق راز سالاد تاکو هستیم

این چاشنی یک غذای تند خوشمزه با مرغ رویی ، چیپس پخته تند ، پنیر و سالسا و یک سالاد شیرین و سیر کننده با ادویه تاکو مخلوط شده است. این سالادها واقعاً رضایت بخش هستند اما با استفاده از چند میانبر و راهنمایی توانستیم آنها را کم کالری ، چربی های اشباع شده و فیبر بالا قرار دهیم!

یک وعده آخر هفته به آنها بدهید ، زیرا تهیه آن فقط 30 دقیقه طول می کشد! می توانید طعم را طوری تغییر دهید که به همه خانواده کمک کند! یک دستور ساده سالاد تاکو را در شب یا تاکو سه شنبه را به یک غذای مغذی تبدیل می کند که همه به دنبال آن هستند! حتی بهترین غذاخوری ها هم سراغ این سالاد خوشمزه می روند.

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده سالاد تاکو

مواد تشکیل دهنده روی یک میز سفید با یادداشت
  • 3 درخت ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 1 ¼ قاشق غذاخوری نمک ضخیم ، تقسیم کنید
  • در اسپری نپخته
  • 1 پوند خاک مرغ یا بوقلمون
  • فلفل قرمز 1 عدد
  • 1 گروه پیازچه یا پیاز سبز ، برش خورده ، برش های سفید و سبز جدا شده (در صورت تمایل از پیاز قرمز استفاده کنید)
  • 1 قاشق چایخوری قاشق مکزیکی * توجه داشته باشید
  • 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی
  • فنجان آب
  • 2 قلب رومی ، بریده ، تمیز و خشک شده است
  • 1 فنجان جوش مونتری یا فلفل دلمه ای (پنیر چدار نیز کار می کند)
  • cila فنجان برگ گشنیز بریده شده
  • ½ فنجان لباس سالاد سرکه سیب
  • سالسا فنجان سال

شما همچنین می توانید ظروف خود را به راحتی از آشپزخانه خود تغییر دهید! برخی از غذاهای مورد علاقه من گیلاس یا گریپ فروت ، لوبیا چیتی است

استفاده از مرغ آسیاب شده در این راز

نحوه خرید مرغ: آیا می دانید که همه جوجه های آمریکایی هورمون اضافی ندارند؟ به همین دلیل است که بسته هایی از این قبیل می توانند شما را تحت تأثیر قرار دهند. به آن دل نبندید. هنگام صحبت از پرورش مرغ ، سردرگمی زیادی وجود دارد. به همین دلیل است که وقتی مرغ محلی خریداری می کنم ، ابتدا به دنبال برچسب ارگانیک هستم.

حیوان مرغ با ضمانت: می دانم که جوجه ها از سبزیجات طبیعی و غیر GMO تغذیه می کردند. و من می دانم که آنها دسترسی خارجی دارند و آنتی بیوتیک دریافت نمی کنند.

پشتیبانی ما: اگر مزرعه محلی دارید که مرغ بومی تولید می کند ، خوب است! من عاشق مرغ ارگانیک آسیاب شده از مزرعه باد افرا هستم ، که در راه است. کمک به کشاورزان محلی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و همچنین ایجاد محیط کار.

سوخت کم: من دوست دارم از گوشت مرغ تاکو استفاده کنم ، مانند 20 دقیقه برای تاکو مرغ ، اما فقط به یاد داشته باشید که یک مرغ به اندازه دیگری مرغ نازک نیست. به روشی شبیه به این ، ما ادویه جات و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم ، بنابراین چربی اضافی تفاوت زیادی ایجاد نمی کند. با انتخاب یک مرغ بدون چربی در هر وعده 45 کالری ذخیره خواهید کرد!

روش های انتخاب مرغ برای مرغ: همچنین می توانید این غذا را با نخوردن لوبیا سیاه و ذرت به جای مرغ بدون گوشت دوشنبه تهیه کنید. یا می توانید از گیاه خشک استفاده کنید.

ریختن سس روی سالاد

چگونه می توان این استعداد تاکو را سالم کرد

خوک های بیشتری اضافه کنید: من از فلفل قرمز (که سرشار از ویتامین C است) و یک توده پیازچه برای افزایش اندازه بخشی از سس سالاد استفاده کردم. خوک کالری کمتری دارد ، اما بیشتر ، ویتامین ، فیبر و عطر به آن اضافه می کند. من این ترفند را در سیب زمینی هاش که ماه گذشته به اشتراک گذاشتم استفاده کردم.

خط آشپزی ترتیلا: به جای استفاده از چیپس تورتیلا ، ورقه های نان تورتیلا خود را در فر بپزید. این کار باعث صرفه جویی در چربی و چربی سدیم شما می شود!

به سادگی به برترین ها بروید: اگرچه گفته می شود آووکادو آب خدایان است ، اما توصیه می کنم صبح هنگام نان تست یک آووکادو نگه دارید. با انجام این کار 60 کالری (یک چهارم آووکادو) صرفه جویی می شود. خامه ترش نیز به همین ترتیب است. اگر واقعاً یک عروسک شیر شیرین می خواهید ، به جای آن از ماست یونانی استفاده کنید و بیش از 40 عدد نگه دارید.

برای سرگرمی بیشتر بروید: مقداری طعم به سالاد تاکو اضافه کنید و کالری اضافی را از دست ندهید. برای این کار ادویه های مکزیکی ، گشنیز ، سالسا و پیازچه را اضافه کنید. بعلاوه ، من 1-2 ضربه به این Citrus Chipotle پوشیدم؟! او یک ضربه دارد!

دستورالعمل ها و مراحل ساخت این سادی تاکو

طرز تهیه نان های پخته شده

بخش 1: فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نان ها را روی تخته های برش قرار دهید. روغن را روی صلیب ها بشویید. ¼ قاشق چایخوری نمک بپاشید و به صورت نوار برش دهید.

بخش 2: روی یک ورقه پخت بزرگ بگذارید و به فر منتقل کنید. آن را تا زمانی که ترد شود بپزید و شروع به طلایی شدن کنید ، 12 تا 15 دقیقه کنار بگذارید.

تهیه گوشت تاکو

بخش 3: یک ماهیتابه نچسب بزرگ بریزید و در یک قابلمه بپزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مرغ ، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و بپزید ، مرغ را با قاشق چوبی خرد کنید تا صورتی دیگر نباشد ، 5 تا 7 دقیقه.

مرحله 4: با ادویه جات مکزیکی و 1 قاشق چایخوری نمک باقی مانده بپاشید و هم بزنید تا رنگ شود. گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید تا له شود. آب را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

گوزن را به گوشت اضافه کنید

بخش 5: از روی حرارت بردارید و برگ های پیازچه را داخل آن بریزید.

بخش 6: برای تهیه سالاد با برگ کاهو رومینه خود شروع کنید (با بافت قوی می تواند وزن مواد روغنی و دیگر مواد سالاد را گرم کند. کوه یخ نیز می تواند از آن استفاده کند.)

سپس مخلوط مرغ و سپس پنیر را اضافه کنید. حرارت مرغ شروع به ذوب پنیر می کند. (آیا می گویید یام!) سپس طرح ها را به دلخواه تنظیم کنید. ما فقط لباس و سالسا را ​​روی میز گذاشتیم تا هرکسی بتواند آنچه دوست دارد اضافه کند.

مشاوره و سوالات طراحی

از ماهیتابه نچسب استفاده کنید: به منظور صرفه جویی در کالری ، من از یک ماهیتابه نچسب که با موهای پخته پوشانده شده است استفاده می کنم. مزیت: استفاده از اسپری مو به جای روغن در هر وعده 30 کالری صرفه جویی می کند! فلفل قرمز تند ، سفیده پیاز و مرغ را در تابه بریزید و با قاشق چوبی خرد کنید.

ادویه جات بلوم: وقتی مرغ پخته شد و به مرغ داده شد ، ادویه ها را اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. من این را با دو مارک خرید مکزیکی آزمایش کردم و همچنین مارک شخصی خود را ساختم. مخلوط کردن ادویه جات ترشی جات قبل از افزودن هرگونه نوشیدنی باعث شل شدن آنها و طعم آنها می شود. این یک دستور العمل است که توصیه می کنم هنگام پخت و پز از آن استفاده کنید. می توانید در دستور العمل سیب زمینی شیرین 5 ادویه بیشتر در این مورد بخوانید.

خوشمزه کنید: من این را با گوجه فرنگی تازه امتحان کردم و همه اعضای خانواده ما رنگ را به خوبی دوست دارند. من از رب گوجه فرنگی برای پوشاندن مخلوط مرغ و سپس آب استفاده کردم. ظاهر آن مانند یک گوشت قدیمی تاکو در مدرسه با بسته تزئین تاکو نوجوان من به پایان می رسد. خودتان بدانید: وقتی این غذا را درست می کنم باید بهترین سوپ تاکو را امتحان کنم.

جدا از سالاد تاکو

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید ، ممکن است بخواهید هر هفته در خبرنامه رایگان من ثبت نام کنید تا بهترین دستور العمل هایی که در صندوق پستی شما آمده است را دریافت کنید. یا من را در اینستاگرام دنبال کنید. اگر شما در حال ایجاد این راز هستید ، لطفاً برگردید و یک ستاره بگذارید دوز و نظارت! از آنها بسیار قدردانی می شود. آشپزی سرگرم کننده! ~ کتی

چاپ


شرح

اگر در تلاش برای یافتن یک سالاد تاکو خوشمزه اما سالم هستید ، برای دوستان من به وبلاگ مناسب آمده اید ، زیرا امروز من اسرار خود (و سایر عکس ها) را در مورد چگونگی تهیه یک جشن قوی قوی برای سبزیجات خود اضافه می کنم. 500 کالری!



فراوانی

عناصر

3 کیسه های ذرت

1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو

1 ¼ قاشق نمک صاف و یکدست

1 کیلو مرغ یا بوقلمون

1 فلفل قرمز براق

1 گروهی از پیازچه ها ، قطعات ، سفید و سبز از هم جدا شدند

1 قاشق غذاخوری ادویه جات مکزیکی * یادداشت ها را ببینید

2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی

فنجان اب

2 قلبهای رومی ، بریده ، تمیز و خشک شده است

1 فنجان Monterey Jack یا Pepper Jack

فنجان برگ های گشنیز خرد شده

فنجان سالاد سرکه سیب بپوشید

فنجان سالسا


دستورالعمل ها

  1. فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  2. نان ها را روی تخته های برش قرار دهید. روغن را روی صلیب ها بشویید. ¼ قاشق چایخوری نمک بپاشید و به صورت نوار برش دهید. روی یک ورقه پخت بزرگ بگذارید و به فر منتقل کنید. آن را تا زمانی که ترد شود بپزید و به مدت 12 تا 15 دقیقه شروع به طلایی شدن کنید کنار بگذارید.
  3. یک ماهیتابه نچسب بزرگ بریزید و در یک قابلمه بپزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مرغ ، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و بپزید ، مرغ را با قاشق چوبی خرد کنید تا صورتی دیگر نباشد ، 5 تا 7 دقیقه با ادویه های مکزیکی و 1 قاشق چایخوری نمک باقی مانده بپاشید و شروع به پختن کنید. گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید تا له شود. آب را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. از روی حرارت بردارید و برگ های پیازچه را داخل آن بریزید.
  4. رومی را بین 4 بشقاب بزرگ یا ماکارونی تقسیم کنید. مخلوط مرغ و پنیر را روی آن بریزید. بریزید و بپوشانید. روی آن را چیپس ، گشنیز و سالسا بگذارید.

یادداشت

نکته مهم: غذاهای شور یا مکزیکی را در قسمت ادویه سوپر مارکت به همراه سایر ادویه جات بررسی کنید. همچنین می توانید با مخلوط کردن 4 قاشق چای خوری آرد چیلی ، 4 قاشق چای خوری زیره ، ½ قاشق چایخوری دارچین و 1 قاشق چایخوری پودر خشک ، آن را تهیه کنید. متناوبا ، می توانید از ادویه های تاکو استفاده کنید که در بیشتر مکزیک به فروش می رسند. ادویه های تاکو حاوی نمک هستند و نمک اضافی نباید به مخلوط مرغ اضافه شود.

نکته: بوقلمون یا گوشت گاو آسیاب شده را می توان با مرغ جایگزین کرد. اگر می خواهید روشی بدون گوشت داشته باشید ، فلفل و سفیده را در یک قاشق غذاخوری روغن جوشانده تا کم شود. سپس 1 فنجان کنسرو لوبیا سیاه و 1 فنجان ذرت سرد و آب شده را اضافه کنید. بپزید ، هم بزنید تا نرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و برگ های پیازچه را اضافه کنید.

آماده سازی: مخلوط مرغ را می توان تا 3 روز تهیه کرد و مجدداً در مایکروویو یا در یک تابه سرپوشیده ، با چند قاشق غذاخوری آب قرار داد.


غذای خوب

  • خدمت به رشد: 1 سالاد
  • کالری: 477
  • روغن: 28 گرم
  • غذا: 26
  • امضا کردن: 6
  • پروتئین: 32

سالاد گسترده برای امتحان کردن

بسیاری از دستور العمل های مکزیکی



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا