Spinach Berry Salad with Balsamic Vinaigrett

سالاد توت اسفناج با Valsamic Vinaigrette – غذای سالم من


قسمت مورد علاقه من در فصل بهار این است که میوه در فصل می ماند. من دوست دارم یک سالاد خوشمزه با میوه درست کنم و آن را با پنیر فتا ترکیب کنم. قسم می خورم که فقط می توانم فتا را با میوه آن به عنوان مخمر بخورم. سالاد بری اسفناج من و ویناگرت بالزامیک وقتی دوباره ناهار خوب می خواهم دوباره ملاقات می کنند.

سالاد توت اسفناج با وانیگرت بالزامیک

سالاد توت اسفناج با ویناگرت بالزامیک

سالاد توت اسفناج با وانیگرت بالزامیک

سالاد توت اسفناج با ویناگرت بالزامیک

سالاد توت اسفناج با وانیگرت بالزامیک

سالاد توت اسفناج با وانیگرت بالزامیک

نویسنده:

نوع مخفی: برادر بزرگ

غذا: آمریکایی

سرویس: سه برنامه

عناصر

  • یک تابه اسفناج
  • ½ فنجان تمشک
  • ½ فنجان توت فرنگی خرد شده
  • ½ فنجان میوه سیاه
  • ½ فنجان پنیر فتا
  • هو یک فنجان بادام بو داده
  • سه تکه تزیین مرغ
  • Bsp قاشق غذاخوری پونه کوهی زوما
  • P قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری. روغن آووکادو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه پاشیده
  • 2 قاشق غذاخوری عزیز

دستورالعمل ها

  1. مرغ را با پونه کوهی و ¼ قاشق چایخوری مزه دار کنید. نمک.
  2. روغن آووکادو را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​بریزید و مرغ را از هر دو طرف به مدت 3-4 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید. 10 دقیقه خنک شده و به قطعات بزرگ برش دهید.
  3. در یک کاسه بزرگ اسفناج ، میوه ، بادام ، فتا و مرغ پخته شده را اضافه کنید.
  4. برای روغن های مخلوط ، روغن مومیایی ، عسل ، قاشق چایخوری. نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.

3.5.3251

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا