Buffal Tempeh Pita Sandwiches with Ranch and Avocado

ساندویچ Buffalo Tempeh و Ranch Go با آووکادو


ساندویچ ساندویچ مرغ و رنچ بوفالو باعث می شود عاشق گیاهان شوید و بخورید! ادویه های بوفالو تمپه که کمی در روغن آووکادو خشک شده اند ، کاهو پوسیده رومی پوشانده شده ، آووکادوی شیرین آغشته به پیتاها یک ناهار ساده ، خوشمزه و سالم را تهیه می کنند.

در وسط این حاملگی دوگانه ، من خیلی مشتاق آن بودم و وقتی به پایان رسید ، فقط باید فوراً متعهد شوم! اخیراً ، پس از یک هفته پر استرس بدون خواب و فقط قدم زدن ، من یک بسته مرغ بوفالو می خواستم (و بسیاری از شما می دانید ، من مرغ نمی خورم!) بنابراین ، یک دختر باردار باید چکار کند؟ ایجاد انواع گیاهی!

من دوست دارم از تمپه به عنوان جایگزین گوشت استفاده کنم زیرا پخت آن سخت ، آسان است و نیازی به تهیه آن نیست (بر خلاف مثال ، میوه جک فروت یا توفو.) بعد ، من سس بوفالو را پر کردم (آسان است ، اینطور نیست؟) شما می توانید با استفاده از بخارپز یا اجاق ترد تر شوید ، اما من سادگی روش ماهی تابه را اینجا دوست دارم.

من جیب هایم را با کاهو انار پر می کردم در حالی که پانسمان Ranch را پرت می کردم (اگرچه لباس سزار همچنان زیبا خواهد بود!) با روغن گلابی خوشمزه ای که خوب به نظر می رسید. ترکیب فوق العاده بود و بقیه عالی بود – من فقط تمپه را برای شروع مجدد راندم!

ساندویچ Buffe Tempeh Pita با رنج و آووکادو

برای تغییر این روند ، می توانید به جای پیتا از بسته بندی استفاده کنید ، البته می توانید به پروتئین تغییر دهید و سبزیجات مانند کرفس خرد شده به هویج را در آن اضافه کنید.

من شما را تشویق می کنم که اینجا را امتحان کنید ، به خصوص اگر می خواهید این مکمل پروتئینی را امتحان کنید!

راز

ساندویچ Buffalo Tempeh و Ranch Go با آووکادو

طرح: 3 ساندویچ (دو وعده / سرو)

عناصر

  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 1 مائولا 18 بسته تمپه ، مکعبی
  • حدود 4 فنجان ها کاهو
  • 1/4 فنجان پوشیدن حیوانات خانگی (سزار اینجا هم کار می کند)
  • 1 گلابی سوخته
  • 3 قطعات گندم برو همه نان (مطمئن شوید که می توانید آن را با اقلام برش دهید – که اغلب به آن “جیب برو” می گویند)
  • ¼ فنجان سس بوفالو

دستورالعمل ها

  • روغن را در یک ماهیتابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی روغن شروع به لرزیدن کرد ، تمپه را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه بپزید تا از همه طرف قهوه ای شود.

  • در این فاصله ، کاهو و آب لیمو را بریزید. آووکادو را برش زده ، پوست بگیرید و به برش های نازک برش دهید. نان پیتا را تقسیم کنید. سس بوفالو را در یک کاسه مخلوط کن بریزید. همه چیز را کنار بگذارید.

  • تمپه پخته شده را با قابلمه سس بوفالو در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا روکش شود.

  • ساندویچ جمع کنید. پیتاها را با کاهو با آووکادو رنگ کنید. در بالا تمپه بوفالو قرار دارد. خدمت.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا