سس کلم بوقلمون | COOKTORIA


اینها سوپ کلم بوقلمون این یک غذای خوشمزه با الهام از آسیا است که شما را از درون گرم می کند. خوشمزه و پر از گوشت خوک وحشی و بوقلمون ، خوشمزه است و فقط گرم است.

سوپ کلم بوقلمون در یک کاسه

سوپ کلم ترکی انقلاب زمستانی خوبی است. با الهام از آسیا ، طعم های امامی زیادی دارد و از سیر ، زنجبیل و روغن کنجد برای افزایش انرژی استفاده می کند. مقدار زیادی آجیل ، کلم خرد شده و پیاز قرمز این سس را به یک غذای سیر کننده و سیر کننده تبدیل می کند.

شما عاشق این خواهید شد که این روش چقدر ساده و آسان است. هنگامی که مواد داخل قابلمه قرار گرفتند ، باید در حین انجام کارهای دیگر پخته شوند. دو وعده از شام و شام درست کنید ، زیرا این غذا به خوبی خنک می شود. انواع زیادی وجود دارد که در سوپ کلم ترکی خوب کار می کند و طعم خوبی دارد ، بنابراین با خیال راحت آنچه را که برای شما مفید است امتحان کنید. می توانید این کار را با باقی مانده شکرگزاری ترکیه در زمان مناسب انجام دهید. بیایید نگاهی به آنچه در آن وجود دارد بیاندازیم.

مواد اولیه عالی

  • تحت ترکیه یا هر حیوان دیگری روی زمین.
  • کلم.
  • هویج برای یک رنگ زیبا.
  • روغن. از هر طعمی که در دسترس نیست استفاده کنید.
  • پیازها.
  • سیر + زنجبیل.
  • سوپ گیاهی. یا سسی که انتخاب می کنید.
  • من بید هستم.
  • سریاچا لمس گرما.
  • روغن کنجد. عطر دلپذیری به آن اضافه می کند.
  • پیازچه. یا نوزادان.

چگونه انجامش بدهیم

1. در یک قابلمه متوسط ​​، پیاز را در روغن با حرارت متوسط ​​سرخ کنید ، تا تازه شروع به قهوه ای شدن کند (حدود 5 دقیقه).

پیاز بپزید

2. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

زنجبیل و سیر را اضافه کنید

3. سپس خاک رس را اضافه کرده و بپزید ، آسیاب کنید تا تازه پخته شود و شروع به چرخاندن طلا کنید.

پختن ترکیه

4. در این فاصله ، سس سویا ، سریاچا ، هویج ، کلم و سس سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید ، با یک درب بپوشانید و 25 دقیقه بپزید.

کلم و آبگوشت را اضافه کرده و بپزید

5. در آخر روغن کنجد و پیازچه را اضافه کنید. فکر کنید ، حرارت را خاموش کنید و سرو کنید.

پیازچه و روغن کنجد را اضافه کنید
سوپ کلم بوقلمون روی ملاقه

توصیه هایی برای بهترین سوپ کلم در ترکیه

  • پیاز قهوه ای. این بخش طعم و مزه پیاز را بیرون می کشد. وقتی داغ و قرمز می شوند طعم خوشمزه ای پیدا می کنند و مقدار زیادی به سس اضافه می کنند.
  • هنگام پخت گوشت را جدا کنید. بوقلمون آسیاب شده ، مانند دیگر حیوانات ، به آسانی برخورد می کند و به محض پختن ، جدا کردن آن دشوار است. با این کار چسبندگی آن کمتر می شود و از پخت خوب آن اطمینان حاصل می شود.
  • سبزیجات را به طور مساوی برش دهید. کلم و هویج اگر به اندازه کافی نپزند می توانند سفت شوند ، بنابراین آنها را کمی و یکنواخت برش دهید تا هر قطعه آنقدر پخته شود که نرم شود.
  • دو صلیب ایجاد کنید. سوپ کلم ترکی شیرین است و روز بعد برای ناهار خورده می شود. اطمینان حاصل کنید که غذای کافی برای لذت بردن در طول هفته دارید.

تنوع این راز

  • صفحات مختلف را اضافه کنید سس کلم ترکی را می توانید با سایر گوشت های سبزیجاتی مانند بوکوی ، قارچ ، اسفناج ، کرفس ، فلفل یا هر چیز دیگری میل کنید.
  • سطح ادویه را تنظیم کنید. اگر سس تند تر دوست دارید ، سیراچا یا فلفل قرمز دیگر را اضافه کنید. اما اگر آن را بیشتر از ادویه جات ترجیح می دهید ، سعی کنید سریراچا را کاهش دهید یا با هم بپرید. هرچی بخوای
  • تعویض حیوانات مختلف آبگوشت را می توان با سوسیس ، گوشت گاو ، مرغ یا تکه های کوچک گوشت تهیه کرد. فقط گوشتی را که انتخاب کرده اید کمی برش دهید ، نگه دارید.
  • این ظرف سبزیجات / سبزیجات را درست کنید. به جای ترکیه ، می توانید از توفو ، خورش ، لوبیا یا تمپه برای پروتئین استفاده کنید. همه اینها با بوی مواد دیگر کار می کند.

نحوه ذخیره و راه اندازی مجدد

می توانید سوپ کلم بوقلمون را به مدت 3-4 روز در یخچال و در ظرف طراوت نگه دارید. اگر لوازم اضافی تهیه کرده اید ، می توانید آنها را در کیسه فریزر زیپ دار خنک کنید. کافی است آن را به آرامی دراز کنید تا خاموش شود ، سپس آن را به درستی محکم کنید تا در اتاق صرفه جویی شود. 4-6 ماه می شود. یک شب را در یخچال بگذارید و دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز شروع کنید.

آنچه می توانید در این خدمت کنید

  • نان. نان یا نان باگت را با سس به همراه کره سرو کنید. وزن نان مکمل خوبی برای سس است.
  • دانه. برنج ، کینوا ، پسر عمو و سایر محصولات با سوپ کلم بوقلمون بسیار خوب است. می توانید در حاشیه به آنها خدمت کنید یا آنها را تشویق کنید.
  • سالاد. برای ترکیب سس با سالاد ، این را امتحان کنید در حال حاضر یک سالاد فوق العاده یا سالاد مورد علاقه خود را با این سس سالاد هویج زنجبیلبه
  • غذا / پاستا. شما می توانید از این غذا علاوه بر نودل لاین یا چای مین لذت ببرید یا آن را با ماکارونی بخورید ، مانند ساده کشیش فرشتهبه Orzo یکی دیگر از گزینه های خوب است.

سس کلم ترکی خوشمزه ، خوشمزه و پر است. امیدوارم شما نیز مانند ما از این غذای مقوی آسیایی لذت ببرید.

غذاهای خوشمزه کلم:

فیلم آموزشی

سوپ کلم بوقلمون

تانیا شف

اینها سوپ کلم بوقلمون این یک غذای خوشمزه با الهام از آسیا است که شما را از درون گرم می کند. خوشمزه و پر از گوشت خوک وحشی و بوقلمون ، خوشمزه است و فقط گرم است.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

تمام وقت 40 دقایق

دعاها 4 دستگاه

کالری من 267 کیلوکالری

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری پماد
  • 1 کم اهمیت پیاز سفید ، خرد شده
  • 2 عالی حبه های سیر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل آب شده
  • 1 پوند. خاک ترکیه
  • 3 قاشق غذاخوری من بید هستم
  • ½ قاشق غذاخوری سریاچا
  • 2 متوسط هویج ، خرد شده
  • 1 کم اهمیت کلم سبز ، خرد شده (تقریبا 1 پوند)
  • 6 فنجان ها آب سبزیجات یا نوعی دیگر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ½ فنجان پوست یا پیاز را برش دهید

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه متوسط ​​، پیاز را در روغن با حرارت متوسط ​​تفت دهید تا تازه شروع به سرخ شدن کند (حدود 5 دقیقه).

  • سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

  • سپس خاک بوقلمون را اضافه کرده و بپزید و آن را به قطعات خرد کنید تا فقط بپزد و شروع به طلایی شدن کند.

  • در همین حین ، سس سویا ، سیراچا ، هویج ، کلم و سس سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید ، درب آن را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه بپزید.

  • در آخر روغن کنجد و پیازچه را اضافه کنید. فکر کنید ، حرارت را خاموش کنید و سرو کنید.

یادداشت

تنوع این راز

  • صفحات مختلف را اضافه کنید سس کلم ترکی را می توانید با سایر گوشت های سبزیجات مانند بوکوی ، قارچ ، اسفناج ، کرفس ، فلفل یا هر چیز دیگری که می توانید میل کنید.
  • سطح ادویه را تنظیم کنید. اگر سس تند تر دوست دارید ، سیراچا یا فلفل قرمز دیگر را اضافه کنید. اما اگر آن را بیشتر از ادویه جات ترجیح می دهید ، سعی کنید سریراچا را کاهش دهید یا با هم بپرید. هرچی بخوای
  • تعویض حیوانات مختلف آبگوشت را می توان با سوسیس ، گوشت گاو ، مرغ یا تکه های کوچک گوشت تهیه کرد. فقط گوشتی را که انتخاب کرده اید کمی برش دهید.
  • این ظرف سبزیجات / سبزیجات را درست کنید. به جای ترکیه ، می توانید از توفو ، خورش ، لوبیا یا تمپه برای پروتئین استفاده کنید. همه اینها با بوی مواد دیگر کار می کند.

نحوه ذخیره و راه اندازی مجدد

می توانید سوپ کلم ترکی را به مدت 3-4 روز در یخچال و در ظرف یخچال نگهداری کنید. اگر لوازم اضافی تهیه کرده اید ، می توانید آنها را در کیسه فریزر زیپ دار خنک کنید. کافی است آن را به آرامی دراز کنید تا خاموش شود ، سپس آن را به درستی محکم کنید تا در اتاق صرفه جویی شود. 4-6 ماه می شود. یک شب را در یخچال بگذارید و دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز شروع کنید.

غذای خوب

کالری: 267کیلوکالریغذا: 16گرمپروتئین: 31گرمروغن: 10گرممصرف سوخت: 2گرمچربی های غیر اشباع: 5گرمچربی های اشباع نشده: 3گرمروغن ترانس: 1گرمکلسترول: 62میلی گرمسدیم: 798میلی گرمپتاسیم: 798میلی گرمامضا کردن: 6گرمقند: 8گرمویتامین A: 5302IUویتامین سی: 70میلی گرمکلسیم: 105میلی گرماهن: 2میلی گرم

این روش را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید ، من نمی توانم منتظر بمانم تا از شما بشنوم!