close up image of roasted baby potatoes in a basket

سیب زمینی بو داده نوزاد – ادویه جات با سلامتی آشنا شوید


این سیب زمینی های سرخ شده ساده و سریع درست می شوند و شام روزمره ای دارند ، اما آنقدر خوشمزه هستند که می توانند در یک مناسبت خاص حضور داشته باشند.

سیب زمینی سرخ شده در یک سبد با آب گوشت

اگر سیب زمینی بو داده را دوست دارید ، اما همیشه دوست ندارید طبخ کنید ، سیب زمینی های کوچک دوستان شما هستند! چاشنی به تنهایی ، بدون هیچ تلاشی بسیار خوشمزه می شود!

جلو زیبا و معطر است و صاف و متوسط ​​است. این یکی از راه های خوردن سیب زمینی است که می توانید بارها و بارها از آن استفاده کنید!

حتماً گوه های آشپزی من و سیب زمینی سرخ کرده سفارشی را بررسی کنید

چرا عاشق دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده هستید!

  • سریع و آسان: آماده سازی و پخت سریعتر از سیب زمینی سرخ شده ، این سیب ها در عرض 30 دقیقه آماده سرو هستند.
  • رهبری را بر عهده بگیر: اگر قصد یک مهمانی بزرگ را دارید این گزینه عالی است. می توانید آنها را زودتر راهنمایی کنید و به راحتی تنظیم می شوند.
  • تنوع: راز سیب زمینی سرخ شده در تهیه ناهار و ناهار سریع است ، اما به اندازه کافی خوشمزه است که بخشی از تعطیلات باشد. با ایمیل های مورد علاقه شما خوب کار می کند.
تصویر سیب زمینی سرخ شده را در یک سبد ببندید

عناصر

  • سیب زمینیها: برای درک این موضوع از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید. به دلیل اندازه کوچک آن بسیار سریع می پزد و دارای عطر و بافت بسیار معطر است.
  • روغن: روغن برای پمپاژ سیب زمینی استفاده می شود. من از روغن استفاده می کنم ، اما نارگیل یا سبزیجات کامل خوب عمل می کنند ،
  • چاشنی: رزماری ، آویشن ، سیر ، نمک و فلفل.
مواد تشکیل دهنده سیب زمینی سرخ شده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده برای کودکان

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت مخلوط کرده و ورقه پخت را با کاغذ روغنی قرار دهید.
  • سیب زمینی ، زیتون و ادویه جات ترشی جات را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. همه چیز را بریزید تا سیب زمینی ها را با ادویه جات بپوشانید.
  • برش های سیب زمینی را در کف ورقه پخت آماده شده قرار دهید و از جدا شدن آنها مطمئن شوید.
  • سیب زمینی ها را حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که سیب زمینی ها خوش طعم و تند شوند.
تغییر عکس سیب زمینی سرخ شده
عکس نزدیک سیب زمینی سرخ شده کوچک

آیا شما نیاز به پوست سیب زمینی دارید؟

از آنجا که سیب زمینی های کوچک کوچکتر و کوچکتر هستند ، پوست نازک و نرم تری دارند ، بنابراین نیازی به پوشاندن آنها قبل از پخت نیست. فقط آنها را خوب بشویید ، نصف کنید و آماده چاشنی و سوزاندن شوند. آنها بسیار سریعتر از سیب زمینی معمولی عمل می کنند.

آیا می توانید آنها را از قبل تهیه کنید؟

می توانید سیب زمینی سرخ شده را یک روز قبل از روز تهیه کرده و به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا آماده پخت آن شوید. باقی مانده را باید 4 روز در یخچال بگذارید ، به مدت 10 دقیقه به 400F برگردانید تا گرم شود و به حالت خوب برسد.

سیب زمینی سرخ شده را در آبگوشت بریزید

شما با سیب زمینی سرخ شده از چه چیزی استفاده می کنید؟

این سیب زمینی سرخ شده شیرین برای سرو با ایمیل های مورد علاقه شما عالی است. آنقدر سریع که یک شام خانوادگی در طول هفته درست کنید ، یا آنها را به عنوان بخشی از روز شکرگزاری یا کریسمس خود سرو کنید. آنها را با موارد زیر امتحان کنید:

نکاتی مفید برای آشپزخانه نلی

نکات و نکات حفظ حریم خصوصی

  • مطمئن شوید سیب زمینی است به خوبی در روغن پیچیده شده است زیرا این به آنها کمک می کند تا بهتر و پایدارتر باشند.
  • ورق پخت خود را ضرب نکنیدبه اگر سیب زمینی خیلی پر باشد و زیاد نباشد ، به جای خشک شدن خارج می شود ، یعنی هیچ طرفی نخواهید داشت.
  • بسته به اندازه سیب زمینی کوچک شما ، زمان پخت ممکن است کمی متفاوت باشد. برای آزمایش بعد از پخت از چنگال استفاده کنید ، آنها باید نرم شوند.
سیب زمینی کوچک و سس سیب زمینی روی کشتی

غذاهای جانبی زیاد

سیب زمینی سرخ شده بچه

این سیب زمینی سرخ شده ساده و سریع تهیه می شود و به عنوان یک غذای روزمره در نظر گرفته می شود ، اما به اندازه کافی خوشمزه است که می تواند دوباره در یک مناسبت خاص سرو شود.

پنجره خود را تمیز نگه دارید

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

تمام وقت 30 دقایق

دعاها 4 دستگاه

کالری من 154کیلوکالری

نویسنده نلی هوارد | غذاهای خوب با سلامتی آشنا می شوند
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی با کاغذ روغنی قرار دهید.

  • سیب زمینی ، زیتون و ادویه جات ترشی جات را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. همه چیز را بریزید تا سیب زمینی ها را با ادویه جات بپوشانید.

  • برش های سیب زمینی را در کف ورقه پخت آماده شده قرار دهید و مطمئن شوید که از هم جدا شده اند.

  • در فر از قبل گرم شده با دمای 425 درجه فارنهایت به مدت حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و تند شوند ، بپزید.

  • مطمئن شوید سیب زمینی است به خوبی در روغن پیچیده شده است زیرا این به آنها کمک می کند تا بهتر و پایدارتر باشند.
  • ورق پخت خود را ضرب نکنیدبه اگر سیب زمینی خیلی پر باشد و زیاد نباشد ، به جای خشک شدن خارج می شود ، یعنی هیچ طرفی نخواهید داشت.
  • بسته به اندازه سیب زمینی کوچک شما ، زمان پخت ممکن است کمی متفاوت باشد. برای آزمایش بعد از پخت از چنگال استفاده کنید ، آنها باید نرم باشند.

کالری: 154کیلوکالری | غذا: 21گرم | پروتئین: 2گرم | روغن: 7گرم | مصرف سوخت: 1گرم | چربی های چند غیر اشباع: 1گرم | چربی های اشباع نشده: 5گرم | سدیم: 589میلی گرم | پتاسیم: 493میلی گرم | امضا کردن: 3گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 28IU | ویتامین سی: 24میلی گرم | کلسیم: 21میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

آره قسمتی از بشقاب

غذا آمریکایی

عبارتهای جستجو پختن سیب زمینی کوچک ، پختن سیب زمینی بچه ، پخت سیب زمینی

آیا تو این کار را کردی؟

هنگام ارسال عکس از فعالیت خود از مارک #DeliciousMeetsHealthy استفاده کنید و مطمئن شویدdeliciousmeetshealthy را در اینستاگرام دنبال می کنید!

اسرار 5 برنده شدن در شام یکشنبه

توصیه من راههای مورد علاقه من برای کاهش زمان در عصر است! (شامل کتاب ecookbook رایگان)



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2140

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا