سیب زمینی سرخ شده و هویج | COOKTORIA


اینها سیب زمینی سرخ شده و هویج با غذای دلخواه خود یک غذای فرعی خوشمزه درست کنید. سبزیجات تازه با ادویه جات ترشی جات و گیاهان تازه ، بسیار خوشمزه هستند.

سیب زمینی سرخ شده و هویج در یک بشقاب

اگر به دنبال رژیم غذایی خوشمزه و ترکیبی هستید که با هر وعده غذایی سازگار باشد ، دیگر به دنبال آن نباشید. این سیب زمینی ها و هویج های تفت داده شده خرد شده و روی آن را با رزماری تازه و ادویه جات ترشی جات قرار داده و سپس می پزند تا طعم و بافت طبیعی آن ظاهر شود. ادویه جات ترشی جات به راحتی با مواد افزودنی و افزودنی جایگزین می شوند ، بنابراین می توانید این راز را با هر چیزی که در وعده اصلی خود می خورید ، کار کنید.

این قسمت سالم زیبا و ساده است ، با چند ماده اضافی. این برای یک شب شلوغ که نمی دانید به چه چیزی خدمت کنید عالی است. این سبزیجات به سرعت پخته می شوند و زمان زیادی برای تهیه آنها نمی گذرد و می توانید آنها را به عنوان بخشی از آماده سازی وعده غذایی هفتگی خود سرد کنید. این سیب زمینی و هویج سرخ شده خوشمزه و آسان است و مطمئناً خودتان آن را تهیه خواهید کرد. بیایید در مورد آنچه می خواهید انجام دهید صحبت کنیم.

فیلم آموزشی

مواد اولیه عالی

  • سیب زمینیها. سیب زمینی بچه اینجا خوب کار می کند. یوکون گلدز خوبه
  • هویج کارت عالی بود.
  • روغن زیتون. یا هر روغن دیگری که انتخاب می کنید.
  • رزماری تازه. خشک استفاده کنید ، اگر تازه است نه.
  • ادویه ها. آرد سیر ، پاپریکا ، نمک و فلفل.

چگونه انجامش بدهیم

1. سیب زمینی و هویج را به قطعات کوچک برش داده و روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید.

سیب زمینی و هویج روی سینی

2. همه ادویه ها را به بالا اضافه کرده و با روغن پر کنید. با دستان تمیز ، همه چیز را خوب مخلوط کرده و با هم آماده کنید.

ادویه جات اضافه کنید

3. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30-35 دقیقه بپزید.

پختن گوشت سبزیجات

دستور العمل های سیب زمینی سرخ شده و هویج

  • از هویج بزرگ استفاده کنید. برش دادن این هویج بر خلاف هویج های کوچک آسان است. این همچنین دیسک هایی را که شبیه سیب زمینی های کوچک هستند برش می دهد ، بنابراین همه آنها به یک شکل طبخ می شوند.
  • ادویه ها را از قبل مخلوط کنید. ابتدا ادویه ها را مخلوط کنید ، قبل از اینکه به سیب زمینی و هویج اضافه کنید. به این ترتیب ، آنها به طور مساوی توزیع می شوند و هنگامی که همه چیز را با هم مخلوط می کنید ، به راحتی مخلوط می شوند.
  • از دستان خود برای مخلوط کردن استفاده کنید. می توانید از ماهیتابه یا ظروف دیگر استفاده کنید ، اما دستان شما باید تمام تلاش خود را بکنند تا مطمئن شوند روغن و ادویه جات تمام برگ ها را می پوشاند.
  • آنها را با هم بپزید. پخش برش های هویج و سیب زمینی روی یک ورقه پخت حتی پخت و پز را ثابت می کند. اگر سبزیجات در دام بیفتند ، محتویات آن ممکن است پخته نشوند.

تنوع این راز

  • صفحات بیشتری اضافه کنید می توانید سایر حیوانات مورد علاقه مانند پیاز خرد شده ، مارچوبه ، کلم بروکلی ، سیب زمینی و کدو سبز را اضافه کنید.
  • ادویه جات مختلف را عوض کنید. پونه کوهی ، آویشن ، رزماری ، کاری ، پودر پیاز و زیره برخی از ادویه هایی هستند که می توانید به جای مواد موجود در این دستور غذا از آنها استفاده کنید.
  • طعم را اضافه کنید. این سیب زمینی و هویج سرخ شده وقتی با عسل ، آب سیب یا شکر قهوه ای پخته شود خوشمزه است. طعم آنها طعم طبیعی هویج را به ارمغان می آورد.
  • انواع دیگر سیب زمینی را جایگزین کنید. من عاشق سیب زمینی بچه برای این غذا هستم ، اما شما همچنین می توانید از Yukon Gold ، انگشتان کوچک یا سیب زمینی قرمز استفاده کنید. یا سیب زمینی های کوچک را در رنگ های مختلف انتخاب کنید تا خوشمزه ترین غذا درست شود.

نحوه ذخیره و راه اندازی مجدد

می توانید سیب زمینی سرخ شده و هویج باقی مانده را بدون خشک شدن ذخیره کنید. سه روز در یخچال می ماند تا قهوه ای شود. همچنین می توانید آنها را برای 3-6 ماه سرد کنید. هنگامی که آماده سرو هستید ، کافی است آنها را روی یک ورقه پخت (مخلوط شده) پهن کرده و در فر گرم کنید تا نرم شوند.

آنچه می توانید در این خدمت کنید

سیب زمینی سرخ شده و هویج در یک بشقاب

امیدوارم شما هم مانند من سیب زمینی سرخ کرده و هویج را دوست داشته باشید. این بخش ساده ای است که می توانید از وعده غذایی خود در این فصل لذت ببرید.

چند دستور العمل خوشمزه:

سیب زمینی سرخ شده و هویج

تانیا شف

اینها سیب زمینی سرخ شده و هویج با غذای دلخواه خود یک غذای فرعی خوشمزه درست کنید. سبزیجات تازه با ادویه جات ترشی جات و گیاهان تازه ، بسیار خوشمزه هستند.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 35 دقایق

تمام وقت 45 دقایق

آره قسمتی از بشقاب

غذا آمریکایی

طرح 4 دستگاه

کالری من 206 کیلوکالری

عناصر

  • 1 پوند. پسر سیب زمینی پوست یا بسته شدن
  • 1 پوند. هویج پوست یا بسته شدن
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری رزماری تازه بریده
  • 1 قاشق چایخوری نمکپاش یا مزه
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا مزه

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی و هویج را به قطعات کوچک برش داده و روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید.

  • تمام ادویه جات ترشی جات را به بالا اضافه کرده و با روغن پر کنید. با دستان تمیز ، همه چیز را خوب مخلوط کرده و با هم آماده کنید.

  • به مدت 30-35 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید.

یادداشت

تنوع این راز

  • صفحات بیشتری اضافه کنید می توانید سایر حیوانات مورد علاقه مانند پیاز خرد شده ، مارچوبه ، کلم بروکلی ، سیب زمینی و کدو سبز را اضافه کنید.
  • ادویه جات مختلف را عوض کنید. پونه کوهی ، آویشن ، رزماری ، کاری ، پودر پیاز و زیره برخی از ادویه هایی هستند که می توانید به جای مواد موجود در این دستور غذا از آنها استفاده کنید.
  • طعم را اضافه کنید. این سیب زمینی و هویج سرخ شده وقتی با عسل ، آب سیب یا شکر قهوه ای پخته شود خوشمزه است. طعم آنها طعم طبیعی هویج را به ارمغان می آورد.
  • انواع دیگر سیب زمینی را جایگزین کنید. من عاشق سیب زمینی بچه برای این غذا هستم ، اما شما همچنین می توانید از Yukon Gold ، انگشتان کوچک یا سیب زمینی قرمز استفاده کنید. یا سیب زمینی های کوچک را در رنگ های مختلف انتخاب کنید تا خوشمزه ترین غذا درست شود.

نحوه ذخیره و راه اندازی مجدد

می توانید سیب زمینی سرخ شده و هویج باقی مانده را بدون خشک شدن ذخیره کنید. سه روز در یخچال می ماند تا قهوه ای شود. همچنین می توانید آنها را برای 3-6 ماه سرد کنید. وقتی آماده سرو هستید ، کافی است آنها را روی یک ورقه پخت (مخلوط شده) پهن کرده و در فر بگذارید تا نرم شوند.

غذای خوب

کالری: 206کیلوکالریغذا: 32گرمپروتئین: 4گرمروغن: 8گرممصرف سوخت: 1گرمچربی های چند غیر اشباع: 1گرمچربی های اشباع نشده: 5گرمسدیم: فومو 564میلی گرمپتاسیم: 873میلی گرمامضا کردن: 6گرمقند: 6گرمویتامین A: 19252IUویتامین سی: 29میلی گرمکلسیم: 55میلی گرماهن: 2میلی گرم

این روش را امتحان کردید؟در زیر نظر بگذارید ، من نمی توانم منتظر بمانم تا از شما بشنوم!