Close up of air fryer baked potato sliced and seasoned with a sprig of rosemary

سیب زمینی پخته با سرخ کن • فیلم سیب زمینی پخته • دو انجیر


اگر بخارپز دارید ، باید این سیب زمینی سرخ کرده پخته را امتحان کنید! پوست خوشمزه با نرم و نرم داخل ، این پوره سیب زمینی پخته شده بخارپز غذای مناسبی برای طرف شما خواهد بود! می توان آن را با مواد اضافی بسته بندی کرد و فقط با غذا پر کرد!

چرا سیب زمینی سرخ کن هوا؟

وقتی از اجاق گاز برای پختن سیب زمینی استفاده می کنید ، نیازی نیست روش دیگری را امتحان کنید.

  • داخل سیب زمینی بسیار خوب است. خیلی نرم.
  • پوست ترد است (از یک طرف سیب زمینی شیرین و از طرف دیگر نرم نیست).
  • بخارپز همچنین زمان پخت شما را کوتاه می کند بنابراین تهیه سیب زمینی خوب پخته شده نباید زیاد طول بکشد.
  • نیازی به پوشش آثار هنری یا آماده سازی به این زودی ها نیست.
  • آسان است!
  • چاشنی انعطاف پذیر-صرفه جویی کنید تا به راحتی نمک و فلفل بتوانید سیب زمینی را بپزید یا از هر مخلوطی استفاده کنید.
  • بافت آن پیچیده است ، که طعم آن را بی نظیر می کند – بنابراین کل بافت سیب زمینی پخته خوشمزه است! 🙂

یک تخته با چهار خورشت سیب زمینی پخته ، از وسط نصف کرده و ادویه جات و گیاهان را اضافه کنید ، بعلاوه ادویه جات ترشی جات با شاخه های تازه رزماری کنار بگذارید

قبل از شروع به تهیه این ، نمی توانم بر اهمیت استفاده از سیب زمینی Russet برای تهیه بهترین دستور العمل سیب زمینی تأکید کنم!

طرز تهیه سیب زمینی پخته در سرخ کن

مواد لازم برای پوشش سیب زمینی پخته شده در هوا

مواد لازم برای مخلوط کردن سیب زمینی پخته در قابلمه.  ادویه در کاسه های کوچک و روغن

هیچ چیز اضافی در تهیه یک غذای سیب زمینی پخته وجود ندارد ، اما کمتر از آنچه فکر می کنید سرگرم کننده ترین خواهد بود. به این ترتیب ، من از سیب زمینی Russet (کلید اصلی) ، روغن زیتون و ادویه جات استفاده می کنم.

همانطور که گفتم ، هر چاشنی ساده ای مانند نمک و فلفل عالی عمل می کند! اما امروز من از ترکیب کوچک استفاده می کنم:

  • نمک و فلفل
  • آرد سیر
  • آرد چیلی
  • فلفل قرمز
  • روغن زیتون

تهیه سیب زمینی در سرخ کن

دستی که سیب زمینی روس را در دست گرفته و با چنگال پیچیده است

ابتدا باید سیب زمینی ها را به طور یکسان در سراسر چنگال بشکنید. این کار باعث می شود سیب زمینی شما در حین پختن منفجر نشود.

سیب زمینی راس در قابلمه ای با مشت سیب زمینی تند دیگر

سپس نمک و فلفل و ادویه های دیگر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و سپس مقدار زیادی روغن به آن اضافه کنید و سیب زمینی خود را مزه دار کنید. اطمینان حاصل کنید که از مرطوب کننده و روغن خوبی روی پوست استفاده کرده و کل پوست را پوشانده نگه دارید.

سیب زمینی تند روس پر از روغن و آماده سوزاندن

این امر باعث می شود که بعد از پخت پوست بهتری داشته باشید و عطر آن به طور مساوی توزیع شود.

تست سیب زمینی Russet در یک تابه هوا آماده خشک شدن سریع

در یک ضرب of نفس خود قرار دهید (هنگامی که نفس خود را پر می کنید به خوبی شکسته نمی شوید) و هوا را با سرعت 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

سیب زمینی سرخ شده در یک تابه هوا پخته شده است.  ترد آماده است.

هنگامی که سیب زمینی خود را در هوا پختید ، وقت آن است که آخرین سیب زمینی را اضافه کنید تا مخلوط نشوند.

سیب زمینی های پخته شده با Air Fryer را تمام کنید

برش بزنید تا سیب زمینی داخلی و خمیر کره ذوب شده بین سیب زمینی ها نمایان شود. با این کار بقیه سیب زمینی ها ذوب می شوند.

سیب زمینی آب پز سرخ شده را روی یک ورق تخته قرار دهید و از وسط برش دهید

اکنون زمان اضافه کردن گیاهان تازه و ادویه جات ترشی جات است و آماده سرو و لذت بردن هستید.

برای خوشمزه تر شدن این غذا می توانید خامه ترش میل کنید. این کمی طراوت را به این فرآیند اضافه می کند و باعث می شود که مزاحم نباشد.

هوا آماده پختن سیب زمینی و کره ، گیاهان و ادویه جات ترشی جات داخل چنگال است و سعی می کند از آن خارج شود

سوالات متداول درباره سرخ کن هوا سیب زمینی پخته شده

چه سیب زمینی برای سیب زمینی آب پز مناسب است؟

همه سیب زمینی ها برای پخت و پز خوب هستند ، اما سیب زمینی روس بهترین است. او دارای پوست تیره است که به خوبی مناسب است. داخل آن سفت است بنابراین بافت نرم آن را سفت می کند و در نهایت کل سیب زمینی به اندازه کافی قوی است که پس از پخت می توان آن را با روکش های دائمی جمع کرد.

مدت زمان پخت سیب زمینی خشک شده در سرخ کن چقدر است؟

برای یک سیب زمینی خوب پخته ، باید آن را خوب پخته و حدود 30 دقیقه کرک دار نگه داشت ، با این حال ، بسته به اندازه سیب زمینی هایی که در اختیار دارید ، ممکن است لازم باشد آن را در قسمت پایین تنظیم کنید. کل فرایند پخت ، از جمله آماده سازی سیب زمینی قبل و بعد از پخت ، باید حدود 40 دقیقه باشد.

آیا می توانم سیب زمینی سیب زمینی درست کنم؟

بله، تو میتونی! می توانید آنها را به همان شکل آماده کرده و در سرخ کن بپزید. شما باید زمان پخت را کاهش دهید زیرا سیب زمینی سریعتر از سیب زمینی معمولی پخته می شود.

آیا می توانم سیب زمینی پخته شده را از یک قابلمه جدا کنم؟

البته می توانید سیب زمینی های خود را قبل از افزودن به سرخ کن با ادویه و روغن برای خیساندن پوست ، در قابلمه بپزید. با این کار زمان پخت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهید. مطمئن شوید قبل از افزودن ادویه و زیتون ، وقتی سیب زمینی ها از قابلمه خارج می شوند ، آنها را خشک کنید.

شما همچنین باید زمان پخت و پز را در هوا کاهش دهید زیرا فقط از آن برای خشک کردن پوست استفاده می کنید. سپس تمام مراحل را مانند بالا انجام دهید.

چنگالی که داخل فر را نشان می دهد ، سیب زمینی های پخته را برای نشان دادن داخل آن می سوزاند

بسیاری از دستور العمل های سیب زمینی:

سیب زمینی تفت داده شده

او سیب زمینی و بره شیرین را خرد کرد

سیب زمینی سیب زمینی سریع

پنکیک سیب زمینی با سیب زمینی پوره مانده

سرآشپز دائمی با کرم آووکادو

یکی از سیب زمینی های پخته شده و Zaatar را بمالید

بسته های فویل کبابی با گوسفند و سیب زمینی

در کنار سیب زمینی سرخ شده با رزماری پخته و چاشنی داده می شود

سیب زمینی آب پز هوا سرخ کن

اگر بخارپز دارید ، باید این سیب زمینی سرخ کرده پخته را امتحان کنید! پوست خوشمزه با نرم و نرم داخل ، این پوره سیب زمینی پخته شده بخارپز غذای مناسبی برای طرف شما خواهد بود! می توان آن را با مواد اضافی بسته بندی کرد و فقط با غذا پر کرد!

عناصر

سیب زمینیها

  • 4
    سیب زمینی حنایی
  • 1 1/2
    قاشق
    نمک
    مخلوط ها
  • 2
    قاشق
    فلفل سیاه
  • 1
    قاشق
    پودر سیر
  • 2
    قاشق
    از پودر فلفل قرمز
  • 1
    قاشق
    فلفل تفت داده شده یا پاپریکا
  • 1/4
    فنجان
    روغن زیتون

پر كردن

  • 4
    قاشق
    باتالا
    بدون نمک
  • 1/2
    قاشق
    نمک
  • 1
    قاشق
    فلفل
  • 2
    قاشق
    رزماری تازه
    برگ ، خرد شده
  • 1/4
    فنجان
    جعفری
    چرخ کرده
  • 1/4
    فنجان
    او تلاوت کرد
  • 1/4
    قاشق
    دانههای فلفل قرمز
    چشیدن

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید و ادویه ها را جمع آوری کنید.

  2. از چنگال استفاده کنید و هر سیب زمینی را له کنید – حدود 5 عدد روی هر سیب زمینی.

  3. سیب زمینی را با ادویه و روغن آماده کنید.

  4. از آن به درستی استفاده کنید و مطمئن شوید که پوشانده شده است.

  5. یک لایه سیب زمینی را در یک شیشه هوا قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 22 دقیقه سرخ کنید.

  6. سیب زمینی ها را باز کرده و 20 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید تا تمام شود.

  7. طول سیب زمینی ها را به نصف تقسیم کنید.

  8. بین هر سیب زمینی خرد شده یک قاشق غذاخوری کره بریزید و ادویه جات و گیاهان را مزه دار کنید. در صورت تمایل پنیر را دود کنید.

  9. دستورالعمل های رژیم غذایی (در مورد خدمت)

بیانیه حریم خصوصی

سوالات متداول درباره سرخ کن هوا سیب زمینی پخته شده

چه سیب زمینی برای سیب زمینی آب پز مناسب است؟

همه سیب زمینی ها برای پخت و پز خوب هستند ، اما سیب زمینی روس بهترین است. او دارای پوست تیره است که به خوبی مناسب است. داخل آن سفت است بنابراین بافت نرم آن را سفت می کند و در نهایت کل سیب زمینی به اندازه کافی قوی است که پس از پخت می توان آن را با روکش های دائمی جمع کرد.

مدت زمان پخت سیب زمینی خشک شده در سرخ کن چقدر است؟

برای یک سیب زمینی خوب پخته ، باید آن را خوب پخته و حدود 30 دقیقه کرک دار نگه داشت ، با این حال ، بسته به اندازه سیب زمینی هایی که در اختیار دارید ، ممکن است لازم باشد آن را در قسمت پایین تنظیم کنید. کل فرایند پخت ، از جمله آماده سازی سیب زمینی قبل و بعد از پخت ، باید حدود 40 دقیقه باشد.

آیا می توانم غذای سیب زمینی سیب زمینی درست کنم؟

بله، تو میتونی! می توانید آنها را یکسان تهیه کرده و در یک سرخ کن بادی بپزید. شما باید زمان پخت را کاهش دهید زیرا سیب زمینی سریعتر از سیب زمینی معمولی پخته می شود.

آیا می توانم سیب زمینی پخته شده را از یک قابلمه جدا کنم؟

البته می توانید سیب زمینی های خود را قبل از افزودن به سرخ کن با ادویه و روغن برای خیساندن پوست ، در قابلمه بپزید. با این کار زمان پخت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهید. قبل از افزودن ادویه و زیتون ، زمانی که سیب زمینی شما از قابلمه خارج شد ، آنها را خشک کنید.

شما همچنین باید زمان پخت و پز را در هوا کاهش دهید زیرا فقط از آن برای خشک کردن پوست استفاده می کنید. سپس تمام مراحل را مانند بالا انجام دهید.

دستورالعمل های رژیم غذایی

سیب زمینی آب پز هوا سرخ کن

هزینه استفاده

کالری من 425
کالری از چربی 243

٪ هزینه روزانه *

روغن 27 گرم42٪

10 گرم63٪

چربی ترانس 1 گرم

چربی اشباع نشده 2 گرم

چربی های اشباع نشده 13 گرم

کلسترول 34 میلی گرم11٪

سدیم محصولات61٪

پتاسیم محصولات28٪

غذاهای مایع محصولات14٪

علامت 4 گرم17٪

شکر 2 گرم

پروتئین ها 7 گرم14٪

ویتامین A 1088IU22٪

ویتامین سی محصولات21٪

کلسیم 125 میلی گرم13٪

اهن 3 میلی گرم17٪

درصد ارزش روزانه بر اساس کالری دریافتی 2000 کالری است.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا