شامی کباب افغانی | طرز تهیه شامی کباب افغانی | تهیه شامی کباب افغانی


شامی کباب‌‌ها یکی از غذاهای پر طرفدار هستند که برای ما ایرانی‌ها بسیار محبوب به شمار می‌روند. این غذا هم جدید است و هم طعم و مزه خیلی خوبی دارد.

شامی کباب افغانی

شامی کباب افغانی یکی از انواع شامی‌‌های مربوط به کشور افغانستان است و شما‌‌ می‌توانید به راحتی این غذای بین‌المللی را در خانه تهیه کنید. شما‌‌ می‌توانید شامی کباب را در کنار سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید یا‌‌ یک سس ربی خوشمزه تهیه نمایید و شامی‌‌ها را داخل آن قرار دهید. تهیه شامی‌‌ها زمان زیادی نمی‌گیرد و‌‌ در روز‌‌هایی که وقت کافی برای تهیه غذا ندارید بسیار مناسب است. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شامی کباب افغانی

  • پیاز ۲ عدد
  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • سیر ۳ حبه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

تهیه شامی کباب افغانی

طرز تهیه شامی کباب افغانی

مرحله اول

تهیه این شامی کباب کمی با دیگر شامی‌‌ها متفاوت است. گوشت را خرد کنید و بشویید. بهتر است از گوشت تازه با چربی کم استفاده کنید. یکی از پیاز‌‌ها را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید. داخل قابلمه گوشت و پیاز را به همراه کمی فلفل سیاه و قرمز اضافه کنید و چند لیوان آب‌جوش روی آن بریزید.

مرحله دوم

دقت کنید ابتدا حرارت را بالا بگیرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد.‌‌ می‌توانید برای زودتر پختن گوشت از زودپز استفاده کنید. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت، باید مقداری نمک به گوشت اضافه و گوشت‌‌ها را از آب آن جدا کنید و داخل سبد قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله سوم

گوشت را داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و خوب له و پوره کنید. پیاز باقی‌مانده را پوست بکنید و رنده ریز بزنید و آب آن را هم بگیرید. داخل یک کاسه گوشت چرخ‌شده را به همراه آرد و ادویه‌‌ها و تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.

طرز تهیه شامی کباب افغانی

مرحله چهارم

یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. در این مرحله از مواد شامی بردارید و در دست به آن حالت و داخل روغن داغ قرار دهید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود. بعد با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود. در انتها شامی را روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و با پلو یا سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

اگر به دستورهای غذایی خاص علاقه دارید، بدون گوشت و برنج یک کوفته خوشمزه بپزید را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه شامی کباب افغانی

  • اگر مواد خیلی شل بود‌‌ می‌توانید مقدار بیشتری آرد نخودچی اضافه کنید.
  • می‌توانید در کنار این شامی از گوجه سرخ‌شده نیز استفاده کنید.
  • بهتر است روی گوشت آب جوش بریزید، زیرا آب سرد باعث می‌شود گوشت دیر بپزد.

شامی کباب افغانی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن ترفندهای آشپزی، مطلب چگونه بوی بد مرغ را از بین ببرید را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن



Source

دیدگاهتان را بنویسید