طرز تهیه کوره ذغال سنگ: 9 نکته و آجر


امسال یک چالش جدید را در پیش بگیرید. به جای استفاده از مدل گازی قدیمی خود ، تسلط بر زغال چوب را یاد بگیرید.

در حالی که در مورد نحوه درست درست کردن یک کوره ذغال چوب مطالب زیادی وجود دارد ، اما برای شروع ایمن باید نکاتی را بدانید.

ادامه را بخوانید و با مزایای بیرونی استفاده از کباب پز ذغال ، نحوه پخت همه چیز ، از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات ، و برخی اشتباهات رایج برای اجتناب از آن آشنا شوید.

حتماً این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای طبخ تابستانی ترکیب کنید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای روشن کردن آن از روش دودکش استفاده کنید

مردی که از روش دودکش برای روشن کردن کوره ذغال سنگ استفاده می کند

این روش ترجیحی برای روشنایی کوره توسط مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ است ، به دلیل سهولت استفاده.

شما باید یک استارت دودکش بسازید و سپس فقط یک یا دو مرحله با روشن کردن کوره فاصله دارید:

  • دودکش را با زغال مورد علاقه خود بار کنید.
  • مقداری کاغذ زیر دودکش در قسمت پایین کوره خود قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و بس گرمای کاغذ بالا می رود و ذغال سنگ را تا آخر شعله ور می کند.

هاس توصیه می کند که 10-15 دقیقه طول بکشد تا ذغال به طور کامل مشتعل شود.

سپس ، به محض سفید شدن آنها آماده خواهید بود که ذغال خود را در کوره بریزید.

2. گریل خود را سریع گرم کنید

هنگام کار با کوره ذغال سنگ باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اینجاست که یاد می گیرید چگونه فنچ های خود را کار کنید.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از The Radiant Root توضیح داد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغتر می شود.” “اطمینان حاصل کنید که فنچ های روی توری باز هستند تا جریان هوا در داخل آتش حفظ شود.”

هاس می افزاید: “اکثر شبکه های ذغالی دارای دریچه تهویه و دریچه بالا هستند.”

او اظهار می کند که شراب پایین شراب است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین “وقتی می خواهم کباب من سریع گرم شود ،” قسمت پایین را باز نگه می دارد و شراب را نیمه باز نگه می دارد. “

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما برای بهترین نتایج کبابی گرمای ثابت می خواهید و این به باله های شما نیز می رسد.

هاس می گوید: “به محض رسیدن به دمای موردنظر ، کمی کولر خود را می بندم ، بنابراین زمان کباب کردن من ثابت خواهد بود.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح می دهد: “باد و دمای محیط بیرون باعث کاهش حرارت زغال سنگ شما می شود که این امر باعث می شود اجاق گاز حتی بیشتر طول بکشد.”

او گفت: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در میز کباب خود طراحی می کنم.”

5. از آشپزی دو ناحیه ای استفاده کنید

این کار دشواری است ، اما شما می توانید به سرعت آن را دریافت کنید: ذغال خود را در یک طرف کباب پز قرار دهید به طوری که “یک طرف کباب پز داغ می شود در حالی که طرف دیگر در دمای پایین تر است” ، هاس می گوید.

کیمزال می گوید: “غذایی که سریع می پزد باید روی ذغال سنگ قرار گیرد. این شامل گوشت خوک یا استیک طرفدار سویا زنجبیل می شود.

او می گوید: “غذاهایی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند را می توان در کنار زغال سنگ قرار داد ، تا حرارت غیر مستقیم دریافت کنند.” این روش را با سالاد رومینا و گردو گرامای ما امتحان کنید.

خطاهای کباب ذغال که باید از آنها اجتناب کرد

همبرگر نزدیک ، غذاهای دیگر روی کوره ذغال

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای تجربه بهتر کبابی اجتناب کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط قسمت بالا را باز کنید تا غذای خود را اضافه کنید یا از وضعیت سرآشپز مطلع شوید.” اگر به ساخت آن ادامه دهید ، “هنگامی که قسمت بالای شبکه را باز می کنید ، گرمای زیادی را از دست می دهید و زمان لازم است تا کوره شما دوباره به دمای خود برسد.”

7. پاره کردن فرآیند

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز دارید – اما نتیجه آن ارزشش را دارد!

اگر چند بار بالا را انتخاب کرده اید ، پیش بروید و دقیقه بیشتری به زمان پخت خود اضافه کنید.

8. سم پاشی بر زغال

هاس می گوید به راحتی می توانید از باله ها برای بالا بردن یا پایین آوردن درجه حرارت شبکه ذغال سنگ خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط به این دلیل که شما به دنبال حالت کم و آهسته هستید به این معنا نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. خاکستر قدیمی را در کوره خود بگذارید

شما می خواهید خاکسترهای قدیمی را قبل از روشن کردن بریکت های ذغالی یا توده های جدید تمیز کنید. کیمزال توضیح می دهد: “ممکن است خاکستر زیادی در شبکه وجود داشته باشد تا ذغال روشن شود.”

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2141

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا