طرز پخت لوبیا - لیوان لیوانی

طرز پخت لوبیا – لیوان لیوانی


این مطالعه گام به گام به شما نشان می دهد که پختن لوبیای خشک چقدر آسان است. هنگامی که طرز تهیه لوبیا را در خانه می دانید ، دیگر به سراغ محصولات کنسروی نخواهید رفت.

لیز آب لیمو را روی دانه های پخته فشار می دهد.

یکی از چیزهایی که من آرزو می کنم اوایل زندگی آموخته بودم طبخ لوبیای خشک بود. در حالی که کنسرو لوبیا می تواند آسان باشد ، لوبیای پخته در ابتدا به شما این فرصت را می دهد که طعم را تغییر دهید و غذاها یا غذاهایی را که مخلوط کرده اید در اختیار آنها قرار دهید. اگر قبلاً آن را خواسته اید ، تعجب نکنید! در اینجا روش پخت لوبیا آمده است.

لوبیای خود را بشناسید

حبوبات و غلات زیادی در جهان وجود دارد ، اما این 12 مورد از رایج ترین آنها در دستور العمل ها و غذاها است. این روش با همه کار می کند!

  • لوبیا سیاه– کوچک و تیره ، همانطور که از نامش مشخص است ، هر دو لوبیا ادویه در غذاهای مکزیکی رایج است.
  • کابایفا با چشمانی سیاه– بسیاری از غذاهای جنوبی پخته شده ، این لوبیاها با یک نقطه سیاه شیرین هستند ، از این رو نامگذاری شده است.
  • لوبیای کانلینی– همچنین به عنوان لوبیا سفید ایتالیایی شناخته می شود ، در سس ها و چیلی ها ، به ویژه در ایتالیا پخته می شود.
  • نخود (لوبیا گاربانزو)– گرد ، آجیل و چوب سخت ، به عنوان هموس استفاده می شود.
  • لوبیای بزرگ شمالی– لوبیا سفید بزرگ با بافت سبک ، که برای جذب در آبگوشت و فلفل قرمز استفاده می شود.
  • لوبیا قرمز-پوست قهوه ای مایل به قرمز با داخل سفید ، بوی کمی و اغلب به عنوان لوبیا با پوست تیره استفاده می شود.
  • لوبیا لیما– رنگ سفید یا سبز ، این لوبیا نرم و روغنی است ، اما اگر بیش از حد پخته شود می تواند قارچی شود.
  • لوبیا چیتی– لوبیای کوچک خالدار قهوه ای که اغلب به عنوان لوبیا معطر در غذاهای مکزیکی پوست می کنند.
  • باقلا– یک پوست بزرگ و سبز با پوست تیره ، که باید برداشته شود ، دارای رایحه ای شیرین و معطر است که اغلب در غذاهای خاورمیانه به عنوان سالاد استفاده می شود.
  • لوبیای نظامی– همچنین به عنوان لوبیای بوستون شناخته می شود. کوچک و سفید با طعم گردو ، برای تهیه لوبیای پخته و صبحانه انگلیسی استفاده می شود.
  • قره قاط (لوبیا بورلوتی)– یک کرم زیبا با نقاط قرمز ، عطر خوشبو و معطر که اغلب در غذاهای ایتالیایی به عنوان سس مینسترون یافت می شود.
  • لوبیا Adzuki– کوچک ، شیرین و قرمز ، این لوبیاها اغلب با فرنی مخلوط می شوند و در جشنواره ها و شیرینی های آسیایی استفاده می شوند.

نحوه پخت لوبیا

صرف نظر از نوع حبوباتی که می پزید ، ابتدا می خواهید آنها را خیس کنید.

من دوست دارم از یک فنجان اندازه گیری بزرگ برای سهولت بعد استفاده کنم ، اما هر بشقاب بزرگ تا بزرگ کار می کند. پر کنید تا آب 1-2 اینچ بالاتر از لوبیا باشد.

کنار بگذارید و به مدت 8 ساعت یا یک شب تزریق کنید. اگر حیوانات خانگی یا بچه های کوچکی دارید ، توصیه می کنم ظرف ها را بپوشانید تا مجبور نباشید کنجکاو شوید.

وقتی ریختن حبوبات شما تمام شد ، تمام آب آن را تخلیه کنید.

پس از تخلیه ، لوبیاها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید.

سپس پیاز ، سیر و نمک را اضافه کنید. صرف نظر از نوع لوبیا یا دستور غذایی که استفاده می کنید ، این مواد سرگرمی زیادی را ارائه می دهند که به خوبی با همه چیز ترکیب می شود. این جایی است که شما همچنین می توانید به معطرهای خود مانند سفال های موجود در آدابو ، رزماری یا سایر ادویه ها اضافه کنید.

سپس آب سرد را به قابلمه اضافه کنید ، به اندازه ای که مواد شما را به اندازه 2-3 اینچ بپوشاند. به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 30-50 دقیقه بمانید ، تا حبوبات نرم و پفکی شوند. مدت زمان بسته به نوع لوبیا متفاوت است.

پس از اتمام ، آنها آماده هستند تا با کاغذ مخلوط شوند یا جداگانه سرو شوند.

ایجاد انگیزه در چیزها

بعد از پختن لوبیا در اجاق گاز آهسته یا قابلمه فوری می توانید مرحله به مرحله رد شوید. این به حبوبات شما کمک می کند تا هنگام خیس شدن بپزند و در وقت شما صرفه جویی می شود.

  • آرام پز: لوبیا را با آب معطر و آب خیس کنید و به مدت 8 ساعت یا 4 ساعت در طبقه بالا بپزید.
  • در قابلمه: دوباره ، لوبیا و معطرهای خود را با آب بریزید ، دانه را روی قسمت بالا قرار دهید و 30 دقیقه بگذارید. در کل ، حدود یک ساعت و نیم طول می کشد.

سوالات متداول:

چه چیزی را به لوبیا سیاه اضافه می کنید؟

من دوست دارم لوبیا سیاه را با غذاهای مکزیکی ترکیب کنم ، بنابراین علاوه بر سیر و پیاز ، دوست دارم تخم مرغ سبز ، زیره ، ژالاپینو ، فلفل چیپوتل را در سس آدوبو و پودر چیلی اضافه کنم.

عمر حبوبات پخته چقدر است؟

لوبیا پخته (از همه نوع) باید در یک ظرف طراوت (از هر نوع) نگهداری شود و باید 3 تا 3 روز در یخچال نگهداری شود.

آیا می توانم کنسرو لوبیا را در دستور غذا با لوبیای پخته خشک جایگزین کنم؟

آره! من مقدار زیادی از آنها را تهیه می کردم و سپس آنها را در 1-2 فنجان در کیسه های یخ زده خشک می کردم و در سوپ ، چیلی ، یا تاکو و بوریتو استفاده می کردم.

اگر فراموش کنم که حبوبات خود را داخل آن بریزم؟

شما همچنین می توانید لوبیای خشک را بدون پوشیدن ، فقط با افزودن یک مشت ، بپزید. شما باید یک یا دو ساعت برای زمان پخت خود آماده کنید و در قابلمه خود به دنبال آب باشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

لوبیا پخته.

دستور العمل برای امتحان کردن

اکنون که دستور غذا را می دانید ، در اینجا چند دستور العمل برای ترکیب با لوبیا پخته شده است.

وقتی از همان ابتدا آشپزی لوبیا را شروع می کنید ، تمام دنیای امکانات برای شما باز می شود. دستور العمل ها و طعم ها انعطاف پذیر هستند و شما نمی خواهید به قوطی ها برگردید.

چنگال شما منتظر است.

نحوه پخت لوبیا

لیز دلا کروچه

این مطالعه گام به گام به شما نشان می دهد که پختن لوبیای خشک چقدر آسان است. هنگامی که طرز تهیه لوبیا را در خانه می دانید ، دیگر به سراغ محصولات کنسروی نخواهید رفت.

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 45 دقایق

زمان در حال اجرا 8 ساعت ها

تمام وقت 8 ساعت ها 50 دقایق

آره طرف ، ظرف داخلی ، جانبی

غذا آمریکایی ، هندی ، آمریکای لاتین ، مکزیک ، شرق ، Tex Mex

دعاها 12

کالری من 132 کیلوکالری

عناصر

  • 1 پوند لوبیا خشک شده هر نوع مانند کلیه ، سیاه ، دریایی ، پینتو و بسیاری دیگر.
  • 1 متوسط پیازها پوست کنده و چهارپاره شده است
  • 3 لباس ها غذا پوست کنده ، کامل
  • 1 قاشق نمک یا بیشتر به مزه
  • فلفل چیپوتل در آدوبو ، گیاهان تازه و موارد دیگر. آروماتیک عمدا

دستورالعمل ها

  • لوبیای خشک شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن را با آب بپوشانید. 8 ساعت یا یک شب ضبط کنید.

  • وقتی آماده پخت لوبیا شدید ، آب را پایین بیاورید و لوبیای پخته شده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. روی آن را با آب سرد کافی بپوشانید تا به حدود 2-3 اینچ از لوبیا برسد. پیاز خرد شده ، سیر ، نمک و غیره را اضافه کنید. من دوست دارم فلفل سیب زمینی را به کل چوب اضافه کنم اما رزماری تازه بهترین است.

  • قابلمه را بجوشانید و میزان فرود را کاهش دهید. لوبیا بجوش می آید تا نرم شود ، بسته به نوع آن ، حدود 30-50 دقیقه. به صورت گرم سرو کنید یا به مدت چهار روز در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

غذای خوب

سرویس: 0.5فنجانکالری من: 132کیلوکالریغذا: 24گرمپروتئین: 9گرمروغن: 1گرممصرف سوخت: 1گرمچربی های چند غیر اشباع: 1گرمچربی های اشباع نشده: 1گرمسدیم: 586میلی گرمپتاسیم: 530میلی گرمامضا کردن: 6گرمقند: 1گرمویتامین A: 1IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 35میلی گرماهن: 3میلی گرم

عبارتهای جستجو 5 ماده ، لوبیا ، لوبیا سیاه ، نخود ، چگونه

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2717

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا