عناب (枣) حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی


مصارف دارویی عناب

میوه خشک عناب و پودر آن در طب سنتی چینی (TCM) برای درمان اضطراب ، جلوگیری از بیماری ها و بهبود قدرت گوارش استفاده می شود.

انتخاب و ذخیره سازی

عناب خشک شده
عناب خشک شده

توت های عناب تازه از ماه جولای وارد بازار می شوند و تا نوامبر در سرزمین اصلی چین ادامه می یابد. انواع توت های تازه یا خشک شده به عنوان خرما در بازارها موجود است.

پس از برداشت ، میوه عناب باید با توجه به مرحله رسیدن و اندازه میوه رتبه بندی شود. خشک کردن را می توان مانند کشمش انجام داد ، آب بدن را زیر آفتاب به مدت سه هفته خشک کرد یا در دستگاه خشک کن در واحدهای فرآوری تجاری انجام داد. میوه های خشک شده را می توان به همین ترتیب خورد یا به آب میوه ، شراب ، پودر و غیره تبدیل کرد.

اگر می خواهید انواع توت های سیب ترد بخرید ، به دنبال انواع توت های تازه ، سبز روشن ، کامل و سفت باشید. توت خشک در بسته بندی موجود است.

انواع توت های خام و تازه 3-4 روز در دمای اتاق و یک یا دو هفته در یخچال باقی می مانند. توت خشک ، با این حال ، می تواند به مدت چند ماه به خوبی ذخیره شود.

روش آماده سازی و حضور

آنها را در آب تمیز بشویید و با یک حوله کاغذی خشک کنید. انواع توت های تازه و همچنین توت های خشک را می توان بدون هیچ فصلی بدون دست خوردن و اضافه کرد.

سوپ عناب خشک شده
میوه عناب ، گرگ بری ، آب مرغ. (Photo-Singzy)

در اینجا چند نکته برای حضور در مراسم آمده است:

  • توت های تازه را می توان مانند سیب از دست داد.

  • میوه خشک را می توان مشابه خرما خشک در کیک ، تارت ، نان ، قاطر و غیره استفاده کرد.

  • چای میوه عناب یک نوشیدنی خوش آمدید در فرهنگ کره ای.

  • در شبه جزیره کره ، عناب قرمز خشک شده و چای جینسینگ (insam-daechu cha) یک نوشیدنی محبوب است.

  • کیک برنج عناب (Daechu tteok) یکی دیگر از دستور العمل های مورد علاقه کره ای ها است.

  • عناب خشک برای تهیه کشمش ، رب ، پوره در چین استخدام شد. بسته عناب ، شیرینی شیرین ، مهتاب ، تهیه شده در جشنواره نیمه پاییز در چین.

مشخصات ایمنی

میوه عناب تازه یا خشک را می توان با خیال راحت در کودکان و مادران باردار مصرف کرد. (سلب مسئولیت پزشکی).

≻≻-بازگشت به میوه ها از جانب عناب. برای مشاهده لیستی چشمگیر از انواع میوه ها با تصاویر کامل از حقایق تغذیه ای و فواید سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

≻≻-بازگشت به صفحه نخست.

مطالب بیشتر و منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه ایالات متحده برای مرجع عمومی.

  2. گروه کشاورزی و غذا.

  3. پایگاه داده میوه های عناب خشک – پایگاه ملی تغذیه ایالات متحده برای مرجع عمومی.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا