غذای غذا غذا: تهیه مرغ شیرین

غذای غذا غذا: تهیه مرغ شیرین


نویسنده اوینا دل پیتزو

به دوشنبه غم انگیز دیگر خوش آمدید. شما به یخچال می روید – و تعدادی از انتخابهایی که در خواربارفروشی مورد علاقه خود انجام داده اید – امیدوارم انرژی لازم را برای پخت یک غذای مقوی و خوشمزه که مکمل تمرین است پیدا کنید. شما به یاد می آورید که یک مرغ خریدید و به فکر یک مرغ سرخ شده زیبا با پوست شیرین ، یک دوغ خوب و نمک تزئین رزماری بودید. یک روش آزمایشی – اما نه آن چیزی که در ابتدا که شروع به خوردن می کردید و به کره می گفتید بلند شود فکر می کردید. همچنین چیزی که خریدید سینه های مرغ لاغر بود. شما برمی گردید و چشم های منتظر شوهر ، همسر ، نوزاد ، سگ و / یا ماهی قرمز خود را می بینید و فکر می کنید ، “چرا مرغ مزه گوشت خوک ندارد؟ با این چیکار کنم؟ ”

این باعث می شود که این سال را مطرح کنید که “چگونه می توانم این پروتئین خشک شده را به یک غذای آشپزی تبدیل کنم؟”

آشپزی بعد از یک روز طولانی می تواند طاقت فرسا باشد و آشپزی می تواند خطرناک باشد ، به ویژه اگر از خوردن مدام مرغ ناخوشایند خسته شده اید ، اما با استفاده از تکنیک های شستشو و شستشو می توانید به موقع رژیم غذایی سالمی داشته باشید. کمی آماده سازی طول می کشد ، اما باید این کار را انجام دهم تا غذای مورد نظر شما به دست آید.


زیبایی حمام

سوزاندن توسط فرهنگهای مختلف برای حفظ ، چرا و پوست انداختن حیوانات به طریقی غیرقابل تصور استفاده شده است. چندین روش برای تمیز کردن مرغ وجود دارد. اولین و شاید متداول ترین روش ، آبگوشت مرطوب است ، که لازم است مرغ را با نمک پر کنید. این دستور به تنهایی به نسبت 3/4 فنجان نمک به یک گالن آب نیاز دارد و می توانید شکر ، گیاهان و ادویه ها را برای افزودن طعم به آن اضافه کنید. به عنوان مثال ، برگ بو و گیاهان پرووانس.

اجازه دهید مرغ به مدت 4 ساعت در آب نمک خیس کند ، یا آن را یک شب در یخچال بگذارید. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید ، بهتر است از آنها برای به اشتراک گذاشتن طعم استفاده کنید. قبل از گرم شدن 15 دقیقه آن را پاک کنید و از 6 ساعت بیشتر نباشد در واقع اگر مرغ قبلاً لاغر شده است نمی خواهید آن را برای مدت طولانی بشویید زیرا به ساختار آن آسیب می رساند.

خیساندن مرطوب از طریق اسمز انجام می شود ، جایی که آب و نمک در پروتئین آزاد می شود ، جایی که نمک به مرغ کمک می کند تا آب را حفظ کرده و مرطوب شود.

گزینه دیگر آب نمک خشک است که معمولاً با مرغ و نمک و سایر گیاهان و ادویه جات پوشانده می شود و سپس یک یا دو روز قبل از پخت در کیسه ای بسته می شود.

روش مورد علاقه من شستن و تغذیه مرغ در آب آن و پخت آن است. زمان زیادی می خورد ، اما طعم مرغ خوشمزه است و چند روز در یخچال مرطوب می ماند.


مرغ سرخ شده اوینا

به این ترتیب من دوست دارم از مرغ کامل استفاده کنم ، اما شما می توانید مرغ را کباب کنید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. از تابه ای پر از مرغ مانند تابه 200 هتل استفاده کنید و مرغ را در تابه ، قسمتی از سینه مانند یک پرنده کامل قرار دهید. دو فنجان آب به تابه اضافه کنید. مرغ را نمک زده و مزه دار کنید. حرارت 350 را به مدت 30 دقیقه بپزید سپس مرغ را از فر خارج کرده و در آب جوش بگذارید.

بسته به اندازه مرغ ، درجه حرارت را به 450 درجه فارنهایت افزایش دهید و هر 10 دقیقه ، دو یا سه بار میل کنید.

درجه حرارت را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و هر 5 دقیقه آن را میل کنید تا مرغ طلایی شود. برای داشتن پوستی صاف ، فر را بچرخانید و بپزید تا نرم شود. من این روش را بسیار م effectiveثر می دانم زیرا آب ، نمک و ادویه جات مقداری از چربی طبیعی سینه و پوست مرغ را جذب می کند. شما در حال پرورش سینه مرغ – و پرنده باقی مانده – در یک کیسه طبیعی هستید. زمان زیادی است ، اما عطر آن بسیار خوشمزه و سخت است زیرا مرغ شما چند روز بعد خیس می شود.

برشته کردن یک ماده ضروری در پخت مرغ خام یا در ماهیتابه یا در ماهیتابه است و همچنین می تواند با سایر گوشت های بدون چربی استفاده شود.

درجه بندی تنوع دائمی را ارائه می دهد

حرکت در اقیانوس یک راه بسیار دشوار برای آماده سازی و آماده سازی شما برای تسلط بر هنر تهیه ماریناد مرغ است. نه تنها رطوبت را حفظ می کند بلکه طعم مرغ را نیز خوب می کند. ماریناد معمولاً از روغن ، اسیدها ، ادویه جات و گیاهانی که ذوب شده یا خرد می شوند ، تهیه می شود. می توانید آب میوه ها و سایر میوه ها را با سبزیجات دیگر و در ماریناد ترکیب کنید تا با بافت آن خوش طعم تر شود.

ماریناد باید از الگوی خاصی پیروی کند. به عنوان مثال ، ممکن است تاریخ آسیا مانند زنجبیل و آب میوه یا تاریخ جنوب غربی با سس شیرین و تند و سس عسل را دوست داشته باشید. امکانات بی پایان است. اگر زیاد آشپزخانه را امتحان نمی کنید ، دستورالعمل های زیادی برای انواع ماریناد به صورت آنلاین وجود دارد. مانند آب نمک مرطوب ، مرغ نباید در ماریناد میوه به مدت طولانی ، بیشتر از 4 ساعت در این حالت باشد ، زیرا می تواند گوشت را غیر قابل استفاده کند.

نگه داشتن مرغ بیشتر در ماریناد حاوی مرکبات یا سرکه باعث نرم شدن آن نمی شود. از طرف دیگر ، چون مارینادها بوی سطحی می دهند ، هنگامی که برای مدت طولانی می دوید ، مرغ طعم ماریناد را نیز حفظ می کند – و این بر همه انواع گوشت تأثیر می گذارد ، نه فقط مرغ. محدودیت ها را بر اساس محتویات ماریناد پیدا کنید.

ماریناد چیپوتل عسلی اوینا

یکی از مارینادهای مورد علاقه من روی سینه مرغ ترکیبی از عسل و دوغ است.

1 1/2 پوند سینه مرغ

4 قاشق غذاخوری برهنه

4 قاشق مرغ

1 قاشق چایخوری روغن

1 قاشق چایخوری خمیر چیپوتل

11/2 قاشق چایخوری آب لیمو

نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

سینه های مرغ را در کیسه یخچال قرار دهید. همه مواد را مخلوط کرده و روی مرغ بریزید. در صورت امکان بیش از 4 ساعت یا یک شبه بدوید تا بهترین نتیجه را بگیرید. با این حال ، سینه های مرغ بدون پوست و کسل کننده بعد از 30 دقیقه آماده مالش یا پخت هستند.

اگر سینه مرغ می پزید ، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت 25-30 دقیقه بپزید. قبل از سرو از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. با خیال راحت هنر ایجاد کنید و هر طعم دیگری را اضافه کنید.


زمان استفاده از Brines و Marinades

تفاوت زیادی بین این دو روش وجود ندارد که مرغ مرغ درست نمی کند و در نحوه بیرون آمدن مرغ شما تفاوت ایجاد می کند. سوزاندن یک فرایند مبتنی بر نمک است که عمدتا برای کاهش و حفظ رطوبت در جوجه ها استفاده می شود. این می تواند هیجان را به مرغ شما اضافه کند ، اما ممکن است آنقدر خوشمزه نباشد که در یک سفر دریایی پیدا می کنید. کباب کردن برای پخت و پز مرغ خوب است ، اما اگر مرغ خود را می پزید انتخاب خوبی نیست.

پیاده روی در ساحل یک راه عالی برای افزودن طعم است ، اما از آنجا که اکثر مارینادها نمک ندارند ، گوشت مرطوب نمی شود ، مخصوصاً مارینادها با شکر و عسل. با این حال ، اگر می خواهید مرغ خود را بیرون بیاورید ، سیستم مدیریت خانواده طعم و بافت خوبی به شما می دهد.

این دو دستور غذا به مرغ شما کمک می کند و هر وعده غذایی را لذت بخش تر می کند.

مزایای برینینگ در مقابل سلامتی مارینادس

به طور کلی ، من معتقدم که حمام کردن راه خوبی است زیرا می توانید رطوبت را در جوجه ها حفظ کرده و طعم آن را بدهید. می توانید از مرغ در روز دوم در صورت آب نمک لذت ببرید ، در حالی که مرغ شور بهتر است به محض پخته شدن مصرف شود.

ممکن است از تمام نمکی که در فرآوری استفاده می شود شگفت زده شوید. آیا غلظت بالای نمک آن را ناسالم می کند؟ اگر یکباره مرغ کامل نخورید ، متوجه می شوید که از خوردن سدیم در امان هستید. برای اکثر مردم ، خوردن پروتئین به طور منظم 4-6 ساعت ، تقریباً به اندازه یک مشت است. یک قسمت مرغ که قبل از پختن شسته می شود حاوی حدود 300-400 میلی گرم سدیم است. به گفته سازمان غذا و دارو ، یک فرد معمولی باید حداقل 180 میلی گرم سدیم در روز و 2300 میلی گرم مصرف کند. در عوض ، طبق گفته انجمن قلب آمریکا ، به طور متوسط ​​آمریکایی روزانه بیش از 3400 میلی گرم مصرف می کند.

در نتیجه ، حتی اگر در مصرف نمک خود احتیاط کنید ، 400 میلی گرم خوراک مرغ واقعاً چنین نیست. کل بشقاب شما نباید بیش از 100 میلی گرم سدیم داشته باشد و تقریباً مانند این است که شما بیش از حد غذا می خورید. یک شام سالم برای یک فرد سالم می تواند شامل مرغ ، نصف فنجان بروکلی و یک فنجان برنج قهوه ای باشد که حاوی 430 میلی گرم سدیم است. اگر غذایی است که می توانید خودتان تهیه کنید ، سدیم موجود در مرغ چیز مهمی نیست.

اگر دستور تهیه مرغ دارید که می خواهید به اشتراک بگذارید ، لطفاً در نظرات زیر بنویسید ، و با خیال راحت این داستان را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2710

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا