فلفل چیلی و سیر تفت داده ترد

فلفل چیلی و سیر تفت داده ترد


https://www.youtube.com/watch؟v=2wJTZqdRJ0o

روش مورد علاقه من برای تهیه مارچوبه کباب کردن آن است. تهیه آن آسان است و با دستان خوب برای پخت و پز. برای خوردن غذای کافی می توانید مارچوبه را در کنار برگ ها تفت دهید. سپس ، آشپزی کنید توفو، میگو، یا جوجه بخشی از پروتئین از طرف دیگر ، می توانید از آن به عنوان بخشی از من استفاده کنید برنج یا ظروف نودلبه من معمولاً مارچوبه را با روغن احاطه کرده و نمک و فلفل و لیمو ترش می کنم (همه را ببینید راز مارچوبه بو داده پانو).

به تازگی ، من تورهای آسیایی را به خاطر می آورم و یک سفر را به خاطر می آورم بشقاب خرچنگ که 10 سال پیش در هنگ کنگ خوردم. من و دوستم یک بشقاب بزرگ خرچنگ سرخ شده را با کوهی از سیر و فلفل بو داده تقسیم کردیم. با هدایت خاطره این خرچنگ خوشمزه ، تصمیم گرفتم یک دسته سیر بو داده و فلفل دلمه ای درست کنم.

آماده سازی ساده است: مخمر برای مخمر ، سیر سریع ذوب شده ، و مواد افزودنی با سیر بو داده و ادویه جات شیرین Lao Gan Ma. این مارچوبه سیر سرخ شده بسیار عالی است اگر وقت کافی برای تهیه شام ​​ندارید و می خواهید چیزهای خاصی را در غذاهای تازه میل کنید.

تصویر سمت چپ Lao Gan Ma Spicy Chili Crisp را نشان می دهد.  تصویر سمت راست فلفل دلمه ای را در بشقابی کوچک نشان می دهد.

اطلاعات در مورد LAO GAN MA

Lao Gan Ma ، 老干妈 (ساده) ، 老乾媽 (سنتی) ، نمادی از سوپ چیلی است که در بسیاری از خانواده های چینی می توانید پیدا کنید. کلمه “lao gan ma” در انگلیسی به عنوان “مادر پیر” ترجمه می شود و به بنیانگذار ، Tao Huabi ، 陶 华 碧 (ساده) ، 陶 華 碧 (سنتی) اشاره دارد.

در اواخر دهه 1980 ، تائو هوابی صاحب یک فروشگاه مواد غذایی بود. در دهه 1990 ، آنها شروع به تهیه سس چیلی کردند ، که در چین و در سراسر جهان فروخته شده است. به منظور تقلید از موفقیت لائوس گان ما ، بسیاری از شرکت های غذایی فلفل دلخواه خود را تهیه کرده اند.

انواع زیادی از سس چیلی لائو گان ما وجود دارد ، اما من واقعاً آنها را دوست دارم. حاوی فلفل تند ، پیاز ، سویا و ادویه جات ترشی جات است. چیزی که سس تند را منحصر به فرد می کند بافت تند آن است که به لذت هر وعده غذایی می افزاید. از نظر من ، فلفل سیاه کمی معطر است ، اما برخی ممکن است بحث کنند!

نحوه تهیه پیاز و سیر متعاقب مارچوبه

نحوه انتخاب ASPARAGUS

اولین روش تهیه مارچوبه سرخ شده ، انتخاب مارچوبه مناسب است. هنگام خرید مارچوبه ، به دنبال نیزه هایی با اندازه متوسط ​​، حدود 1/2 اینچ باشید. به همین دلیل ، من مارچوبه آن را بسیار کوچک می دانم و مارچوبه آن بسیار دشوار است.

بعد ، زیر نیزه ها را نگاه کنید. سعی کنید از گروه مارچوبه و نیزه های خشک یا خشک خودداری کنید. به طور مشابه ، نوک نیزه ها باید به نقطه و نقطه اشاره کنند (به عنوان مثال ، آنها نباید شبیه پهن شدن باشند).

او انتهای مارچوبه را برداشت

عبادت آسپاراگوس

دوست دارم آن را زیر مارچوبه بگذارم. هر نیزه دارای موقعیت طبیعی است که قسمت جدید مارچوبه را از قسمت خشک متمایز می کند. اگر پایین نیزه خشک و خشک به نظر می رسد ، من مارچوبه را در بالا همان جا اسپری می کنم. اگر قسمت سفید یا بنفش وجود دارد ، آن را در بالا توضیح می دهم زیرا جامد است. متناوبا ، اگر نیزه بسیار خوب به نظر برسد ، آن را کمی پایین بیاندازید.

بعد ، مارچوبه را اضافه کرده و با یک حوله بشویید.

عواقب آسپاراگوس

ورقه پخت را بگیرید و مارچوبه را روی یک ورقه پخت بمالید. بعد ، کمی روغن را روی نیزه ها پایین بیاورید و با دستان خود روغن را روی مارچوبه بمالید. در مرحله بعد ، کمی نمک اضافه کنید و با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 9 دقیقه بپزید. اگر نیزه های قوی می سوزانید ، 10 تا 11 دقیقه نگه دارید. مداد تراش به مدت 7 تا 8 دقیقه.

عکس سیر سرخ شده.

قبلی بعدی

از چند حبه سیر اجتناب کنید. من معمولاً 4 حبه سیر را برش می دهم ، که قرار است 3 یا 4 قاشق چای خوری سیر آب شده بدهد.

بعد ، روغن را در ماهیتابه ای بریزید و سیر را روی حرارت متوسط ​​به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید. همیشه مطمئن شوید که سیر نمی سوزد. کمی نمک روی سیر بپاشید. به محض اینکه سیر طلایی براق بدست آورد ، حرارت را خاموش کرده و فوراً سیر را داخل کاسه بریزید. شما نمی خواهید سیر را در تابه بگذارید زیرا سیر همچنان می سوزد و می تواند سوزانده شود ، که سیر را تلخ می کند.

سیر بسیار آسپاراگوس بود

مارچوبه سرخ شده را به ظرف سرو بفرستید. من دوست دارم روغن کنجد داغ را روی یک مارچوبه تند گرم کنم اما این امکان وجود دارد. در نهایت ، سیر برشته شده و Lao Gan Ma را به عنوان یک مارچوبه بو داده شیرین اضافه کنید.

آنچه را که می توانید با CHILI GARLIC FRIED ASPARAGUS سرو کنید

مارچوبه سیر مارچوبه در یک کاسه

چاپ

طرح: 3

شوید و فلفل قرمز مارچوبه بو داده

شوید یک مارچوبه سرخ شده و یک کاسه بزرگ بهاری است. حدود 15 دقیقه طول می کشد تا تهیه شود ، و این خوب است برنج بدون یاسمن، برنج میگو سرخ شده، غذاهای تند با کره بادام زمینیبه افزودن فلفل چیلی لائون گان ما همچنین ادویه و ترد را اضافه می کند. برای نمایش آشپزی ویدئوی زیر را تماشا کنید!

زمان آماده سازی10 دقایق

زمان پخت10 دقایق

تمام وقت20 دقایق

عناصر

  • 1 پوند مارچوبه ، (اندازه متوسط ​​، حدود 1/2 اینچ قطر ، به یادداشت 1 مراجعه کنید)
  • 2 1/2 قاشق روغن زیتون ، خرد شده (نظر 2 را ببینید)
  • خرج کردن نمک
  • 3 تا 4 قاشق سیر خرد شده (حدود 4 حبه بزرگ)
  • روغن کنجد داغ (در صورت تمایل)
  • ادویه جات ترشی جات لائو گان ما ، طعم

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتی گراد) گرم کنید. فنجان فر را در مرکز قرار دهید.

  • زیر مارچوبه ، ترجیحاً قسمتهای خشک و خشک یا قسمتهای سفید / قهوه ای بپاشید.

  • ابتدا مارچوبه را بشویید و با یک پارچه خشک کنید. مارچوبه را به یک ورقه پخت بزرگ بفرستید. نیازی به اشاره به تابه نیست.

  • 1 قاشق چایخوری روغن روی مارچوبه بریزید. نیزه ها را پاک کرده و دور آن بپیچید تا با روغن پوشانده شود. نیزه ها را تیز کنید.

  • نمک بیشتری به مارچوبه اضافه کنید. مارچوبه را به مدت 8 تا 9 دقیقه بپزید ، اگر مارچوبه یک مداد نازک است ، 6 تا 7 دقیقه بپزید ، برای یک مارچوبه کوچک که حدود یک اینچ پایین است ، 10 تا 12 دقیقه بپزید.

  • 1 1/2 قاشق چای خوری روغن باقی مانده را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر آب شده را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا سیر نسوزد. کمی نمک بخورید به محض اینکه سیر کمی طلایی به نظر می رسد ، حرارت را خاموش کرده و فوراً سیر را داخل کاسه بریزید. سیر را در تابه نگذارید زیرا سیر همچنان قرمز می شود و می تواند بسوزد. سیر سوزاندن طعم تلخی دارد.

  • مارچوبه را به صفحه تولید بفرستید. در صورت تمایل روغن کنجد داغ را روی مارچوبه بریزید. سپس سیر تفت داده شده را روی آن بریزید. اگر به نظر شما سیر خیلی زیاد است ، آن را نگه دارید و آن را با برنج یا هر غذای دیگری مانند کنگی یا کنگان وگان میل کنید. سپس ، یک قاشق چایخوری ادویه جات شیرین لائو گان ما برای مارچوبه. من معمولاً از 1 1/2 قاشق چایخوری فلفل استفاده می کنم ، اما با خیال راحت مقدار بیشتری اضافه کنید.

یادداشت

  1. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه انتخاب مارچوبه ، به پست های وبلاگ مراجعه کنید.
  2. من دوست دارم از روغن زیتون استفاده کنم زیرا برای من آسان است ، اما هر روغنی م worksثر است.

غذای خوب

سرویس: 1برای خدمت | کالری: 171کیلوکالری | غذا: 7.7گرم | پروتئین: 3.9گرم | روغن: 15.3گرم | مصرف سوخت: 2.1گرم | سدیم: 359میلی گرم | امضا کردن: 3.7گرم | قند: 3گرم

آیا تو این کار را کردی؟hellolisalin را تگ کنید یا یک ستاره با نظر در وبلاگ بگذارید!

© لیزا لین



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2150

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا