فلفل کینوا - بهترین دستور العمل های فصل

فلفل کینوا – بهترین دستور العمل های فصل


فلفل دائمی کینوا مکزیکی یک وعده غذایی 30 دقیقه ای است که برای تهیه یک غذا کافی است! سالسای تند را امتحان کنید تا سریع و سالم غذا بخورید!

دلیل علاقه ما به فلفل های پاشیده کینوا در مکزیک

چرا باید فلفل کامل مکزیکی کینوا تهیه کنید؟ این یک وعده غذایی غنی از مواد مغذی است که تنها در 30 دقیقه آماده می شود! پیش رفتن و خنک شدن برای یک هفته نیز بسیار عالی است! آنها یک ناهار خوشمزه در محل کار یا مدرسه یا یک بسته برای مادر جدید تهیه می کنند!

مواد لازم در این دستور غذا

  • کینویا – این “فوق دانه” به آسانی تهیه می شود و یکی از بهترین غذاهای پروتئینی و فیبر دار است که می توانید بخورید. ارزان و رایگان است! قبل از پخت شستشو دهید تا ساپونین از بین رفته و طعم تلخی در دهان شما باقی بماند. می توانید از کینوا سفید یا سه رنگ در فلفل های پاشیده شده کینوا مکزیکی استفاده کنید.
  • لوبیا سیاه – کنسرو لوبیا سیاه خوب کار می کند! من از لوبیا سیاه با سدیم کمتر استفاده می کنم
  • ذرت – سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان! برای این منظور می توان از کنسرو یا منجمد استفاده کرد.
  • پایین ترکیه – انتخابی برای تکیه بر گوشت گاو ، بهترین غذای سالم!
  • Cilantro – من عاشق طعم تازه ای هستم که گشنیز خرد شده به این غذا می آورد. اگر عاشق نیستی ، دست بردار!
  • ادویه تاکو – می توانید خودتان آن را بسازید یا از یک مرکز خرید استفاده کنید! من واقعا چاشنی تاکو جزایر ادویه را دوست دارم

دستورالعمل های مرحله به مرحله برای ایجاد این راز

کینوا ، بوقلمون قهوه ای و فلفل تفت دهید

کینوا را در یک صافی خوب به مدت 30 ثانیه آبکش کرده و آبکش کنید. کینوا را با آب در موم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. حرارت دهید تا آب به جوش بیاید ، سپس کینوا را به مدت 15 دقیقه بپزید کنار بمانید.

در حالی که کینوا در حال پخت است ، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و بوقلمون را بپزید تا یکدست شود. در حالی که بوقلمون در حال پخت است ، فلفل دلمه ای را در بخارپز قرار دهید و ظرف را با 1 ″ آب پر کنید. فلفل بخار داغ را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ ، کینوا ، لوبیا سیاه ، ذرت ، گشنیز و بوقلمون را ترکیب کنید.

کینوا پخته شده ، لوبیا سیاه ، ذرت ، گشنیز و بوقلمون را مخلوط کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

فلفل دلمه ای را در یک کاسه بریزید

در ظرفی که از قبل گرم کرده اید ، فلفل های تند را در کنار آن قرار دهید و منطقه را با مخلوط بوقلمون کینوا پر کنید.

روی آن را با پنیر خرد شده بریزید و بپزید

فلفل ها را با دمای 350 درجه به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که داغ شوند بپزید.

سوالات و مشاوره های تخصصی

آیا می توان این کار را از قبل انجام داد؟ فلفل کینوا مکزیکی برای تهیه غذا ضروری است! برای خنک شدن در آخر هفته ، فلفل های ذوب شده را در ظرفی که با یک فریزر با درپوش محافظت شده است ، قرار دهید یا روی آن را با پلاستیک بپوشانید و سپس در یخچال قرار دهید. پلاستیک را بردارید و مستقیماً از سرما بپزید!

بالاتر از آنها! آیا هنر اضافی را دوست دارید؟ می توانید گوآکامول ، خامه ترش یا یک قاشق سوپخوری اضافه کنید!

مرغ دوست دارید یا گوشت گاو؟ مرغ آب پز ، مرغ گندیده یا گوشت گاو خشک ممکن است جایگزین شود. هنگام نشستن و پرتاب کردن ظرف ، سینه مرغ قهوه ای یا آسیاب کنید. اگر از مرغ گندیده استفاده می کنید ، مرحله پخت را برداشته و به قابلمه بروید! این روش خوبی برای استفاده از جوجه های پوسیده باقی مانده است.

دستور العمل های اضافی را امتحان کنید

کولاژ دستور العمل های مربوط به تلاش برای ترکیب تاکو ماهی ، سالسا و سالاد ذرت

5 دقیقه سالسای گوجه فرنگی تازه

سالاد تخم مکزیکی

گوآکاموله

سالاد ماکارونی مکزیکی

سالسای میوه ای

تاکوس ماهی کاد

کمترین فلفل کربوهیدرات در مکزیک

فلفل سبزیجات ساده

ممنون که خواندید! اگر در حال ایجاد این الگو هستید لطفاً برگردید و با متوقف کردن خواندن و مرور ، به من اطلاع دهید که چگونه آن را دوست دارید.

چاپ



فراوانی

عناصر

3 زنگ فلفل ، ساقه شکسته در انتها ، دانه ها برداشته می شوند

1/2 پوند بوقلمون آسیاب شده

3 tbl ادویه جات تاکو

4 اونس سس گوجه فرنگی

1/2 فنجان ذرت

1/2 فنجان کینویا

1 فنجان لوبیا سیاه

1/4 فنجان گشنیز ، بریده

1 یک چدار براق


دستورالعمل ها

فر را روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

کینوا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید ، خنک کنید و کنار بگذارید.

در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و بوقلمون را بپزید تا کمی قهوه ای شود. سس گوجه فرنگی و ادویه های تاکو را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش کنید.

در حالی که بوقلمون در حال پخت است ، فلفل دلمه ای را در بخارپز قرار دهید و ظرف را با 1 ″ آب پر کنید. فلفل تند بخار به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ ، کینوا ، لوبیا سیاه ، ذرت ، گشنیز و بوقلمون را مخلوط کنید.

کینوا پخته شده ، لوبیا سیاه ، ذرت ، گشنیز و بوقلمون را مخلوط کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

در یک ظرف خوب پخته شده در فر ، فلفل های تند مخلوط شده را در کنار آن قرار دهید و ظرف را با مخلوط بوقلمون کینوا پر کنید.

روی آن پنیر براق بزنید و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود بپزید.

با برش های آووکادو ، گوآکامول یا سالسا سرو کنید!

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا