مانتی سیب زمینی | طرز تهیه مانتی سیب زمینی | تهیه مانتی سیب زمینی



مانتی یک نوع غذای ترکی است که به صورت‌های مختلف تهیه می‌شود. مانتی‌ها شبیه پیراشکی هستند که در بیشتر کشورهای خاورمیانه به روش‌های مختلف درست می‌شوند.

مانتی سیب زمینی

مانتی سیب زمینی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه است که می‌توانید به عنوان غذای اصلی نیز آن را سرو کنید. این غذا همان‌طور که مشخص است با سیب‌زمینی و گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد و مطمئن باشید همه اعضای خانواده به‌خصوص بچه‌ها عاشق این غذا می‌شوند. مانتی سیب زمینی ایده بسیار خوب و خوشمزه‌ای است. با مجله دلتا همراه باشید.

دستور تهیه مانتی

مواد لازم برای تهیه مانتی سیب زمینی

  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
  • شوید خردشده ۱ کاسه
  • گوجه‌فرنگی ۱ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه مانتی سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و داخل یک قابلمه با کمی نمک و آب بریزید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت خوب بپزند و نرم شوند. سپس آب سرد روی آن بگیرید و پوست سیب‌زمینی را جدا کنید و داخل کاسه با کمک گوشتکوب یا پوره‌کن له نمایید تا خوب یکدست شود. در ادامه شوید خردشده را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.

تهیه مانتی سیب زمینی

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه روغن تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود. در ادامه فلفل دلمه خردشده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. آخر سر گوشت را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت خوب سرخ و بوی ادویه‌ها بلند شود. در نهایت باید گوجه خردشده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوجه‌ها نرم و آب آن کشیده شود. مایه گوشتی را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

در ادامه ظرفی را که می‌توان در فر قرار داد انتخاب و چرب کنید. از مواد سیب‌زمینی بردارید و در دست خوب گرد کنید. بهتر است دست‌های خود را کمی چرب کنید تا راحت‌تر بتوانید توپک سیب‌زمینی را آماده نمایید. سپس با کمک یک لیوان یا استکان روی سیب‌زمینی فشار دهید تا یک حفره ایجاد شود و کمی با دست به آن حالت دهید.

طرز تهیه مانتی سیب زمینی

مرحله چهارم

کمی از پنیر پیتزا داخل حفره بریزید و بعد از مایه گوشتی بردارید و داخل حفره را پر کنید. در انتها کمی پنیر بریزید و در فر از قبل گرم‌شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. می‌توانید در آخر گریل را روشن کنید تا روی سطح پنیر طلایی شود.

اگر به غذاهای سبک و مدرن علاقه دارید، پیتزا املت، یک غذای ارزان و سریع را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه مانتی سیب زمینی

  • می‌توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.
  • شوید بهتر است تازه باشد ولی اگر در دسترس نبود می‌توانید از شوید خشک نیز استفاده نمایید.
  • داخل تابه دو طرفه نیز می‌توانید این غذا را تهیه کنید.

مانتی سیب زمینی

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر، مطلب سریع‌ترین کله گنجشکی را درست کنید را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن
















Source

دیدگاهتان را بنویسید