ماکارونی سیر با پارمسان و روغن زیتون – WellPlated.com


فوری است رب سیر با روغن زیتون و پارمزان یادآوری زیبایی است که یک شام خوشمزه نباید پیچیده و وقت گیر باشد.

خمیر سیر را روی یک صفحه خاکستری با یک چنگال با پارمزان قرار دهید

این راز را برای مرجع بعدی در Pinterest ارسال کنید

بگذار!0

من اغلب یک ایده ساده دارم بیشتر و بیشتربه

چرا باید یک لباس مشکی زیبا داشته باشید که بتوانید دو لیوان شراب یا سه بعدی در آن داشته باشید؟

من هم دارم به عبارت دیگر من چند کفش بیشتر (بزرگترین نقطه ضعف من برای خرید) نسبت به کسانی که دو پا دارند باید پیدا کنم.

در نتیجه ، ممکن است چنین احساسی داشته باشید بیشتر و بیشتر منطقی همچنین می تواند به معنی پخت و پز باشد – آیا این غذای دارای مواد بیشتر از غذای کمتر نیست؟

دستور پخت ماکارونی یادآوری است که در برخی موارد ، خیلی کم خیلی زیاد استبه

آیا این خبر خوبی نیست؟

یک کاسه روغن زیتون و ماکارونی که با فلفل قرمز و گیاهان تزئین شده است

راز ماکارونی که من می سازم ایتالیایی بسیار گیج کننده است اسپاگتی با سیر و روغن، یک غذای ساده اما خوشمزه سیر ایتالیایی (غذا) ، روغن (روغن) ، جعفری و پنیر پارمزان با پاستای پخته شده.

نظر 5 ستاره

“راز بزرگ! بازیکنان پاپ ، به ویژه سیر سرخ شده. من دوباره این کار را می کنم! به سرعت و به راحتی جمع شد! من این را توصیه می کنم. ”

– جانت –

هر زمان که از یک غذای ساده ، مانند رب پاستا استفاده می کنید ، چند قانون ساده برای افزودن طعم وجود دارد:

  • مواد مناسب را انتخاب کنیدبه به کمی خمیر سیر نیاز دارد ، هر کدام (ماکارونی ، زیتون و پارمزان) ضروری است. نه تنها بیهوده ، بلکه تفاوت ایجاد می کند.
  • تازه خوبهبه در بسیاری از دستور العمل ها ، گیاهان خشک شده و پودر سیر اغلب می توانند به طور متناوب و تازه استفاده شوند. در این روش سیر ، اینطور نیست. همیشه انتخاب کنید جدید سیر و جدید جعفری.
  • راه هایی برای افزایش طبیعت هر محیط طبیعی بیابیدبه با این غذا ، به معنی سرخ کردن سیر است – که احتمالاً آن را تقویت می کند و طعم سیر خام (MAGIC!)

چگونه سیر را سریعتر تفت دهیم

من سیر سرخ شده را دوست دارم اما اغلب حوصله ندارم تا یک ساعت کامل منتظر بمانم و برای همه سرخ شده ها در فر قرار دهیم.

اینم ترفند من سیر سرخ شده سریعراز عملکرد این پاستا و عطر عالی آن است:

  • میخک را پوست بگیرید و جدا کنید.
  • میخک و کمی روغن اضافه کنید.
  • آنها را در فر بسیار داغ بپزید.
  • و ، BOOM! سیر سرخ شده زیبا و غنی ، آماده 15 دقیقه صاف.
یک کاسه ماکارونی تند با روغن ، پارمزان و فلفل قرمز

طرز تهیه ماکارونی سیر

اگر تا به حال فکر کرده اید ، چه چیزی می توانم ماکارونی بدون سس بگذارم؟

این چهار ماده اصلی-سیر تازه ، روغن زیتون ، پارمزان و رشته فرنگی اسپاگتی-پاسخ شما برای ایجاد اشتیاق شگفت انگیز معطر ، مغذی و برآورده کننده برای قلبهای دوستدار ماکارونی است.


عناصر

  • ماکارونیبه ماکارونی مورد علاقه من اسپاگتی گندم کامل است ، اما هر نوع برش ماکارونی (مانند فتوچین ، لینگوین ، موهای فرشته و موارد دیگر) در اینجا بهترین کار را می کند.

سس ماکارونی خود را نمک بزنید

وقتی می سوزد ، تنها زمانی است که می توان طعم را به دست آورد برای ورود پاستا ، و همه تفاوت را در کلمات ایجاد می کند.

نمک را دریا بدانید. انجام آن سخت است.

  • روغن زیتونبه هنگام انتخاب چربی برای این غذاها ، روغن زیتون را انتخاب کنید که از ریختن نان بر روی آن لذت ببرید ، بر خلاف گوشت خوک. بار دیگر ، این چند ترکیب در اینجا ، ضروریات و ضروریات است.
  • غذابه لوازم آرایشی در بخش عطر تقویت کننده انرژی هستند.

نحوه مراقبت سریع از سیر

برای پوست کندن سریع سیر ، حبه ها را جدا کرده و برگها را بگذارید. میخک را روی تخته بگذارید ، میخک پخت را روی میخک قرار دهید و قسمت تیز چاقوی خود را با دقت روی دست خود قرار دهید. استرس پوست را شل می کند و خارج شدن آن را سخت تر می کند. اگر کمی سیر از دست دادید نگران نباشید.

ماکارونی سیر و پارمسان و زیتون در یک بشقاب با چنگال پوشیده از گیاهان تازه
  • پنیر پارمسانبه ایمان. پنیر براق را در یک کیسه یا اشیای شبیه خاک اره را در یک ابر سبز قرار دهید. یک بطری خوب پارمسان بگیرید و آن را با دست بپیچید. مهم است.

چگونه یک رنده پارمزان راه اندازی کنیم

برای آوردن سریع پارمزان ، پنیر را به ردیف های بزرگ برش دهید ، سپس بشقاب را با آهن در جای خود قرار دهید. چندین بار نگه دارید تا رنده شود.

  • جعفریبه یک انفجار تازه از ماکارونی سیر چشمه ایتالیایی aglio e olio اضافه کنید.
  • درختان درخت قرمزبه پنیر پارمزان شیرین را خرد کنید و لقمه سیر را جذب کنید.

ماکارونی سیر را چه چیزی بگذاریم

یکی از موارد مورد علاقه من در مورد رب سیر (غیر از آرامش و طعم) انعطاف پذیری است. من و بن دوست داریم از این لذت ببریم ، اما ما همچنین دوست داریم آن را با حیوانات خانگی و پروتئین های مختلف مخلوط کنیم. این ها تعدادی از علاقمندی های ماست:

حمل و نقل

حبه های سیر در تابه ای با زیتون بو داده
  1. روغن و روغن سیر ذوب شده را در یک ظرف پخت بریزید.
حبه های کامل سیر سرخ شده در کاسه ای که با زیتون پخته شده است
  1. تفت دهید تا سیر و قهوه ای روشن شود.
  2. پاستا را بپزید ، 1 1/2 فنجان ماکارونی آب را در آب جوش نگه دارید.
پنیر پارمزان ، زیتون و سیر بو داده در برنامه رستوران
  1. سیر و پارمزان را با روغن مخلوط کنید.
  1. مخلوط سیر را در یک ماهیتابه با روغن ذوب شده ماکارونی مخلوط کنید.
یک قابلمه بزرگ ماکارونی پخته شده مخلوط با روغن و پارمزان ، گیاهان ، فلفل قرمز و یک دستگاه برش
  1. ماکارونی خرد شده و باقی مانده پنیر و جعفری را اضافه کنید. گرم را با پارمزان اضافی سرو کنید. خوش بگذره!

ترکیب شراب

خمیر سیر قدیمی ایتالیایی ، مانند این ، درست است پرسیدن همراه با شراب خشک درخشان (Sauvignon Blanc یا Chardonnay) یا قرمز ایتالیایی (Malbec یا Zinfandel). تشويق كردن!

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • نگه داشتنبه باقی مانده را می توان در ظرفی با درب محکم تا پنج روز نگهداری کرد.
  • طراحی مجددبه برای گرم کردن مجدد ، در یک ماهیتابه نپخته و بسته بندی شده ، روی حرارت متوسط ​​تا زیاد با یک آبپاش گرم کنید. هنگامی که ماکارونی شروع به داغ شدن می کند ، پوست آن را بگیرید و تا زمانی که گرم شود آن را بریزید. از طرف دیگر ، می توانید مایکروویو را گرم کرده و آب را برای آب رسانی مجدد به ماکارونی ، آبپوش و حتی دودی اضافه کنید.

توصیه برای تهیه غذا

ابتدا سیر را قرار دهید تا یک غذای ساده راحت تر شود.

  1. سیر را مستقیماً در درب تفت دهید و برنامه ناهار خوری را ذوب کنید.
  2. سینی یخ را تقسیم کرده و سرد کنید تا سفت شود.
  3. یک کیسه پلاستیکی محافظت شده توسط فریزر یا ظرف ذخیره سازی و ، voilà ارسال کنید! مکعب های سیر سرخ شده را برای استفاده در هر زمان به خوبی تقسیم کنید.
  4. اجازه دهید سیر سرخ شده یک شبه در یخچال ذوب شود و طبق پیشنهاد پارمزان و زیتون را اضافه کنید.

آنچه می توانید با ماکارونی سیر سرو کنید

همه دستور العمل ها را ببینید

ابزارهای پیشنهادی برای ایجاد این راز

  • ماکارونی در قابلمهبه پختن ماکارونی رشته فرنگی al dente.
  • غذا غذابه این باعث می شود که سیر و پنیر با هم جمع شوند ، نسیم خنکی است.
  • سرآشپز آشپزبه با تفت دادن حبه های معطر سیر شیرین.

بهترین راه غذا خوردن

این غذاساز 13 فنجانی دارای یک مرورگر وب ساده و اجزای کاملاً پاک کننده است. یکی از پرکاربردترین ابزارها در آشپزخانه شما!

خمیر سیر را روی یک بشقاب خاکستری با چنگال با پارمزان قرار دهید

آیا تو این کار را کردی؟

نظرتون رو به من بگید!

نظر خود را در زیر کامنت بگذارید و به من اطلاع دهید که چگونه دستور غذا را دوست دارید.

سوالات متداول

آیا عید پاک سیر سالم است؟

آره. تا زمانی که سعی در کاهش مصرف غذا ندارید ، خمیر سیر در مقایسه با سایر گزینه های دلپذیرتر (و پنیردار) با کمتر از 600 کالری در یک وعده سخاوتمند ، یک ماکارونی سالم تر است.

آیا می توانم از پودر سیر سرخ شده یا سیر سیر به جای تازه استفاده کنم؟

به طور خلاصه ، نه. چند مورد اضافی در اینجا وجود دارد ، همه چیز نیاز به یک تزئین واقعی دارد. برای سیر ماکارونی ، سیر تازه عالی است.

آیا می توانید سیر خام را در پاستا بریزید؟

آره. اگرچه من برای این روش سیر بو داده را توصیه می کنم ، اما گاهی از سیر خام در روغن زیتون ماکارونی برای خوشمزه ترین سیر استفاده می شود. برای به دست آوردن بهترین نتیجه ، سیر را تا آنجا که می توانید برش دهید و ماکارونی را به محض آبکش شدن ، کمی به آن اضافه کنید. ماکارونی داغ سیر را پایین می آورد و باعث می شود طعم های آن شل شده و تند شود.

  • 20-25 لباس ها غذا پوست کنده (1 موضوع اصلی)
  • 1/3 فنجان و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی تقسیم شده
  • 13 ما اولا اسپاگتی گندم کامل
  • 2 قاشق نمک مخلوط به علاوه 2 قاشق غذاخوری ، تقسیم کنید
  • 3/4 فنجان پنیر پارمسان تقسیم شده ، از جمله اضافات.
  • 1/2 قاشق فلفل قرمز تند
  • 1/2 فنجان جعفری تازه

  • محل سوم را در طبقه سوم فر قرار دهید و تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. میخک را در یک تابه کوچک نچسب قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. بنویسید تا یکسان لباس بپوشید.

  • قالب را داخل فر بگذارید و بپزید تا سیر و قهوه ای روشن ، حدود 15 دقیقه ، سریع خارج کنید.

  • در این فاصله ، یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. 2 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و پاستا را تا زمان دندانه بپزید. وقتی ماکارونی آماده شد ، 1 و 1/2 فنجان آب ماکارونی را برای استفاده های بعدی ذخیره کنید. آب باقیمانده را بریزید ، سپس ماکارونی را کنار بگذارید و برای محافظت از تغذیه روغن بپاشید.

  • بعد از پختن سیر ، حبه ها را با روغن باقی مانده در تابه به مخلوط کن یا مخلوط کن جایگزین کنید. 1/4 فنجان پارمزان را اضافه کنید ، سپس چندین بار آن را مخلوط کنید. با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن ، 1/3 فنجان روغن زیتون را آرام بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • یک ماهیتابه را به اندازه ای گرم کنید که ماکارونی وسط آن جا بیفتد. سیر – روغن زیتون و فلفل قرمز را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید ، سپس روغن ماکارونی ذخیره شده را اضافه کنید. به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کنید و 2 قاشق غذاخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا 1/3 کاهش یابد.

  • ماکارونی های حفظ شده را به ماهیتابه اضافه کرده و روی آن بریزید. تابه را از روی حرارت بردارید ، 1/2 پیمانه پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید ، سپس خوب هم بزنید. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بماند تا رشته ها سس را جذب کنند. گرم و با پارمزان اضافی سرو کنید.

  • ذخیره سازی: باقی مانده را می توان در ظرفی با درب محکم تا پنج روز نگهداری کرد.
  • برگشتن: دوباره گرم کنید ، در یک ابر نپخته و پوشیده ، روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و با آب بپاشید. هنگامی که ماکارونی شروع به داغ شدن می کند ، پوست آن را بگیرید و تا زمانی که داغ شود ، آن را بریزید. از طرف دیگر ، می توانید مایکروویو را گرم کرده و آب را برای آب رسانی مجدد به ماکارونی پوشانده و حتی دودی به آن اضافه کنید.

سرویس: 1(برای 4)کالری: 594کیلوکالریغذا: 75گرمپروتئین: 21گرمروغن: 26گرممصرف سوخت: 6گرمچربی های غیر اشباع: 3گرمچربی های اشباع نشده: 16گرمکلسترول: 13میلی گرمپتاسیم: 323میلی گرمامضا کردن: 1گرمقند: 1گرمویتامین A: 854IUویتامین سی: 15میلی گرمکلسیم: 300میلی گرماهن: 4میلی گرم

همین امروز به آنها بپیوندید و صرفه جویی در دستور العمل های مورد علاقه خود را شروع کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و دوره های مورد علاقه خود را پیگیری کنید.

اشتراک در

دستور العمل های مرتبط

به دنبال غذاهای اضافی روزانه ایتالیایی هستید؟ در اینجا برخی از دستور العمل های ماکارونی مورد علاقه من وجود دارد:

همه دستور العمل ها را ببینید

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا