مربای هلو ، انگور و آلو [refined sugar free]


مربای هلو ، انگور و آلو در چرم سفید و بیسکویت.

عید پاک مبارک ، دوستان! امیدوارم همه شما هفته عید پاک فوق العاده ای را در کنار اقوام خود داشته باشید. من همیشه فکر می کردم عید پاک (به ویژه اینجا در استرالیا) یک تعطیلات تابستانی و پاییز فوق العاده است. آخر هفته زمستانی سردی داشتیم و روز را در بیرون از خانه می گذراندیم ، در باغ از غذا لذت می بردیم ، توت فرنگی شیرین ، گوجه گیلاسی ، کدو سبز و کدو تنبل بر می داشتیم ، سعی می کردیم بادبادک ها را پرواز کنیم و در استخر شنا کنیم. اما نمی توان انکار کرد که برگ درختان می چرخد ​​، شب ها سردتر و سردتر می شوند و روزها کوتاه تر می شوند.

این زمان بسیار هیجان انگیز از سال است ، زیرا می دانید که در چند ماه آینده کمی گرم شدن خورشید رخ می دهد و شما سعی می کنید حداکثر استفاده را از میوه های خوشمزه تابستانی ببرید. برای من ، همه میوه ها و سبزیجات رسیده ما را می گیرم ، مقدار زیادی میوه مخصوص می خریدم و مربا درست می کنم ، و کیک های میوه ای و تارت های خوش طعم و خوشمزه. من واقعاً مربا را دوست دارم زیرا برای میوه ای که استفاده می کنید متأسفم و می توان از آن در بسیاری از موارد استفاده کرد – مانند مربا روی نان تست (بدیهی است) و بالای گرانول و ماست صبح (این گرانولا یا این قابلمه های ماست زیبا را امتحان کنید) یا حتی پنکیک ، وافل ، کرپ ، poffertjes (اگر وقت ندارید خودتان تهیه کنید آنها را در Aldi بفروشید) ، کلوچه های انگلیسی ، نان شیرینی یا هر چیز دیگری که از آن لذت می برید.

مربای هلو ، انگور و آلو کمی سرگرم کننده و بسیار خوشمزه است. این میوه های تابستانی زیبا را شامل می شود و همچنین شامل انگورهایی است که اخیراً برای تهیه مربا به آنجا رفته ام. عجیب به نظر می رسد؟ شاید. اما بخوانید تا بدانید آیا می توانم علاقه شما را برانگیزم یا خیر.

مربای هلو ، انگور و آلو در چرم سفید و بیسکویت.

رقابت داخلی غالب است

اگر مدتی است این وبلاگ را می خوانید ، می دانید که من عاشق تهیه مربا در خانه هستم. در عوض ، یک سال از آخرین خرید آن در فروشگاه می گذرد. دلیل اصلی آن این است که شکر در یک ظرف شیشه ای خریداری شده است. اگر به فهرست مواد اولیه دقت کنید ، می بینید که گاهی اوقات قند اول را قبل از هر میوه ای می گویند ، به این معنی که مربا که می خورید حاوی قند بیشتری نسبت به میوه است.

به عنوان مثال ، لیست مکمل های مربا توت فرنگی Cottee را ببینید – 40٪ توت فرنگی وجود دارد ، شکر اولین و مربا حاوی 67٪ شکر است. برای من ، خوب نیست

در یک مربای خوب ، من تا آنجا که ممکن است میوه و تا آنجا که ممکن است شکر اضافی می خواهم. این ایده بسیار خوبی است و به همین دلیل فشار زیادی به شما وارد می کند. هیچ چیز چسبناک ، خیلی شیرین برای دندان شما وجود ندارد – می توان آن را فروخت.

علاوه بر این ، تهیه مربا در خانه به این معنی است که شما به خوبی می دانید چه اتفاقی می افتد و به خانواده خود غذا می دهید و به شما این امکان را می دهد که از هر میوه ای که در خانه غم انگیز به نظر می رسد استفاده کنید. به همین دلیل است که من دوست دارم مربا را صبح شنبه یا یکشنبه ، قبل از رفتن به فروشگاه مواد غذایی هر هفته – با استفاده از بقیه ، درست کنم.

سرانجام ، تنها چند دقیقه طول می کشد تا خود را در خانه بسازید. هیچکدام از اینها روی اجاق نمی ایستد و منتظر پختن میوه ها و خیلی بیشتر است. همه ما کارهای خوبی برای انجام داریم. میوه خود را بریده ، با آب لیمو شیرین و دارچین آسیاب شده مخلوط کرده و در مایکروویو قرار دهید. اجازه دهید تا بپزد (دور اول) ، سپس با تاپیوکا مخلوط کنید تا کم شود ، به مایکروویو برگردید و یکبار دیگر (دور دوم) بپزید. و تا-دا! مربا دارید. ساده است.

و به آن رنگ زیبا نگاه کنید. شما نمی توانید ضرب کنید – هلو ، انگور و مربا.

مربای هلو ، انگور و آلو در چرم سفید و بیسکویت.

انگور در هلو ، انگور و مربای آلو

به تصویر زیر خوب نگاه کنید. میوه هایی را که من در این مربا استفاده کرده ام (از بالا به پایین) خواهید دید: هلو ، انگور و آلو.

این روزها دوست دارم از انگور در دستور تهیه مربا استفاده کنم. بله ، ممکن است بی معنی باشد (ما در استرالیا مانند انگور در آمریکا آب انگور را دوست نداریم) اما به من اجازه می دهد دو کار را انجام دهم: (1) میوه ای به من می دهد که کاملاً شل نمی شود – و من دوست دارم بافت آن در مربا (زیرا سس فشرده ای نیست) و (2) به من اجازه می دهد از انگور باقی مانده استفاده کنم ، زیرا به دلایلی نمی توانیم کل کیسه انگور را قبل از اینکه کمی نرم تر به نظر برسد ، تمام کنیم. و دیگر با انگور نرم چه می کنید (اگر ایده ای دارید ، برای من کامنت بگذارید!)؟ ترکیب کاملی! انگور بدون دانه بهترین است ، مگر اینکه دانه های مربا را دوست داشته باشید.

اگر این مربا را دوست دارید ، برخی از دستور العمل های دیگر مربا من را بررسی کنید:

  • فشرده سازی انجیر (مناسب تخته پنیر شما)
  • مربای انبه (هدیه ای شگفت انگیز – شاید برای معلمان بچه های شما)
  • مربای توت گیلاس (مربا که باعث ایجاد مربا من شد)
مربای هلو ، انگور و آلو در چرم سفید و بیسکویت.

راز

مربای هلو ، انگور و آلو [refined sugar free]

نویسنده کاترینا | یکبار فودی
  • 250 گرم (کل) میوه ها – هلو ، انگور و آلو ، برای نیش به قطعات بریده می شوند
  • 1 قاشق غذاخوری استویا و شیرین کننده monkfruit (من از این استفاده می کنم)
  • 1 قاشق غذاخوری لیمو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق غذاخوری ترک تاپیوکا (سعی کنید به کل محیط بدون حفاظ نگاه کنید)
  • همه مواد را بجز پودر تاپیوکا به یک کاسه بزرگ شیشه ای پیرکس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

  • مایکروویو با قدرت 90 درصد به مدت 2 دقیقه و 50 ثانیه.

  • ظرف را از مایکروویو بردارید ، مخلوط را کمی با چنگال نگه دارید (هلو و آلو باید نرم باشند اما انگور خوب و خوب است) و آرد تاپیوکا را اضافه کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شود.

  • ظرف را در مایکروویو قرار دهید و با قدرت 90 درصد به مدت 2 دقیقه و 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

  • ظرف را با دقت بردارید (داغ می شود) و میوه را با چنگال فشار دهید (هلو و آلو به خوبی پخته می شوند اما می توانید بافت انگور را ببینید – این همان چیزی است که شما می خواهید). بگذارید مربا خنک شود.

  • وقتی خنک شد ، مربا را در یک بطری شیشه ای سفید بریزید و بگذارید تا کاملاً (بدون درب) روی نیمکت آشپزخانه خنک شود. وقتی خوب سرد شد ، شیشه مربا را با درب ببندید و در یخچال خود نگهداری کنید. باید حداقل دو هفته باشد.

من معمولاً به طور همزمان دو برابر پول می آورم – هر دو ماده را در یک قابلمه اضافه کنید و در صورت نیاز کمی زمان پخت اضافه کنید (یا آن را ثابت نگه دارید و اگر فکر می کنید میوه ها نرم و نرم هستند 30 ثانیه دیگر به دقیقه اضافه کنید. صاف).
من معمولاً سعی می کنم همه چیز را در یک کوزه بریزم – این مربا (یا هر جای دیگر) در خانه ما دوام نمی آورد ، زیرا با ماست گیاهی ، مخمر بچه ، کیک و چیزهای دیگر و قبل از اینکه بدانیم ، روی گرانولای من می رود. آن رفته!
اگر بتوانید مقدار زیادی میوه بخورید یا اگر میوه خوبی بدست آورید و بفروشید و بخرید زیرا ارزانتر است (برای من هرگز برای من اتفاق نیفتاد) ، دو برابر کردن چیز خوبی است.
اما برای اولین بار ، ممکن است بخواهید پول ذکر شده در Secret را ذخیره کنید. اگر طعم آن را دوست دارید (همانطور که می دانم می خواهید) ، پس ساختن موارد اضافی چندان دشوار نیست!

شما بهترین نسخه از Once a Foodie را پیدا کرده اید – oneafoodie.com. از ملاقات شما خوشبختم. لطفا دوباره سر بزنید.

(ج) 2021 – یک نسخه از Foodie. همه حقوق محفوظ است.

مربای هلو ، انگور و آلو در چرم سفید و بیسکویت.

یادداشت های مخفی

من معمولاً به طور همزمان دو برابر پول بیشتری بدست می آورم – هر دو ماده را در یک قابلمه اضافه کنید و در صورت نیاز کمی زمان پخت اضافه کنید (یا آن را ثابت نگه دارید و اگر فکر می کنید میوه ها می توانند نرم و نرم شوند 30 ثانیه دیگر به دقیقه اضافه کنید. صاف).

من معمولاً سعی می کنم همه چیز را در یک شیشه تهیه کنم – این مربا (یا هر جای دیگر) در خانه ما دوام نمی آورد ، زیرا با ماست گیاهی ، مخمر بچه ، کیک و چیزهای دیگر و قبل از اینکه بدانیم ، روی گرانولای من می رود. آن رفته!

اگر بتوانید مقدار زیادی میوه بخورید یا اگر میوه خوبی بدست آورید و بفروشید و بخرید زیرا ارزانتر است (برای من هرگز برای من اتفاق نیفتاد) ، دو برابر کردن چیز خوبی است.

اما برای اولین بار ، ممکن است بخواهید پول ذکر شده در Secret را ذخیره کنید. اگر طعم آن را دوست دارید (همانطور که می دانم می خواهید) ، پس ساختن موارد اضافی چندان دشوار نیست!

مربای هلو ، انگور و آلو در چرم سفید و بیسکویت.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا