Creamy Chicken and Wild Rice Soup that is delicious, loaded with veggies and makes the perfect cozy meal that can easily made in your instant pot, slow cooker or right on the stove!

مرغ با سوپ برنج وحشی


مرغ شیرین با سس برنج وحشی که خوشمزه است ، پر از پخت و پز است و یک غذای گرم عالی تهیه می کند که به راحتی در قابلمه آشپزی شما ، پخت آهسته یا روی اجاق گاز درست می شود!

این چاشنی سس است! زمان بسیار مورد علاقه من در سال و این مرغ سس برنج وحشی است و خوش طعم ، خوشمزه است و من تضمین می کنم که آشپزخانه شما را بد بو می کند. حیرت انگیز! نمی توانم به شما بگویم که چند بار این روش و هر کدام را امتحان کرده ام. تنها. هربار شوهرم بلافاصله سس را بو می کرد و خیلی خوشحال می شد. در اینجا اغراق صفر است.

سوپ گرم و گرم جایی است که این فصل است! این پر از مرغ ، مرغ های کوچک است و بدون کره و آرد سالم است. من همچنین از شیر نارگیل به جای خامه سنگین استفاده کردم که شیرینی شیرینی به سس می بخشد در حالی که خوشمزه و شیرین است! شما هرگز طعم نارگیل نمی خورید مانند سایر ادویه جات مانند سیر و سبزیجات که طعم سس را شگفت انگیز می کند.

مرغ شیرین با سس برنج وحشی که خوشمزه است ، پر از پخت و پز است و یک غذای گرم عالی تهیه می کند که به راحتی در قابلمه آشپزی ، پخت آرام یا روی اجاق گاز درست می شود!

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید

  • مرغ – من دوست دارم از مرغ گندیده به خوبی استفاده کنم زیرا ساده و آسان با طعم زیاد است ، اما اگر این کار را در قابلمه یا قابلمه خود به مدت یک دقیقه انجام می دهید ، می توانید از سینه یا ران خام استفاده کنید. مرغ (یا بوقلمون) باقی مانده نیز عالی کار می کند!
  • برنج وحشی – من در این سوپ از برنج وحشی لوندبرگ استفاده کردم ، اما هر برنج وحشی خوب به این روش کار می کند. من استفاده از برنج دیگر یا برنج وحشی را توصیه نمی کنم زیرا زمان پخت متفاوت است
  • سوپ مرغ – من از آب مرغ بسیار کم استفاده کردم ، اما آب سبزیجات یا هر موجودی که دارید می تواند کار کند. اگر از آب گوشت سدیم کم استفاده نمی کنید ، مصرف نمک خود را محدود کنید
  • شیر نارگیل – این چیزی است که سس را بسیار خوشمزه می کند ، اما می توانید از خامه ، نصف و نیم یا شیر ساده نیز استفاده کنید
  • سبزیجات – من از هویج ، کرفس ، پیاز و قارچ استفاده کردم ، اما با خیال راحت سیب زمینی ، کدو سبز یا سبزیجات سبز مانند کلم پیچ یا اسفناج را اضافه کنید
  • گیاهان و ادویه جات ترشی جات – ترکیب آویشن خشک ، رزماری خشک ، خردل خشک ، برگ بو ، نمک و فلفل ، گیاهان تازه نیز طعم شگفت انگیزی دارند!

طرز تهیه آب مرغ با انگور وحشی

از آنجا که می دانم همه شما از روش های مختلف تهیه سوپ استفاده می کنید ، من نحوه استفاده از آب مرغ را با برنج وحشی در قابلمه ، قابلمه فوری شما و روی اجاق گاز به اشتراک می گذارم!

  • کاک پات – همه مواد ، بجز شیر نارگیل ، را در یک قابلمه (می خواهید از سینه مرغ یا ران استفاده کنید) مخلوط کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 ساعت یا به مدت 5 یا 6 ساعت روی زمین بپزید. وقتی برنج پخت ، مرغ را خرد کرده و با شیر نارگیل مخلوط کنید. روی آن آویشن تازه بریزید و سرو کنید!
  • قابلمه قابلمه – طبق دستورالعمل قابلمه ، همه مواد (به استثنای شیر نارگیل) را به کاسه قابلمه فوری اضافه کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به صورت دستی (در حال اجرا) بپزید. شیر را در موقعیت مناسب قرار دهید تا تمام هوا آزاد شود. درپوش را با دقت بردارید ، مرغ را بردارید و با دو چنگال خرد کنید. مرغ را در قابلمه فوری اضافه کنید ، شیر نارگیل را بریزید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. اجازه دهید فشار بنشیند و چند دقیقه قبل از سرو کردن با هم قدم بزنید.
  • اجاق گاز – روغن زیتون (یا کره) را در قابلمه ای بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​بریزید و با پیاز ، هویج و کرفس مخلوط کنید تا نرم شوند ، حدود 4 تا 5 دقیقه ، سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر اضافه کنید. بعد ، مرغ را پایین بیاورید. آبگوشت را بریزید و همه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. روی تابه را بپوشانید ، حرارت را کمی کم کنید و بگذارید سس به مدت 30 دقیقه بجوشد و گاهی اوقات هم بزنید. هنگامی که برنج پخته شد ، شیر نارگیل را با مرغ خام مخلوط کرده ، در صورت نیاز چاشنی و سایر مواد را اضافه کنید. خوش بگذره!

* توجه داشته باشید: در روش اجاق گاز ، من دوست دارم از شوید یا مرغ گندیده استفاده کنم که می توانید بعد از پخت به برنج اضافه کنید

مرغ شیرین با سس برنج وحشی که خوشمزه است ، پر از پخت و پز است و غذای داغ عالی را تهیه می کند که به راحتی در قابلمه آشپزی ، پخت آهسته یا روی اجاق تهیه می شود!

آماده سازی و ذخیره سازی

این مرغ با سس برنج وحشی در یخچال شما در ظرف بسته و طراوت آور می ماند تا 3 تا 5 روزبه برای خشک شدن ، بگذارید آبگوشت کاملاً خنک شود و آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید تا 3 ماهبه وقتی برای لذت بردن آماده شدید ، اجازه دهید سس در یخچال کاملاً آب شود و سپس آن را در قابلمه ای روی اجاق گاز گرم کنید. اگر سس خیلی غلیظ به نظر می رسد ، کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.

سوپ زیادی که دوست دارید

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • تمام وقت: 55 دقیقه

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره (فقط برای روش اجاق گاز)
  • 1 پیازهای کوچک ، خرد شده
  • 2 هویج متوسط ​​، بسته
  • 3 کرفس دنده ای ، خرد شده
  • 4 حبه سیر ، خرد شده
  • 6 فنجان آب مرغ (یا کالا) بسیار کم
  • 1 پوند سینه مرغ (یا اجاق گاز مرغ پوسیده)
  • 1 فنجان برنج وحشی نپخته
  • 8 اونس قارچ ، ورقه (من از بچه بچه ها استفاده می کنم)
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری رزماری خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری خردل خشک
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 فنجان کنسرو شیر نارگیل (یا خامه سنگین)
  • قبل از سرو با آویشن تازه تزئین کنید

دستورالعمل ها

برای درست کردن قابلمه نان:

  1. همه مواد را به استثنای شیر نارگیل ترکیب کنید ، به قابلمه خود بروید (می خواهید از سینه مرغ یا ران استفاده کنید) ، روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 ساعت یا 5 تا 6 ساعت بپزید.
  2. وقتی برنج پخت ، مرغ را خرد کرده و با شیر نارگیل مخلوط کنید. روی آن آویشن تازه بریزید و سرو کنید!

تولید در قابلمه فوری:

  1. طبق دستورالعمل دستور العمل ، همه مواد (به جز شیر نارگیل) را به کاسه قابلمه فوری اضافه کنید ، روی آن را بپوشانید و با دست (در حال اجرا) به مدت 30 دقیقه بپزید.
  2. پس از اتمام کار ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 5 دقیقه خارج شود ، سپس این کار را سریع انجام دهید و شیر را در موقعیت صحیح قرار دهید تا تمام بخار آزاد شود.
  3. درپوش را با دقت بردارید ، مرغ را بردارید و با دو چنگال خرد کنید. مرغ را در قابلمه فوری اضافه کنید ، شیر نارگیل را بریزید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. اجازه دهید فشار بنشیند و چند دقیقه قبل از سرو کردن با هم قدم بزنید.

تولید در Stovetop:

  1. روغن زیتون (یا کره) را در قابلمه ای بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​بریزید و پیاز ، هویج و کرفس را تفت دهید تا نرم شوند ، حدود 4 تا 5 دقیقه ، سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر سرو کنید.
  2. بعد ، آب مرغ را بریزید و به همه چیزهای دیگر اضافه کنید و بجوشانید (از طریق اجاق گاز ، من ترجیح می دهم از مرغ نرم یا مرغ گندیده استفاده کنم که بعد از پخت به برنج اضافه می کنم).
  3. ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید ، آب گوشت را برای 30 تا 35 دقیقه بجوشانید و گهگاه هم بزنید.
  4. هنگامی که برنج پخته شد ، شیر نارگیل را با مرغ خام مخلوط کرده ، در صورت نیاز چاشنی و سایر مواد را اضافه کنید. روی آن آویشن تازه بریزید و لذت ببرید!

یادداشت

* آبگوشت در یخچال شما در ته ظرف باز نشده می ماند 3 تا 5 روزبه

* برای خشک شدن ، بگذارید آبگوشت کاملاً خنک شود و آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید تا 3 ماهبه وقتی آماده سرو شدید ، اجازه دهید سس در یخچال کاملاً ذوب شود و سپس آن را در قابلمه ای روی اجاق گاز گرم کنید. اگر سس خیلی غلیظ به نظر می رسد ، کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.

دستورالعمل های رژیم غذایی:

  • خدمت به رشد: 1/8 راز
  • کالری: 244
  • قند: 2.6 گرم
  • سدیم: 268.9 میلی گرم
  • روغن: 6.9 گرم
  • مصرف سوخت: 4.3 گرم
  • غذا: 22.5 گرم
  • امضا کردن: 2.5 گرم
  • پروتئین: 23.4 گرم

لطفاً توجه داشته باشید که تمام اطلاعات غذایی گمانه زنی است. نگرش ها بر اساس رنگ متفاوت است ، به همین دلیل است که ما شما را تشویق می کنیم آن را خودتان بخوانید تا به نتایج مناسب برسید.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2141

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا