close up of chicken and mushrooms in a skillet

مرغ فلورانس (ساده و شیرین)


بسیار غنی و براق ، این غذای مرغ بهترین غذایی است که همیشه مردم را خوشحال می کند. سینه های مرغ در خامه ، شراب سفید و سس پارمزان با قارچ و اسفناج یکبار لقمه می پزند.

مرغ فلورانس یک سس قارچ است

فلورنتین مرغ یک شام مرغ محبوب است که همه جا آن را دوست دارند. سینه های مرغ نرم و آبدار با یک سس اسفناج تند ذوب می شوند.

این روش یک راه عالی برای صرف شام آخر هفته است ، اما سرویس دادن به شرکت بسیار آسان تر است. هر لقمه خیلی شیرین است ، فقط می دانم که آن را دوست دارید!

حتماً مرغ من استروگانف را با مرسالا مرغ خامه ای امتحان کنید!

چرا عاشق این دستور غذا هستید!

  • یک عکس: این راز در یک ماهیتابه روی اجاق گاز ساخته شده است ، بنابراین با یک نسیم خنک تمیز کنید.
  • کربوهیدرات کم: این یک میان وعده بسیار کم کربوهیدرات و یک وعده غذایی عصر کتو است. سرشار از پروتئین است و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی از اسفناج و قارچ است.
  • ساده: حدود 40 دقیقه طول می کشد تا یک غذای خوشمزه مرغ درست شود و هیچ اشکالی ندارد.
مرغ و قارچ را در ماهیتابه ببندید

مرغ فلورانس چیست؟

در دنیای آشپزی ، غذای “به سبک فلورانس” (به نام “FLOR-en-teen”) به این معنی است که این غذا به سبک ایتالیایی فلورانس تهیه شده و حاوی اسفناج است.

عناصر

  • جوجه: از سینه مرغ بدون پوست روی اتو استفاده کنید. طول را به نصف برش دهید تا نازک شود و سریع بپزد.
  • چاشنی: آرد سیر ، ادویه جات ترشی جات و نمک و فلفل
  • نرخ: کندن سینه مرغ ها. همه اهداف یا آرد بدون گلوتن همه کار می کنند.
  • روغن و کره: انکار
  • سبزیجات: قارچ ، پیاز ، سیر و اسفناج برای کودکان.
  • شراب سفید: شراب سفید خشک طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد. اگر نمی خواهید از شراب استفاده کنید ، می توانید از سس اضافی استفاده کنید.
  • سوپ مرغ: می توانید از آب سبزیجات نیز استفاده کنید. در آشپزخانه فقط می توانید از آب استفاده کنید ، اما آب گوشت یا محصولات به طعم دادن کمک می کند.
  • کرم رنگ: زدن خامه سس را برای مرغ غلیظ و شیرین می کند.
  • پنیر پارمزان: از پارمزان تازه تند و بافت آن به جای پارچه های قدیمی استفاده کنید.
مواد لازم برای فلورنتین مرغ

طرز تهیه فلورنتین مرغ

  • هر فصل مرغ را با پودر سیر ، نمک و فلفل پر می کنیم. مرغ را در کیسه زیپلاک قرار دهید ، آرد را در کیسه اضافه کنید و مرغ را از دو طرف داخل آرد بپوشانید.
  • یک قاشق چایخوری کره و روغن را روی ماهیتابه با حرارت متوسط ​​رو به بالا اضافه کنید. مرغ را به مدت 4-5 دقیقه در هر طرف قرار دهید تا طلایی شود. مرغ را از کاسه بردارید.
  • کره باقی مانده را به ماهیتابه اضافه کنید ، قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. پیاز خرد شده را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند. سیر آب شده را بریزید و بگذارید حدود 30 ثانیه یا بیشتر بپزد.
  • شراب ، آب مرغ و ادویه جات ترشی جات را به ماهیتابه اضافه کنید و همه چیز را هم بزنید. اجازه دهید 3-5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.
  • خامه را اضافه کنید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد ، سپس مرغ را در تابه بریزید و با حرارت متوسط ​​4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مرغ پخته شود و آب گوشت غلیظ شود بپزید. در آخر اسفناج را امتحان کنید.
  • قبل از سرو پنیر را روی مرغ و آب گوشت بپاشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
عکس مرغ را در قارچ شیرین و سس اسفناج تغییر دهید
مرغ با سس قارچ شیرین

آیا می توانید از قبل این کار را انجام دهید؟

یک دستور ساده مرغ بهتر است زمانی تهیه شود که آماده استفاده از آن برای نرم و آبدار شدن مرغ باشید. در صورت باقی مانده ، آنها را به مدت 3 یا 4 روز در یخچال نگه دارید و می توانید آنها را در فر با دمای 360 درجه فارنهایت ، با فویل پوشانده ، گرم کنید تا گرم شوند. برای کاهش سس ممکن است بخواهید چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

میشه با ران مرغ درست کرد؟

من دوست دارم از سینه مرغ برای این کار استفاده کنم ، اما اگر این چیزی است که شما ارائه می دهید ، می توانید از ران استفاده کنید. ممکن است بخواهید آنها را کمی کمتر خرد کنید و متوجه شوید که برای پخت خوب به چند دقیقه زمان نیاز دارند.

عکس نزدیک از فلورنتین مرغ

با چه چیزی سرو می کنید؟

اسفناج مرغ فلورانس بهتر است با ماکارونی تازه پخته ، سیب زمینی پوره شده یا برنج سرو شود. رژیم ساده گیاهی مانند کلم بروکلی سرخ شده یا لوبیا سبز و قارچ نیز به شما کمک می کند. اگر بسیار گرسنه هستید ، نان سیر نیز از این قاعده مستثنی نیست!

نکاتی مفید برای آشپزخانه نلی

نکات و نکاتی برای بهترین راز مرغ فلورانس

  • سینه های مرغ را از هر دو طرف قبل از کشیدن مزه دار کنید تا طعم بیشتری به غذا اضافه کند.
  • می توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ یا سینه مرغ استفاده کنید.
  • قبل از سرو مطمئن شوید که مرغ خوب پخته شده است. از دماسنج ماشین حساب زنده استفاده کنید که برای ثبت نام در 165F مورد نیاز است. مراقب باشید مرغ نخورید.
  • با زدن خامه یک سس بسیار غنی و خوشمزه تولید می شود. من پیشنهاد می کنم آن را با چیزهای دیگر جایگزین نکنید زیرا سس یکسان نخواهد بود و ممکن است کمتر باشد.
  • اگر شراب سفید ندارید ، از مقدار آب گوشت / آب مرغ استفاده کنید و 1/2 قاشق چایخوری خردل دیژون را اضافه کنید.
  • مطمئن شوید که اسفناج نهایی را بدون خرد کردن به آن اضافه کنید زیرا به سرعت شکل و عطر آن تغییر می کند.
قاشق قاشق زدن روی مرغ

مقدار زیادی خوراک مرغ

اگر شکلات مرغ خوشمزه دوست دارید ، برخی از دستور العمل های ساده مرغ من را امتحان کنید:

مرغ فلورانس

بسیار غنی و براق ، این غذای مرغ بهترین غذایی است که همیشه مردم را خوشحال می کند. سینه مرغ در خامه ، شراب سفید و سس پارمزان با قارچ و اسفناج در یک لقمه شیرین پخته می شود.

پنجره خود را تمیز نگه دارید

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

تمام وقت 40 دقایق

طرح 4 دستگاه

کالری من 557کیلوکالری

نویسنده نلی هوارد | غذاهای خوب با سلامتی آشنا می شوند
  • هر فصل مرغ را با پودر سیر ، نمک و فلفل پر می کنیم. مرغ را در کیسه زیپلاک قرار دهید ، آرد را در کیسه اضافه کنید و مرغ را از دو طرف در آرد بپوشانید.

  • یک قاشق چایخوری کره و روغن را روی ماهیتابه روی حرارت قرار دهید. مرغ را به مدت 4-5 دقیقه در هر طرف قرار دهید تا طلایی شود. مرغ را از کاسه بردارید.

  • کره باقی مانده را به ماهیتابه اضافه کنید ، قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. پیاز خرد شده را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرود. سیر آب شده را هم بزنید و بگذارید 30 ثانیه یا بیشتر بپزد.

  • شراب ، آب مرغ و ادویه جات ترشی جات را به ماهیتابه اضافه کنید و همه چیز را هم بزنید. اجازه دهید 3-5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.

  • خامه را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بجوشانید ، سپس مرغ را به تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​، به مدت 4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مرغ پخته شود و آب گوشت غلیظ شود ، بپزید. در آخر اسفناج را امتحان کنید.

  • قبل از سرو پنیر را روی مرغ و آب گوشت بپاشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.

  • سینه های مرغ را از هر دو طرف قبل از کشیدن مزه دار کنید تا به طعم غذا اضافه شود.
  • می توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ یا سینه مرغ استفاده کنید.
  • قبل از سرو مطمئن شوید که مرغ خوب پخته شده است. از دماسنج ماشین حساب زنده استفاده کنید که برای ثبت نام در 165F مورد نیاز است. مراقب باشید مرغ نخورید.
  • با زدن خامه یک سس بسیار غنی و خوشمزه تولید می شود. من پیشنهاد می کنم آن را با چیزهای دیگر جایگزین نکنید زیرا سس یکسان نخواهد بود و ممکن است کمتر باشد.
  • اگر شراب سفید ندارید ، از مقدار آب گوشت / آب مرغ استفاده کنید و 1/2 قاشق چایخوری خردل دیژون را اضافه کنید.
  • مطمئن شوید که اسفناج نهایی را بدون خرد کردن به آن اضافه کنید زیرا به سرعت شکل و عطر آن تغییر می کند.

کالری: 557کیلوکالری | غذا: 11گرم | پروتئین: 33گرم | روغن: 38گرم | مصرف سوخت: 21گرم | چربی های چند غیر اشباع: 2گرم | چربی های اشباع نشده: 12گرم | روغن ترانس: 1گرم | کلسترول: 180میلی گرم | سدیم: 920میلی گرم | پتاسیم: 879میلی گرم | امضا کردن: 1گرم | قند: 3گرم | ویتامین A: 2600IU | ویتامین سی: 13میلی گرم | کلسیم: 220میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

آره راه عالی

غذا آمریکایی

عبارتهای جستجو دستور تهیه مرغ خوشمزه ، طرز تهیه فلورنتین مرغ ، شراب سفید و مرغ

آیا تو این کار را کردی؟

هنگام ارسال عکس از مسیر خود از مارک #DeliciousMeetsHealthy استفاده کنید و حتماًdeliciousmeetshealthy را در اینستاگرام دنبال کنید!

تماس با نویسنده: نلی | غذاهای خوب با سلامتی آشنا می شوند

به آشپزخانه من خوش آمدید! من نلی هوارد هستم و یک وبلاگ نویس غذا در پشت Delicious Meets Healthy. من Tasting Meet Healthy را در سال 2014 شروع کردم و در کارهای سرشماری کار کردم. اگرچه همه کارهایی که در محل کار انجام می دادم دقیق و دقیق بود ، اما از آشپزی لذت می بردم زیرا از مهارت هایم استفاده می کردم و عطر و بافت غذاهای مختلف را آزمایش می کردم.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2145

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا