A plate of chicken cordon bleu

مرغ پخته Cordon Bleu {ترد و سالم} – WellPlated.com


کوردن بلوی مرغ شب برای من غروب می کند جوک رشد مرغ (مرغ) مورد علاقه من له شد و در گوشت (ژامبون) مورد علاقه من و پنیر آب شده پیچیده شد ، سپس بدون مخمر و سرخ شد؟ دوست داشتن یک کودک (و هر فرد بزرگسال صادق) چیست؟!

یک کاسه مرغ cordon bleu

این راز را برای مرجع بعدی در Pinterest ارسال کنید

بگذار!0

بگذارید توضیح دهم: ما در یک مغازه مشغول آشپزی برای خرید کوردون بلو بودیم.

مادرم حوصله نداشت یا به دلیل نوع دارویی که می توان برای سرخ کردن مرغ در خانه مصرف کرد.

نه من

آیا این مرغ خوب پخته است؟

درست کردن آن آسان است ، نیازی به کباب عمیق ندارد و هنوز بافت بی نظیر و مرغ پخته شده روی ژامبون روی پنیر دارد.

مرغ پخته شده در فر با آروگولا پخته می شود

به عبارت دیگر، طعم شگفت انگیزی داردبه

مرغ آبدار است ، گوشت نرم است ، پنیر ذوب شده و سیر کننده است و از طلا ، آرد سوخاری ترد طعم می دهد.

این کلوچه مرغ پخته شده در فر ، من و بن را خوشحال کرد ، با این تفاوت که (به قول بن به خوبی) “طعم آن بسیار بهتر از چیزهای زمستانی است که با آن بزرگ شدیم.”

تاریخچه مرغ کوردون بلو

اعتقاد بر این است که Cordon bleu روشی مشابه ، گوشت گاو کیف را اختراع کرده است. زمانی بین ورود گوساله به پاریس در دهه 1840 و ورود مرغ کوردون به آمریکای شمالی در دهه 1960 ، تغییری که امروزه می دانیم ایجاد شد.

آب مرغ در یک بشقاب سرو می شود

طرز تهیه مرغ پخته کوردون بلو

چند دقیقه طول می کشد تا فضای کار تنظیم شود ، اما هنگامی که این کار را انجام می دهید ، یک کابل ساده ساده به کار می آید.

علاوه بر اینکه خارج از اجاق گاز بودیم ، ما از میزان خوب شدن بقایا خوشحال شدیم.

بلوند ساده مرغ

عناصر

  • سینه مرغبه سینه مرغ خوشمزه با یک کاسه خوشمزه از پر کردن ژامبون. خوشمزه و انرژی بخش است
  • تکه های نانبه ترکیب آرد سوخاری معمولی و آرد سوخاری پانکو آن را به پوسته ای زیبا و طلایی تبدیل می کند. من استفاده از انواع مختلف گندم از همه نوع را انتخاب کرده ام ، اما شما می توانید هر زمان که می خواهید از آن استفاده کنید.
  • پنیر پارمزانبه او کمی نمک ، مخلوط با خرده نان اضافه می کند.
  • ادویه هابه آرد سیر و آرد پیاز بهترین غذاها برای مخلوط کردن نان هستند.
  • تخم مرغبه به چسباندن آرد سوخاری به سینه مرغ کمک می کند.
  • دیوانه دیوانه دیوانهبه ژامبون یک قسمت پر از مرغ کوردون بلو است. این شور ، دودی است و به طرز شگفت انگیزی با پنیر ترکیب می شود.

نصیحت!

به جای خرید گوشت از قبل بسته بندی شده ، که معمولاً کوچکتر است و بهترین رنگ یا طعم آن نیست ، آن را مستقیماً از پیمانکار اغذیه فروشی بخرید و درخواست کنید که برش بسیار نازک باشد.

  • گرویربه Gruyere غنی ​​، شیرین و مغذی است و برای پر کردن مرغ به خوبی عمل می کند.

توصیه ای برای تغییر!

از چدار سوئیسی یا سفید نیز می توان برای قرار دادن مرغ در این روش استفاده کرد.

حمل و نقل

نان ، نان و ادویه در یک کاسه
  1. آرد سوخاری را حتما با هم بپیچید. تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بزنید.
سینه مرغ با سنجاق خرد می شود
  1. سینه های مرغ را روی زمین قرار دهید و به اندازه 1/2 اینچ بکوبید.
یک تکه ژامبون و پنیر روی گوشت بریزید
  1. گوشت و پنیر را روی آن بریزید.
سینه مرغ پر شده با ژامبون و پنیر
  1. مرغ را پاک کنید و با خمیر دندان از آن محافظت کنید.
مرغ پر شده با ژامبون و پنیر برای شستن تخم مرغ
  1. هر سینه مرغ را با تخم مرغ مخلوط کنید.
سینه مرغ آغشته به آرد سوخاری
  1. مخلوط نان را مخلوط کنید ، سپس در یک ظرف پخت قرار دهید.
سینه های مرغ و تکه های نان را گرد کرد
  1. قسمت بالای سینه مرغ را جمع آوری کرده و با کره ذوب شده بپزید.
چهار سینه مرغ آب پز کوردون بلو در ظرف پخت
  1. به مدت 30 تا 35 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت بپزید. استراحت دهید ، سپس توصیه کنید!

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • نگه داشتنبه مرغ را به مدت 3 روز در ظرف نگهداری در یخچال قرار دهید.
  • طراحی مجددبه کمی از باقی مانده را در ظرف پخت در دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو هم بزنید.
  • که یخ می زندبه مرغ را به مدت سه ماه در یک ظرف ذخیره سازی قرمز تازه نگه دارید. قبل از حرارت دادن ، یک شب در یخچال بگذارید.
کدو مرغ سالم بلو

توصیه برای تهیه غذا

تا یک روز قبل ، سینه مرغ را از طریق مرحله 5 بالا آماده کنید (تخم مرغ ها را مخلوط یا ضرب نکنید). سینه های مرغ را که بسته بندی شده است در یخچال بگذارید تا آماده شود تا دستور العمل کامل شود.

آنچه می توانید با مرغ کوردون بلو تهیه کنید

یک سالاد آروگولا ساده و کامل با لباس بالزامیک لیمو و پارمزان.  ساده و بسیار خوشمزه!  غذاهای جانبی مغذی با هر وعده غذایی می آیند و در عرض چند دقیقه جمع می شوند.

سالاد آروگولا

10 دقایق

کلم بروکلی سرخ کن ترد

کلم بروکلی سرخ کن ایر

15 دقایق

حقوق ساده و سالم لیمو با گیاهان دارویی

برنچ لیمویی

1 ساعت

همه دستور العمل ها را ببینید

یک مرغ ساده پخته شده از کوردون بلو

ابزارهای پیشنهادی برای ایجاد این راز

  • سرآشپز آشپزبه غذای 9 × 13 اینچی برای این کار ایده آل است.
  • رفتن به پینبه من سینه مرغ را می خارانم.
  • خمیربه من دوست دارم از یک صفحه پای مخلوط با زرده تخم مرغ استفاده کنم. پهن ، کم عمق و بزرگ است.

بهترین غذا برای پخت

این غذاهای شگفت انگیز و سنگین در اشکال مختلف وجود دارد. به آرامی از اجاق به میز حرکت می کند!

یک کاسه مرغ cordon bleu

آیا تو این کار را کردی؟

نظرتون رو به من بگید!

نظر خود را در زیر کامنت بگذارید و به من اطلاع دهید که چگونه دستور غذا را دوست دارید.

پخت مرغ نوع دیگری از میان وعده های راحتی است که همه ما به آن بیشتر احتیاج داریم ، به ویژه در این زمان از سال.

امیدوارم به زودی آن را امتحان کنید و مانند همه ما روی میز لبخند بزند.

سوالات متداول

چگونه می دانید که آیا مرغ Cordon Bleu اتفاق افتاده است؟

برای اطلاع از زمان اتمام دوره بلوغ مرغ ، از برنامه ماشین حساب که برای طولانی ترین زمان تنظیم شده است برای مشاهده پیشنهاد گوشت استفاده کنید. درجه مرغ 165 درجه فارنهایت[155 درجه سانتی گراد]است.

آیا می توانم مرغ کوردون بلو با مرغ سرد درست کنم؟

بله ، می توانید از سینه های مرغ یخ زده استفاده کنید تا مرغ برجسته شود. قبل از شروع دستور غذا ، حتماً بگذارید سینه مرغ در یخچال کاملاً ذوب شود.

آیا می توانم این کوردون بلوکی مرغ را در سرخ کن هوا درست کنم؟

از آنجا که این روش برای تولید هوا طراحی نشده است ، نمی توانم با اطمینان بگویم که آیا این اتفاق می افتد یا نه. اگر به آزمایش فکر می کنید ، خوشحال می شوم بفهمم چطور می شود!

(دوستداران هوا ، دستور العمل های مرغ سرخ کرده و سینه مرغ سرخ کن را از دست ندهید.)

  • 1/2 فنجان آنها یک شلاق دارند در صورت موجود بودن گندم کامل
  • 1/4 فنجان کیک پانکو در صورت موجود بودن گندم کامل
  • 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • 1/2 قاشق پودر سیر
  • 1/2 قاشق آرد پیاز
  • 1/2 قاشق نمک مخلوط
  • 1/2 قاشق فلفل سیاه
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • 4 سینه های مرغ کوچک / متوسط ​​بدون چربی و بدون پوست هر کدام حدود 8 تا 10 ساعت
  • 4 برش های نازک در خدمت ژامبون چند پوند .25 پوند
  • 3 ما اولا گرویر جدید پنیر چدار سوئیس یا سفید (تقریباً 3/4 فنجان)
  • 3 قاشق کره شیرین نشده ذوب شده

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. بشقاب ، خالی (ظرف پای خوب کار می کند) ، نان ، پانکو ، پارمزان ، آرد سیر ، آرد پیاز ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.

  • تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه و خالی قرار دهید.

  • از یکی استفاده کنید ، سینه مرغ را روی تخته بگذارید و قسمت پایین را صاف (صاف) کنید. برای جلوگیری از انحراف ، با یک پلاستیک بزرگ مهر و موم کنید. با یک پتک یا سنجاق پیچ خورده ، سینه های مرغ را به آرامی قرار دهید تا ضخامت آنها 1/4 اینچ باشد (بسیار کوچک به نظر می رسد ، اما خم شدن به این طریق باید آسان باشد.

  • در بالای هر سینه مرغ یک تکه ژامبون و 3/4 اونس (3 قاشق غذاخوری) پنیر وجود دارد.

  • از طرف کوچک ، مرغ را به عنوان کیسه خواب پاک کنید و در راه گوشت و پنیر حمل کنید. با خمیردندان ایمن است (من حدود 2 عدد روی سینه استفاده می کنم).

  • کارگاه را به شرح زیر آماده کنید: مرغ خرد شده ، تخم مرغ زده شده ، خرده و یک بشقاب. برای انجام یک کار در یک زمان ، هر مرغ را در تخم مرغ بگذارید تا پوشانده شود و همه چیز را تکان دهید.

  • مرغ را در آرد سوخاری مخلوط کرده و به میزان لازم به آرامی بمالید تا خرده ها از هر دو طرف جا شوند. در یک ظرف پخت از قبل گرم شده قرار دهید.

  • سر مرغ را به آرامی برش دهید. با کره آب شده برش دهید.

  • به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید ، تا دمای داخلی مرغ در قرائت فوری به 155 تا 160 درجه فارنهایت برسد (تخمین زده می شود که مرغ در دمای 165 درجه فارنهایت پخته می شود ، اما درجه حرارت فقط هنگام تنفس افزایش می یابد). اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند ، دندان های خود را مسواک زده و سرو کنید.
  • ذخیره سازی: مرغ را در ظرف نگهداری یخچال به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برگشتنمواد باقی مانده را به آرامی در یک ظرف پخت با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو هم بزنید.
  • نشان دادن: جوجه ها را در ظرف قرمز طراوت آور به مدت سه ماه منجمد می کند. قبل از حرارت دادن ، یک شب در یخچال بگذارید.

سرویس: 1(برای 4)کالری: 490کیلوکالریغذا: 14گرمپروتئین: 44گرمروغن: 28گرممصرف سوخت: 14گرمچربی های غیر اشباع: 3گرمچربی های اشباع نشده: 9گرمروغن ترانس: 1گرمکلسترول: 223میلی گرمپتاسیم: 601میلی گرمامضا کردن: 1گرمقند: 1گرمویتامین A: 672IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 341میلی گرماهن: 2میلی گرم

همین امروز به آنها بپیوندید و صرفه جویی در دستور العمل های مورد علاقه خود را شروع کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و دوره های مورد علاقه خود را پیگیری کنید.

اشتراک در

غذا بیشتر غذای طیور

همه دستور العمل ها را ببینید

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2718

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا