مزایای کم کردن مصرف نان | حذف نان | مضرات نان | فواید نان سبوس‌دار


ترک مصرف نان برای بسیاری از ما کار دشواری است، اما این کار فواید زیادی برای سلامت ما دارد که در این مطلب می‌خوانید.

مزایای کم کردن مصرف نان

نان عمدتا حاوی آرد گندم است که حاوی گلوتن، شکر، نمک، مخمر، آب و گاهی اوقات حاوی مهارکننده‌های کپک و اسید فیتیک است. براین اساس اگر مصرف نان را متوقف کنیم، می‌توانیم از مزایای زیر برای سلامت خود بهره‌مند شویم. در این مطلب از مجله دلتا با مزایای کم کردن مصرف نان آشنا شوید.

مزایای کم کردن مصرف نان

  • نفخ کمتر
  • جذب بهتر روی، کلسیم و آهن
  • افزایش واضح تمرکز و کاهش حواس پرتی، به دلیل کاهش سرعت سوزاندن کربوهیدرات‌ها و وابستگی بدن به چربی‌ها برای تامین انرژی
  • داشتن خلق و خوی بهتر وکاهش عصبانیت و افسردگی به دلیل ثبات سطح قند خون و کاهش مقاومت به انسولین
  • احساس داشتن انرژی و افزایش فعالیت
  • کاهش علائم چندین بیماری که مهم‌ترین آن‌ها دیابت است
  • سطوح پایین کلسترول LDL مضر
  • بهبود محسوس در سطح ویتامین E و ویتامین‌های گروه B، زیرا کربوهیدرات‌ها مانع جذب این ویتامین‌ها می‌شوند
  • بهبود سلامت روده و کاهش علائم حساسیت به گلوتن در صورت وجود
  • کاهش وزن به دلیل مصرف چربی ذخیره شده

این فواید ۱۰ تا ۳۰ روز پس از ترک نان احساس خواهند شد، اما به یاد داشته باشید که قبل از توقف پختن نان، بدن شما با قطع خوردن آن کاملا متفاوت خواهد بود.

پیشنهاد متخصصین به شما استفاده از نان سبوس دار است. با برخی از خواص نان سبوس دار آشنا شوید.

فواید نان سبوس دار چیست؟

تحقیقات بسیاری نشان داده است که مصرف نان سبوس دار به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند، به گونه‌ای که مصرف نان‌های سبوس دار در مقایسه با نان‌های سفید به آهستگی قندخون را بالا می‌برد و فرد دیرتر احساس گرسنگی می‌کند.

مصرف نان سبوس دار موجب افزایش حجم مدفوع و رانش مدفوع در طول روده کوچک و بزرگ می‌شود که این عوامل نقش مهمی در مبارزه با یبوست و سرطان روده بزرگ دارند.

مصرف منابع غذایی فیبردار از جمله نان سبوس دار بر کاهش چربی و کلسترول خون نیز تاثیر بسزایی دارد، به گونه‌ای که فیبر‌های غذائی نامحلول با اتصال به اسید‌های صفراوی یا چربی‌ها از جذب کلسترول و چربی غذائی جلوگیری می‌کنند.

نان سبوس دار منبع خوبی از ویتامین‌های گروه B به ویژه ویتامین B ۲ و نیاسین است که این ویتامین‌ها به عملکرد بهتر مغز کمک می‌کنند.

فواید نان سبوس دار چیست؟

پیشنهاد مطالعه: مطلب شکلات و خواص شوکه‌کننده آن! را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن



Source

دیدگاهتان را بنویسید