مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی

مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی


نان بدون شکلات شیرین شکلاتی شیرین ، مرطوب و بدون شیر است. طعم آن بسیار خوب است ، مانند یک کیک شکلاتی سنگین. هرگز نخواهید فهمید که صفحات مخفی دارد!

نان کدو سبز یکی دیگر از راههای عالی بدون نان موز است. اگر طعم موز را دوست ندارید یا نمی توانید آنها را بخورید ، این یکی را امتحان کنید. شبیه به قسمت موز در نان موز ، کدو سبز موجود در این لایه ظاهر متمایزی به نان می بخشد.

از آنجا که کدو سبز شیرین نیست ، من از آب ذوب شده به عنوان ریه استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید از شیرین کننده های دیگر مانند عسل یا آب برنج استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که آب شور برنج ارزان تر از آب افرا است ، بنابراین تعویض آن با آب برنج باعث می شود نان کمتر خوش طعم شود.

نان کدو سبز تازه از فر

از آنجا که بدون گندم هستم ، از بادام و تخم مرغ به این ترتیب استفاده می کنم تا همه آن را در کنار هم نگه دارم. من دریافتم که نمک بادام ، که به آرد بادام نیز معروف است ، بافت بسیار خوبی می دهد. اما همه غذاهای بادام نیز باید کار کنند.

من عاشق تهیه نان کدو سبز هستم وقتی طعمش شبیه کیک شکلاتی است. طعم آنها به اندازه کافی خوشمزه و شکلاتی است تا اشتها را برآورده کند ، اما آنها با مواد بسیار واقعی و چند ماده ساخته شده اند.

البته دستور غذا شامل چیپس شکلات نیز می شود. آب سیب نیز به طور حرفه ای درمان می شود. اما دانش من در مورد تغذیه برای خوردن غذاهای مغذی مهم است ، نه فقط برای مشاهده یا سفت. من می خواهم شیرینی های من طعم داشته باشد!

دستور پخت نان کدو سبز

هنگام طبخ با کدو سبز ، مهم است که دستور العمل را به دقت دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. این به این دلیل است که کدو سبز دارای رطوبت بالایی است. برخی از دستور العمل ها به شما اجازه می دهند کدو سبز را اضافه کنید و سپس قبل از افزودن مخلوط ، رطوبت زیادی را فشار دهید. برخی از دستور العمل ها به شما امکان می دهند کدو حلوایی رنده نشده را اضافه کنید زیرا برخی از مواد رطوبت بیشتری را اضافه می کنند.

برش نان غذاهای مختلط مواد غذایی مواد غذایی مواد غذایی غذاهای داخل
نان کدو سبز را بریده و باقی مانده آن را خشک کنید

بستگی به نحوه تهیه دستور غذا دارد. اگر راز برای فشردن و حذف این مرحله مورد نیاز است ، می توانید یک نان نرم کدو سبز بخورید! وقتی می خواهم فشار بیاورم ، از یک روش ساده استفاده می کنم که تا آنجا که می توانید آسان است:

  1. تکه های کوچک کاغذ را روی کاغذ بگذارید ، سپس کدو سبز را روی کاغذ بریزید. شما می خواهید کدو سبز یک لایه نازک روی کاغذ ایجاد کند.
  2. چند ورق دیگر را در بالا قرار دهید ، سپس فشار دهید تا حوله رطوبت بیشتری را جذب کند.
  3. کدو سبز را به صورت چاپ شده ، رنده شده نگهداری کنید و سعی کنید در آشپزی از آن استفاده کنید.

همچنین می توانید کدو حلوایی رنده شده را با دست فشار دهید ، یا بگذارید تا در آبکش کشیده شود. اما فشردن دست ها می تواند گیج کننده باشد و اجازه دهید تخم کدو سبز تخلیه شود.

مانند سایر دستور العمل های آشپزی ، توصیه می کنم کدو سبز و مواد افزودنی را در گرم در هر وعده غذایی امتحان کنید. این به این دلیل است که حرکات فنجان ها در سراسر جهان متفاوت است. نحوه بسته بندی مواد شما در یک فنجان نیز می تواند در نهایت تفاوت زیادی ایجاد کند. شما نان کدو سبز خیلی خشک نمی خواهید.

مواد لازم روی شیر مخلوط کدو سبز مخلوط شده

کدو سبز: از آنجا که ما در حال تهیه نان کدو سبز هستیم. ظاهری مرطوب می دهد و شما آن را نمی چشید. در بالا ببینید که کجا رطوبت بیشتری را فشار می دهم قبل از اینکه آن را اضافه کنم.

آبی آبی: من دوست دارم از کره بادام زمینی در اینجا استفاده کنم زیرا طعم شیرین و خنثی دارد. در صورت تمایل می توانید از کره بادام یا کره دیگر استفاده کنید.

تخم افرا: نان کدو سبز شیرین شده. در صورت تمایل می توانید از عسل یا آب برنج استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که آب برنج شور از افرا شیرین تر است ، بنابراین استفاده از آب برنج نان را خوش طعم تر می کند.

روغن نارگیل: شیر را بدون کدو سبز نگهداری کنید. همچنین شیرینی لطیفی به آن می افزاید. در صورت تمایل می توانید از کره ذوب شده استفاده کنید.

تخم مرغ رایگان: همه را با هم بسازید من هرگز امتحان نکردم دستور العمل جایگزین تخم مرغ است ، اما اگر آن را امتحان کنید ، دوست دارم آن را بشنوم.

غذای بادام سفید: همچنین مشخص است که آرد بادام ، آرد بادام از بادام تهیه می شود که پوست آن برداشته شد. من می دانم که بافت زیبایی دارد ، اما اگر این تنها چیزی است که دارید می توانید از غذای کامل بادام استفاده کنید.

مواد لازم روی شیر مخلوط کدو سبز مخلوط شده
کدو سبز ، تخم مرغ ، کره بادام زمینی ، پودر کاکائو خام ، کنجاله بادام ، آب افرا ، روغن نارگیل ، چیپس کوچک ، بیکینگ پودر و نمک

واقعا عالی است: برای اولین مورد شکلاتی. در صورت تمایل می توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

پودر خمیرمایه: به نان کدو سبز بافتی سبک بدهید.

نمک خوب: تبلیغ شیرینی. من از شما می خواهم که از دست ندهید!

شکلات تلخ: برای قسمت دوم شکلات شکلات تلخ گاهی اوقات حاوی شیر (شیر جامد) است ، بنابراین اگر شیر ندارید ، مواد را حتما مخلوط کنید.

خدمت می کند
بخش 10

زمان آماده شدن
15 دقیقه

زمان پخت
55-60 دقیقه

عناصر

  • 1/2 فنجان / 125 گرم کره بادام زمینی
  • 1/2 فنجان / 120 میلی لیتر / 144 گرم آب افرا
  • 1/4 فنجان / 60 میلی لیتر / 54 گرم روغن نارگیل ، آب شده
  • 2 تخم مرغ مخلوط و داغ (1 را ببینید)
  • 3/4 / 100 گرم فنجان کدو سبز تفت داده شده (به 2 مراجعه کنید مراجعه کنید)
  • 1 3/4 فنجان / 168 گرم پودر بادام سفید (نگاه کنید به 3 مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان / 23 گرم پودر کاکائو روشن
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری چای نمک زده
  • 1 فنجان / 150 گرم شکلات تلخ

مسیر

  • 1

    فر خود را با فشار 160 درجه سانتی گراد / 180 درجه سانتی گراد / 350 درجه فارنهایت مخلوط کرده و یک قالب 10 * 20 سانتی متر / 4 * 8 اینچ را با کاغذ پخت وصل کنید.

  • 2

    کره بادام زمینی ، آب سیب و روغن نارگیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. تخم مرغ ها را به دمای اتاق اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • 3

    کدو سبز تفت داده و فشرده ، پودر بادام ، آرد کوکو ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. همه چیز را با هم تا کنید تا ترکیب شوند. سپس نصف چیپس شکلات را بریزید.

  • 4

    مخلوط را داخل قالب بریزید. بقیه چیپس ها را از قسمت بالا بکشید.

  • 5

    در فر از قبل گرم شده ، در وسط قالب ، به مدت 55-60 دقیقه یا تا زمانی که سیخ یا چاقویی که در وسط نان قرار داده اید خوب بیرون بیاید.

  • 6

    قبل از برش بگذارید سرد شود. نکات زیر را برای هرگونه سرماخوردگی باقی مانده بررسی کنید!

یادداشت

نکته 1 – برای خروج سریع تخم مرغ های سرد از یخچال در محفظه یخچال ، آنها را برای چند دقیقه در یک لیوان آب گرم قرار دهید. اگر تخم مرغ های شما از یخچال یخ زدند ، روغن نارگیل سفت شده و تورم ایجاد می کند.

توجه 2 – برای تهیه 100 گرم (3/4 فنجان) کدو سبز رنده شده و فشرده به حدود 150 گرم کدو سبز کامل نیاز دارید. کدو سبز را به چند ورق آشپزخانه برش می دهم ، چند ورق کاغذ روی آن می گذارم و سپس فشار می دهم تا حوله آب را جذب کند.

رجوع کنید به 3 – پودر بادام خالی ، که به آرد بادام نیز معروف است ، از بادام تهیه می شود که پوست آن را کنده است. من می دانم که بافت زیبایی دارد ، اما اگر این تنها چیزی است که دارید می توانید از غذای کامل بادام استفاده کنید.

نکته 4 – می توانید نان را در قسمت هایی منجمد کنید ، سپس به یخچال برگردانید یا از سرما در مایکروویو یا فر گرم کنید. من هر قطعه را به صورت جداگانه می پیچم یا قطعات را با یک ورقه پخت دیگر جدا می کنم تا راحت جدا شود.

غذای خوب

اندازه سرو: یک تکه (تهیه شده از 70 درصد چیپس شکلات تلخ کاکائویی)
قدرت: 1658kJ (396Cal)
پروتئین: 9.6 گرم
کل چربی: 30.8 گرم
چربی: 13 گرم
همه غذاهای مایع: 23.1 گرم
مواد لازم: 15.4 گرم
بیماری رژیم غذایی: 2.9 گرم
سدیم: 184 میلی گرم
پتاسیم: 172 میلی گرم

بیشتر سلامتی فقط خواندن است. بسته به نوع مواد استفاده شده می تواند متفاوت باشد.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2144

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا