Slices of sourdough bread in a zip-top bag, on top of a cutting board, ready to go in the freezer.

نحوه ذخیره نان جدید: دستورالعمل ها و سوالات پاسخ داده شده است


نان تازه را در مکانی خشک و خنک و به دور از گرمای شدید ، رطوبت و هوا نگهداری کنید. کاغذ ، کیسه های پلاستیکی و جعبه نان؟ همه کار می کنند. در اینجا نحوه انجام آن وجود دارد – بدون قالب

اشتباه نکنید: نان تازه عالی است.

س Theال این است که چقدر طول می کشد؟ بدون حفاظت؟ قالب چطور؟ در اینجا نکات مهم من برای ذخیره نان ، برای ثابت ماندن آن برای مدت طولانی ، آمده است.

برش های نان تست در کیسه زیپ دار ، بالای تخته ، آماده استفاده در یخچال.
1.) فریز کردن

اگر شک دارید ، این بهترین گزینه / ذخیره سازی شما است.

نان تازه را می توان به طور کامل منجمد کرد یا به برش برش داد. تمام نان را در چند لایه با پلاستیک ، برچسب ، خرما و سرما بپوشانید.

روی نان ها ، در یک کیسه زیپ دار جدا از چرم نگه دارید تا نچسبید (یا مراقب باد باشید و همه را با هم بریزید- این کاری است که من انجام می دهم).

نان خشک می تواند به مدت سه ماه یا بیشتر یا هر زمان که یخچال آتش گرفته باشد تازه باشد. شما دوست دارید برای تهیه نان سیر ، ساندویچ سریع و کروتون خانگی یک انبار در دست داشته باشید.

نکته: چگونه نان پنجم را بیرون بیاوریمبه همه نان ها یا برش ها را یک شبه در یخچال نگهداری کنید ، یا چند ساعت حرارت دهید. اگر نان چند خرده کوچک دارد ، آخرین قسمت را بردارید تا نچسبد. برای سرو ، به 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) یا نان تست بریزید تا ترد شود.

تکه های نان خمیر ترش در یک کیسه بنفش ذخیره می شود.
2.) پلاستیک ، کیسه های کاغذی ، یا جعبه های نان؟

همه کار می کنند. با این حال ، طبق تجربیات من ، احیا حاکم است نوشتن نان حفظ شده

به عنوان مثال ، ساندویچ ها بهتر است در یک کیسه پلاستیکی نگهداری شوند. رطوبت را که لباس را نرم می کند می بندد. اما رطوبت بیش از حد باعث ایجاد کپک می شود ، به همین دلیل است که من بهترین کار را باز نگه داشتن کیسه می دانم. با خیال راحت ببندید.

کیسه های کاغذی بهتر از پلاستیک تنفس می کنند ، که برای میله های بریوش ، نان های نرم و سایر نان های چرب ایده آل است. اما هوای زیاد باعث می شود که نان زود شکسته شود. تا جایی که می توانید این کیسه های ضد هوا را بالا نگه دارید.

سپس جعبه نان وجود دارد: رطوبت را از گردش هوا جدا می کند. فقط هشدار؟ آنها قدیمی تر هستند و فضای بیشتری را اشغال می کنند. من یکی ندارم ، اما اکثر نانوایان به آن قسم می خورند. من شنیده ام که استفاده از فر هلندی یا یک تابه نان گزینه خوب دیگری است.

یک نکته مهم؟ برای طراوت آن به رطوبت و هوا نیاز دارید.

حقیقت: ترجیحات من برای ذخیره سازی من استفاده می کنم کیسه های پلاستیکی بزرگ این اندازه مناسب برای یک نان ساندویچی و یک توت بزرگ است. من همچنین از آنها به عنوان محل نگهداری حیوانات خانگی CSA خود استفاده می کنم.

3.) نان تازه را کجا نگهداری می کنید؟ گرما؟ یا توی یخچال؟

بسیاری از نانوایان توصیه می کنند که نان را در جای خشک و خنک نگه دارید. چرا؟ گرما و رطوبت شدید باعث ایجاد کپک می شود و هوای زیاد باعث ایجاد نان جامد می شود. بله بله: یک مکان خشک و خنک مانند یک قفسه بلند کار می کند. من فقط نانم را روی میز می گذارم.

با این حال ، نان تازه را می توان در یخچال نگهداری کرد ، برخلاف آنچه می توانید آنلاین بخوانید (من خودم هرگز آن را تأیید نکرده ام!). ما این کار را در رستوران خود انجام می دهیم با نتایج عالی.

حقیقت: نحوه تغییر نان. تمام نان را در چند لایه با پلاستیک بپیچید و 2-3 روز خنک کنید. قبل از سرو کردن این کار را تکرار کنید ، در غیر این صورت بافت مانند لاستیک می شود: نان را در یک بسته بسته یا برهنه تا 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتی گراد) گرم کنید و زمان پخت را در حدود 20 تا 30 دقیقه افزایش دهید.

یک قابلمه کوچک کوچک ترش
4.) دما به عنوان ذخیره (طبیعی)

نان ترش نمونه ای عالی از نان طبیعی است. ویتامین های موجود به تازه شدن نان شما کمک می کند. علاوه بر این ، کمی روغن در خمیر مانند کره یا کره نیز می تواند به قفسه های آن اضافه کند. یک مثال خوب ساندویچ ترش است.

5.) در مورد قالب چطور؟

کپک گرما ، رطوبت و منابع غذایی را دوست دارد. برای به دست آوردن بهترین نتیجه ، نان خود را از گرما و رطوبت شدید دور نگه دارید. دور از اجاق گاز ، بالای یخچال ، دور از کاسه میوه و غیره نگهداری شود.

سالها پیش ، نان خود را در کیسه پلاستیکی ، در کشوی مدور بین ماشین های ظرفشویی و یخچال نگهداری می کردیم. گرمای بیش از حد بر روی دو دستگاه ، همراه با رطوبت محبوس در کیسه پلاستیکی ، باعث گسترش طوفان شد. همه چیز داخل کمد یک نقطه سبز داشت ، چوب های کوچک ، نان خشک – شما نامش را بگذارید!

افکار نهایی

مثل همیشه ، کمی تمرین در نگهداری نان تازه انتظار داشته باشید. انواع مختلف مانند رنگ نان ، دما ، ذخیره سازی و عوامل دیگر را برای بهترین نتایج در نظر بگیرید. اما نکات بالا بهترین راه را به شما نشان می دهد. در زیر نکات ذخیره سازی مورد علاقه خود را نیز مرور کنید!

* این سایت دارای پیوندهای مفیدی است. ممنون میشم کمک کنید!

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2719

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا