وعده ها و فصل - سرآشپز طبیعی CNM و سرآشپز طبیعی وگان

وعده ها و فصل – سرآشپز طبیعی CNM و سرآشپز طبیعی وگان


بنابراین ، با آب و هوا چه می خورم و چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

تغذیه فصلی به نفع عملکردهای فصلی است و به طور طبیعی برای چرا آماده شده یا رسیده است. در تابستان ، ما از میوه خوشمزه سبکی لذت می بریم. پاییز ، تره فرنگی و سیب زمینی ؛ و در زمستان ، شلغم و جعفری مغذی تولید می کنند. مقدار مشخصی غذا و چاشنی وجود دارد که هر باغبان یا کشاورز می تواند آن را تأیید کند.

دو ایده اصلی برای تغییر آب و هوا وجود دارد: “فصل جهانی” که در آن غذای محلی می خورید اما محلی مصرف نمی شود – به عنوان مثال ، گلابی و میوه های زمستانی ، بنابراین گلابی زمستانی در ایالات متحده برداشت می شود اما در انگلستان حمل و خورده می شود و جهانی محسوب می شود. فصل. زمین “فصل محلی” به خوردن غذاهای فصلی و نزدیک آن اشاره دارد ، به عنوان مثال ، گلابی برداشت شده و از زمستان در منطقه شما لذت می برد.

آب و هوای محلی تشویق می شود ، با این حال ، آب و هوای جهانی گاهی اوقات می تواند برای برداشت محلی مناسب باشد ، اما خارج از آب و هوا. هنگامی که محصولات در درختان سبز ذخیره می شوند ، می توانند اکسیژن بیشتری نسبت به محصولاتی که فصل رشد می کنند و سپس برای غذا صادر می شوند ، داشته باشند. حمل و نقل قدرت کمتری نسبت به قدرت حامل دارد. به جای مشغله با این موضوع ، می توانیم بر برداشت محلی از بازارهای کشاورزان ، موجودی مزرعه محلی یا هدف از محصولات فصلی تمرکز کنیم. غذای مخصوص رشد شده عمدتا به دلیل طبیعت ، آب و هوا و خاک آن مورد استقبال قرار می گیرد.

فواید خوردن فصلی بسیار است. علاوه بر هزینه حمل و نقل و حفاظت از محیط زیست ، غذایی که حمل می شود اغلب برای مصرف کنندگان گران تر است. غذاهای فصلی اغلب فراوان هستند. به عنوان مثال ، کلم بروکلی می تواند یک چهارم درخت در فصل ، درست در خارج از فصل باشد. اگر غذاهای گیاهی را دوست دارید ، می توانید یک نجات دهنده عالی برای برداشت فصل باشید.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا