پاستا حلزونی با پنیر | طرز تهیه پاستا حلزونی با پنیر


غذاهای ایتالیایی، جایشان را در گوشه گوشه جهان باز کرده‌اند. پیتزا، اسپاگتی و پاستا، این روزها به شیوه‌های متفاوتی در رستوران‌ها برای غیر ایتالیایی‌ها سرو می‌شوند.

پاستا حلزونی با پنیر

طرز تهیه پاستا حلزونی با پنیر

پاستاها جزء غذاهایی هستند که طرفداران زیادی دارند. در این ویدئو طرز تهیه پاستا حلزونی با پنیر را به شما یاد می‌دهیم. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید. برای این کار کافی است پاستاهای خود را ده دقیقه بجوشانید و بعد آبکش کنید.

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید و ادویه‌ها را که شامل نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا است به آن اضافه کنید. کاملا تفت دهید تا مواد به خورد هم بروند. داخل مواد گوشتی به اندازه ۱۵۰ گرم پنیر چدار بریزید و مخلوط کنید. سپس از مواد آماده شده لای هر کدام از پاستاها بریزید.

برای سس پاستا هم ۳ عدد گوجه فرنگی را پوره کنید و با کمی کره و پودر سیر و نمک و فلفل تفت دهید تا آب گوجه‌ها کشیده شود. کمی از سس را کف ظرف بریزید. پاستاها را روی سس بچینید و بقیه سس را روی پاستاها بریزید و با ۲۵۰ گرم پنیر چدار روی مواد را بپوشانید. ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب و طلایی شود. پاستا حلزونی با پنیر شما آماده است.

پاستا حلزونی

پیشنهاد مطالعه: این پاستای خوشمزه را کنار ترشی انار و کلم بنفش خوش‌طعم پاییزی نوش جان کنید.

















Source