pasta e fagioli soup in a plate.

پاستا و لوبیای سنتی ایتالیایی


سس سنتی ماکارونی و فاگیولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه و غنی است که پر از شیرینی است و فقط در 20 دقیقه آماده می شود!

سنت های زیادی وجود ندارد یک دستور غذا برای یک پاستا در ایتالیا، اما خوشبختانه pasta e fagioli یکی از آنهاست!

اینها غنی ترین پروتئین در ایتالیا غذای خوب معمولاً بسیار خوب است.

در حدود 20 دقیقه گرد هم می آید و از ملزوماتی که قبلاً در آشپزخانه خود دارید دعوت می کند.

بزرگسالان و کودکان آن را دوست دارند ، و این فرصتی را برای انتخاب سریع و آسان یک غذای خانوادگی ایجاد می کند!

PASTA E FAGIOLI SOUP چیست؟

غذاهای سنتی ماکارونی و fagioli ماکارونی و لوبیا بورلوتی (fagioli به ایتالیایی) ، همچنین لوبیای کرن بری نامیده می شود.

مانند بسیاری از دستور العمل های سنتی ، انواع مختلفی وجود دارد. در برخی از دستور العمل ها به گوجه فرنگی ، در برخی دیگر با پنکیک یا گوشت خوک نیاز است.

امروز آنچه را که در ایتالیا با آن بزرگ شده ام ، که پدرم به من داده است ، به اشتراک می گذارم.

دستورالعمل های مفید

در مد ایتالیایی ، فقط باید سه چیز اصلی: ماکارونی ، لوبیا بورلوتی ، سبزیجات.

از جمله روغن زیتون فوق بکر.

پاستا

بسیاری از انواع ماکارونی های کوچک با این سس سریع ماکارونی خوب ترکیب می شوند. Anelli ، long ، conchiglie ، orecchiette ، gnocchetti sardi یا spaghetti خرد شده از دیگر جایگزین های خوب هستند.

در صورت امکان برو ماکارونی برش برنزی ساخت ایتالیا (من واقعاً ماکارونی گرگنانو را دوست دارم) ، که کمی قوی تر از پاستای تجاری است.

طراحی منحصر به فرد آن باعث می شود که یک ماشین عالی برای سس خوب باشد. همچنین رب “al dente” را راحت تر از ماکارونی مسی ختنه نشده حفظ می کند.

لوبیا BORLOTTI

این سنت نیاز به لوبیا بورلوتی خشک دارد ، اما کنسرو لوبیا به طرز شگفت انگیزی خوب عمل می کند و زمان زیادی را در آشپزخانه صرفه جویی می کند.

اگر می خواهید از حبوبات خشک استفاده کنید ، قبل از انجام این کار باید آنها را آغشته کرده و بپزید.

شخصاً ، آنطور که دوست دارم اینگونه است لوبیا پخته شده بورلوتی در شیشه های شیشه ای فروخته می شود.

آنها بسیار راحت هستند و فرم خوبی دارند ، به علاوه ، گران نیستند.

مواد آموزشی

پیازها: برای خوش طعم تر شدن از پیاز زرد یا سفید یا زیر و موسیر استفاده کنید.

شیلی: اگر کمی گرمتر دوست دارید ، می توانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

گیاهان جدید: من دوست دارم کمی رزماری ، مریم گلی و جعفری به آن اضافه کنم. آویشن تازه نیز معجزه می کند.

تفاوت

رنگ اصلی از مهمترین عناصر استفاده می کند ، اما شما می توانید بسیاری از رنگ ها را تغییر دهید!

در اینجا برخی از مواد لازم برای مخلوط کردن آورده شده است:

گوجه فرنگی گیلاسی: 4-5 گیلاس گوجه فرنگی یا پیکادیلی می توانند ادویه دلپذیری به آن اضافه کنند.

گوجه فرنگی گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی دوتایی ، امامی را کمی لمس می کند و کمی از سس شما را لمس می کند.

خوک های اضافی: می توانید بهتر اضافه کنید هویج و سیب زمینی خرد شده سایر مواد مغذی و ساختار آن

نکاتی که باید در مورد آن فکر کرد

بیکن: پنستای سرخ شده ، گوشت خوک یا ژامبون پارما به خوبی مخلوط شده طعم و عطر قوی می بخشد.

پکورینو: به لطف نمک و فلفل خوب ، یک پنیر خشک Pecorino را در انتها اضافه کنید.

پنیر پارمسان: پارمیجیانو رنده شده را اضافه کنید تا ماکارونی شما همیشه خوش آب و هوا باشد.

مشاوره و حرارت پاستا

برای به دست آوردن طعم بسیار خوشمزه و خوشمزه ، توصیه می کنم قسمتی از سس را اضافه کنید.

مخلوط – لوبیا با یک ملاقه کالا تا یکدست و یکدست شود ، سپس با بقیه لوبیا به قابلمه برگردانید.

از فایل مطمئن شوید نسبت بورلوتی و سس خوب است. شما باید مخلوط را به اندازه کافی خوب مخلوط کنید تا ماکارونی خشک در همان قابلمه پخته شود.

اگر سس کافی ندارید ، پاستا می مکد و سس را خشک می کند.

بنابراین، همیشه یک فنجان کالای گرم را کنار بگذارید اگر می خواهید سس را رها کنید

همانطور که گفتم ، من دوست دارم ماکارونی را در یک قابلمه با لوبیا بپزم ، به دلایلی.

وقتی پخته می شود ، مقداری از غذای ماکارونی آزاد می شود و در آبگوشت حل می شود و به این ترتیب ماکارونی فوق العاده ، خوشمزه و ترش می شود.

دستورالعمل های مفید

در اینجا این راز وجود دارد – طعم Pasta e fagioli روز بعد حتی بهتر می شود!

باقی مانده را در ظرف و یخچال یخچال تا دو روز نگهداری کنید. می توانید دوباره روی اجاق گاز را روی حرارت کم شروع کنید تا کاملا گرم شود.

دفترچه لوبیای گیاهی

پوشش لوبیا پخته شده

همین نوع پاستا برای یک قابلمه سریع با لوبیا نیز در کتاب جدید من “کتاب آشپزی لوبیا وگان” یافت می شود!

هدف این کتاب این است که به خوانندگان گیاهخوار و خوانندگان غیر گیاهخوار نشان دهد که لوبیا اصلا سرگرم کننده نیست!

لوبیا ارزان ، پر از پروتئین و به طرز شگفت انگیزی انعطاف پذیر است.

کارهای زیادی وجود دارد که می توانید با لوبیای کمتر انجام دهید! با غذاهای ساده و مغذی و خوشمزه شروع کنید و همه را در این کتاب آشپزی به شما نشان خواهم داد.

با امتحان کردن برخی از پاستاها متاثر می شوند

آیا غذای مشابه را ارائه کرده اید؟

لطفاً به من بگویید که چگونه آن را دوست دارید! در زیر نظر بگذارید و عکس را در برچسب Instagramthepetitecook به اشتراک بگذارید!

نگاه دائمی به تصاویر شما باعث می شود لبخند بزنم * و احساس گرسنگی شدید کنم *!

پاستا و سس لوبیا در یک کاسه.

چاپ
صرفه جویی!

پنجره خود را تمیز نگه دارید

سس سنتی ماکارونی و فاگیولی یک غذای خوشمزه و غنی از یک غذای ایتالیایی است که پر از شیرینی است و فقط در 20 دقیقه آماده می شود!

زمان پخت20 دقایق

تمام وقت20 دقایق

دلیل: راه عالی

غذا: ایتالیایی

سرویس: 4

کالری: 441کیلوکالری

نویسنده: آندریا سورانیدیس – آشپز کوچک

عناصر

  • 3 قاشق غذاخوری روغن بیشتر از بکر
  • 1 پیاز زرد خوب چرخ کرده
  • 2 قوطی لوبیا borlotti ، بسته است 15 اونس / 425 گرم هر کدام
  • 3 برگهای هوشمند ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری برگهای رزماری ریز خرد شده
  • 4 فنجان ها برگهای داغ
  • 12 ما اولا ماکارونی کوتاه
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه تازه

دستورالعمل ها

  • 2 قاشق غذاخوری زیتون گم شده را در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، پیازها را اضافه کرده و بپزید تا قهوه ای طلایی شوند و در صورت لزوم آب گرم اضافه کنید.

  • لوبیا بورلوتی ، سس ها و برگ های رزماری را اضافه کنید ، نیمی از آب گوشت را بریزید و 10 دقیقه بمانید ، گاهی اوقات هم بزنید ، سپس یک قاشق چای خوری (یا مزه) نمک اضافه کنید.

  • نیمی از آب گوشت لوبیا را بردارید ، در مخلوط کن نگه دارید ، مخلوط کنید تا یکدست شود و به قابلمه برگردانید. بقیه را در قابلمه ای بریزید ، ماکارونی را اضافه کرده و بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا پاستا بپزد.

  • پاستا را با پای در وسط بشقاب تقسیم کنید ، روی آن را جعفری تازه ، پنیر پارمزان دلخواه و فلفل سیاه تازه ، روی آن را با زیتون بکر باقی مانده بپاشید و سرو کنید.

یادداشت

ذخیره سازی:
باقی مانده را در ظرف و یخچال یخچال تا دو روز نگهداری کنید. می توانید دوباره روی اجاق گاز را روی حرارت کم شروع کنید تا کاملا گرم شود.

غذای خوب

کالری: 441کیلوکالری | غذا: 69گرم | پروتئین: 12گرم | روغن: 12گرم | مصرف سوخت: 2گرم | چربی های چند غیر اشباع: 2گرم | چربی های اشباع نشده: 8گرم | کلسترول: 2میلی گرم | سدیم: 987میلی گرم | پتاسیم: 238میلی گرم | امضا کردن: 3گرم | قند: 5گرم | ویتامین A: 606IU | ویتامین سی: 3میلی گرم | کلسیم: 56میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

آنچه نشان داده شده است مقایسه ای است که توسط یک ماشین حساب غذای آنلاین ارائه شده است. نباید جایگزین توصیه های متخصصان بهداشت شود.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا