چگونه آمار ، نه ترس ، می تواند به شما در رژیم غذایی سالم در دوران سالمندی کمک کند - کریستین روزنبلوم ، دکترای علوم پزشکی ، RDN

چگونه آمار ، نه ترس ، می تواند به شما در رژیم غذایی سالم در دوران سالمندی کمک کند – کریستین روزنبلوم ، دکترای علوم پزشکی ، RDN


افشاگری: من در آخرین “درست ، نه ترسناک” مهمان بودم و سفرهای ایمنی را طراحی و نگهداری کردم ائتلاف غذا و کشتبه هزینه سفر من تأمین شد و آنها به من پول دادند تا وبلاگی را در موضوعی که انتخاب کرده بودم بنویسم. تمام ایده های بیان شده در این صفحه متعلق به من است.

کشاورز به چنگال. اکثر ما با محل غذای خود متفاوت هستیم. بدیهی است ، ما می دانیم که کشاورزان و دامداران غذا پرورش می دهند و تولید می کنند ، اما چند نفر از شما در مزرعه بوده اید تا در مورد روش های تولید و چالش های پیش روی آنها با کشاورزان صحبت کنید یا برای یادگیری نحوه استفاده از فناوری از یک کارخانه غذا دیدن کنید. به سرعت و با خیال راحت؟ غذایی که به فروشگاه مواد غذایی و سپس به پایان می رسد؟

سیب در سایه کوه هود رشد می کند

سفر من به دره رودخانه هود و منطقه مونت آدامز ، در شمال پورتلند ، اورگان ، به من اجازه داد تا از مزارع سیب ، گیلاس ، گلابی و زغال اخته دیدن کنم ، با کشاورزان صحبت کنم و پاسخ سوالات شما را بیابم. (و من یک سیب سیب شیرین از همان درخت خوردم!)

اولین سوال در مورد مواد آلی بودبه چی خواستی درسته؟ پاسخ این است که این انتخاب شما است و برخی از آنها می توانند به شما در انتخاب درست کمک کنند:

  • زمان تهیه مواد غذایی ارگانیک است. این بدان معنا نیست که برداشت سالم یا ایمن است یا همیشه قابل اطمینان تر از محصولاتی است که به درستی آماده شده اند. باغهایی که از آنها دیدن کردیم میوه بارده و چند ساله بودند. کشاورزان به سرعت اشاره می کنند که برخی از مصرف کنندگان فکر می کنند محصولات طبیعی “بی خطر” هستند ، به این معنی که در محصولات پلیمری از مواد شیمیایی استفاده نمی شود. این درست نیست؛ همه انواع کشاورزی و آفت کش ها از آفت کش ها برای محافظت از محصول استفاده می کنند. کشاورزان سالم از آفت کش هایی استفاده می کنند که به عنوان “طبیعی” شناخته می شوند ، اما سموم طبیعی همیشه به معنای خوب نیستند.
بلوبری تازه

همه محصولات زراعی که به طور مرتب آماده می شوند در طول سال توسط بقایای آفت کش ها توسط USDA آزمایش می شوند. آزمایشات به طور تصادفی انجام می شود و آزمایش ها همیشه بقایای گیاهان دارویی را نشان می دهند. در عوض ، 42 درصد بیش از 98 درصد میوه و سبزیجات ندارند که از استانداردهای حفاظت حفاظت محیط زیست ایالات متحده فراتر نرود. خوب ، بنابراین من می گویم شما می گویید ، هر گونه باقی مانده پزشکی در رژیم غذایی من بد است اما این ماشین حساب را ببینید به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که میزان سموم دفع آفات روی محصول به سلامتی شما آسیب نمی رساند. (مطالعه مورد استفاده در این مطالعه توسط سم شناسان در دانشگاه کالیفرنیا ، ریورساید انجام شده است.) به عنوان مثال ، می توانم 850 یا 13،225 سیب آغشته به توت آبی را در یک روز بخورم حتی اگر برای میوه ها آفت کش های ذکر شده توسط USDA بسیار دشوار باشد.

  • همیشه ثابت نمی شود که تولید ارگانیک نسبت به محصولات معمولی قابل اطمینان ترین روش برای پرورش غذا است. برخی از محصولات طبیعی مانند گلابی به کودهای اضافی (آفت کش ها ، آب ، علف های هرز) و سایر محصولات نیاز دارند. راه های زیادی برای خوردن غذاهای مغذی تر وجود دارد و می توان آنها را با محصولات معمولی و طبیعی یافت.

کشتی های مورد نیاز

ما امن ترین ، ارزان ترین و فراوان ترین مواد غذایی را در جهان داریم. کشاورزان به خانواده های خود و همچنین خانواده های ما غذا می دهند و هر روز سخت کار می کنند تا غذای ما ایمن تر و سالم تر شود.

تغییرات آب و هوا کشاورزان سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است ، اما من شخصاً شاهد نابودی آب و هوای 100+ بوده ام که تابستان امسال شمال غرب را پوشانده است. توت های آبی قبل از برداشت در طبیعت پژمرده شده و می میرند و یک کشاورز امسال 40 درصد میوه سیب خود را از دست داد. با وجود این مشکلات ، کشاورزان تحمل کردند!

سیستم غذایی ما خراب نشده است. کشاورزان تازه کار هستند ، بسیار محبت آمیز هستند و هر روز از سال سخت کار می کنند تا به ما غذا بدهند.

پرورش دهنده مونت آدامز

انتخاب شما به شیوه مشابه در برابر مواد ارگانیک ، اما محصولاتی که در جلسات فروخته می شوند ایمن تر و ارزان تر هستند.

هر روز مقدار زیادی محصول بخوریدبه بسیاری از مردم در مورد غذاهای گیاهی صحبت می کنند ، اما ما هنوز تصور میوه ها و سبزیجات را نداریم … غذاهای اصلی ساخته شده از گیاهان.

غذاهای تهیه شده از سبزیجات فرآوری شده و غذاهای گیاهی واقعی … میوه و سبزیجات بخورید!

شنا کردنبه یک حمام معمولی بگیرید همه چيز در زیر آب حفر کنید تا بقایای سموم دفع آفات ، خاک و باکتری هایی که ممکن است روی محصول باقی بماند از بین بروند. محصولات بالا (مانند میوه ها) را با یک برس پاک نکنید تا به شل شدن خاک کمک کنید. فقط از آب استفاده کنید ؛ صابون دست یا ضدعفونی کننده را نشویید زیرا برای مصرف انسان طراحی نشده است.

وقتی به س yourالات شما در مورد نحوه انتخاب سیب ، چیدن گلابی و ذخیره بلوبری تازه و شیرین پاسخ می دهم ، به بخش 2 این پست دقت کنید.

کریس روزنبلوم و متخصص تغذیه و استاد از دانشگاه ایالتی جورجیا. او نویسنده همکار است غذا و سلامتی بعد از 50 سالگیبه اینجا کلیک کنید وبلاگ او را دنبال کنید

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا