three bowl of oatmeal

چگونه یک جو دوسر خوب تهیه کنیم


+ 3 روش برای تفریح!

امروز من نحوه استفاده از بلغور جو دوسر عالی و سه روش خوشمزه را برای لذت بردن از این صبحانه به اشتراک می گذارم. به یاد داشته باشید که عضو کانال YouTube ما شوید وHealthyGroceryGirl را در Instagram برای دستور العمل های گیاهخواری بیشتر دنبال کنید! برای بلغور جو دوسر امروز ، از جو دوسر قدیمی استفاده می کنیم. اما هر دو دستور غذا می تواند با هر نوع جو دوسر خوشمزه باشد.

انواع مختلف جو دوسر

لباسهای کهنه: شاید این را ندانید اما جو دوسر از قبل پخته شده است. گرم می شود و سپس گرد می شود و پرواز می کند. بلغور جو دوسر قدیمی ، عنصر مورد علاقه من در بلغور جو دوسر است ، به راحتی می توان پخته و بلغور جو دوسر را با بافت و بافت خوب تهیه کرد.

موارد اضافی: همانطور که می توانید تصور کنید ، این جو دوسر به سادگی گرم می شود. من متوجه می شوم که زمان زیادی طول می کشد تا بپزم و مقدار زیادی جو دوسر جویدنی تهیه کنم ، نه بلغور جو دوسر ، بلکه یک کیک!

پخت سریع: این جو دوسر بسیار داغ است ، برای پخت سریع … آنها همچنین بلغور جو دوسر خامه ای تری تهیه می کنند.

جو دوسر زیر: این جو دوسر کاملاً پخته ، خشک و خرد می شود تا با افزودن آب داغ / گرم ، بلغور جو دوسر تهیه شود. از آنجا که آنها بسیار پردازش می شوند ، حاوی مواد مغذی کمتری هستند و بلغور جو دوسر تهیه شده از جو دوسر اغلب حاوی قند و نمک بیشتری است. بنابراین مانند همیشه ، نکات بهداشتی خود را بخوانید!

برش فلز: این نوع جو دو سر اسکاتلندی یا ایرلندی نیز نامیده می شود ، بو داده نمی شود ، بلکه با برگ آهن بریده می شود. مدت زمان زیادی طول می کشد تا بپزند و یک جو دوسر بسیار چسبناک تهیه کنند. من جو دوسر چدنی را دوست دارم ، اما اغلب اوقات متوجه می شوم که وقت ندارم خوب آشپزی کنم. یکی از نکات این است که آنها را مجبور کنید صبحانه را به آرامی بپزند ، اما سپس راهی دیگر برای نوشتن بیشتر!

جو دوسر سالم

جو دوسر آه ماآه زینگ است! دارای دو برابر پروتئین برنج بنفش است و از آنجا که کربوهیدرات پیچیده ای است ، جو دوسر به مدت طولانی احساس سیری می کند! جو دوسر حاوی آهن ، تیامین ، روی ، منیزیم و سلنیوم است. علاوه بر بلغور جو دوسر ، جو دوسر به اندازه نان خوب است که در بیکینگ پودر و سوپ یا خورش ذوب می شود!

آنها به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند ، اما اغلب با گندم جایگزین می شوند. بنابراین اگر مشکل سلیاک یا گلوتن ندارید ، به دنبال جو دوسر بدون گلوتن مورد تایید باشید.

طرز تهیه جو دوسر جو دوسر

وقتی من جو دوسر درست می کنم ، بیشتر از جو دو سر آب تهیه می کنم. بنابراین برای هر وعده ، نصف فنجان جو دوسر و یک فنجان آب است. جو و آب را در یک قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​/ زیاد بجوشانید. وقتی جوش قوی شد ، به جو دوسر طعم خوبی بدهید ، روی آن را بپوشانید و حرارت را به 5 دقیقه کاهش دهید. جو دوسر خوب در هر زمان!

3 روش برای لذت بردن از جو دوسر

هنگام تهیه بلغور جو دوسر ، اگر یک مورد از این چهار دسته را با هم ترکیب کنید ، اشتباه نمی کنید. میوه ، شیرین ، معطر / مغذی و مغذی مانند آجیل یا کره آجیل. امروز ما بلغور جو دوسر ادویه دار گردویی سیب ، بلغور موز بلوبری لیمو و بلغور هل کدو کدو کدو درست می کنیم!

روغن جو دوسر گردوی سیب

روغن جو دوسر گردوی سیب

2021-09-17 15:14:28

سرو کنید 1

  1. 1/2 فنجان جو دوسر قدیمی
  2. 1 فنجان آب تصفیه شده
  3. 1 عدد سیب
  4. 1/4 فنجان گردو
  5. 1 قاشق چایخوری شربت افرا واقعی
  6. کدو تنبل 1 قاشق چایخوری
  7. 1 قاشق چایخوری دانه چیا
  1. جو و آب را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​/ حرارت زیاد بجوشانید.
  2. وقتی جوش قوی شد ، به جو دوسر طعم خوبی بدهید ، روی آن را بپوشانید و حرارت را به 5 دقیقه کاهش دهید.
  3. اگر جو دوسر را زیاد دوست دارید ، فقط حرارت را برداشته اما بگذارید قابلمه باقی بماند ، به مدت 5 دقیقه دیگر روی آن را بپوشانید.
  4. سیب را برش داده و ادویه پای را بریزید.
  5. بلغور جو دوسر را به ظرف اضافه کرده و روی آن را سیب ، گردو ، دانه چیا و آب افرا بریزید.

نویسنده پیشاهنگ دختر

فروشگاه دختر سالم https://www.healthygrocerygirl.com/

بلغور جو دوسر موز بلوبری

یک کاسه بلغور جو دوسر پر از موز ، زغال اخته و بادام

بلغور جو دوسر موز بلوبری

2021-09-17 15:39:17

سرو کنید 1

  1. 1/2 فنجان جو دوسر قدیمی
  2. 1 فنجان آب تصفیه شده
  3. لیمو 1 عدد آب پز شده
  4. موز 1
  5. 1/2 فنجان زغال اخته
  6. 1 قاشق چایخوری دانه چیا
  7. 2 قاشق غذاخوری بادام خرد شده
  1. جو و آب را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​/ زیاد بجوشانید.
  2. وقتی جوش قوی شد ، به جو دوسر طعم خوبی بدهید ، آن را بپوشانید و حرارت را به 5 دقیقه کاهش دهید.
  3. اگر جو دوسر را زیاد دوست دارید ، فقط حرارت را برداشته اما بگذارید قابلمه باقی بماند ، به مدت 5 دقیقه دیگر روی آن را بپوشانید.
  4. بلغور جو دوسر را به کاسه اضافه کنید و روی آن زغال اخته ، موز پوست کنده ، بادام ، برش های چیا و لیمو را میل کنید ، لذت ببرید!

نویسنده پیشاهنگ دختر

فروشگاه دختر سالم https://www.healthygrocerygirl.com/

جو دوسر کدو تنبل هل

یک بشقاب بلغور جو دوسر پر از کدو تنبل ، نارگیل بو داده و فندق

جو دوسر کدو تنبل هل

2021-09-17 15:43:33

سرو کنید 1

  1. 1/2 فنجان جو دوسر قدیمی
  2. 1 فنجان آب تصفیه شده
  3. 1/4 فنجان پوره کدو تنبل
  4. 1 قاشق چایخوری شربت افرا واقعی
  5. 1/2 قاشق چایخوری چای هل
  6. 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
  7. 1/4 فنجان هویج
  8. 1/4 فنجان نارگیل بو داده
  1. جو و آب را در یک قابلمه کوچک اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​/ زیاد بجوشانید.
  2. وقتی جوش قوی شد ، به جو دوسر طعم خوبی بدهید ، آن را بپوشانید و حرارت را به 5 دقیقه کاهش دهید.
  3. اگر جو دوسر را زیاد دوست دارید ، فقط حرارت را بردارید اما بگذارید قابلمه باقی بماند ، به مدت 5 دقیقه دیگر روی آن را بپوشانید.
  4. در یک کاسه کوچک ، کدو تنبل ، آب افرا و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
  5. بلغور جو دوسر را به ظرف اضافه کرده و مخلوطی از کدو تنبل ، نارگیل ، پانک را روی آن بریزید و لذت ببرید!

نویسنده پیشاهنگ دختر

فروشگاه دختر سالم https://www.healthygrocerygirl.com/

دستور العمل های بیشتر با جو از وبلاگ HGG!

بلوبری آبی بلغور جو دوسر هل

بلغور جو دوسر جو دوسر بدون گلوتن

شکلات تمشک جو دوسر جو دوسر

روغن جو دوسر نارنجی

هرس بلغور جو دوسر To-Go Makapu

اگر این دستور العمل ها را امتحان کرده اید و مانند خانواده من از آنها لذت می برید! مرا در اینستاگرامHealthyGroceryGirl ارسال کنید

سه دستور غذا برای جو دوسر سالم



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2141

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا