finished carrot muffins in a muffin tin against a white background

کتاب کامل هویج


تازه واردان برای بهبود هویج ؛ انواع ، نحوه ذخیره هویج ، طبخ ، برش ، پخت و خنک! چند ماده مقرون به صرفه یک افزودنی عالی برای آشپزخانه کم هزینه و بدون بودجه شما است!

کتاب کامل هویج (تهیه ، ذخیره سازی ، استفاده)

وقتی صحبت از خوردن یک گیاه بر اساس بودجه می شود ، تعدادی از عوامل اصلی وجود دارد که ما می خواهیم به طور منظم از آنها مراقبت کنیم. در کنار لوبیا مانند عدس و لوبیا و چند دانه ، سبزیجات ارزان و مغذی مانند کرفس ، سیب زمینی و هویج معمولی وجود دارد!

این شاخ و برگ ساده (‘Daucus Carota]نه تنها یک افزودنی عالی برای هر خانواده مقرون به صرفه است ، بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارد و می تواند برای چندین ماه (اگر به درستی ذخیره شود!) ذخیره شود. همچنین ، اگر خودتان آن را رشد می دهید (یا هویج با نکات شروع می شود) ، می توانید از ساقه و برگ آن در برخی دستورها استفاده کنید!

از همه بهتر ، این ، این مواد خوشمزه هستند. وقتی از خام لذت می برید ، هویج سفت و کمی شیرین می شود. وقتی پخته می شوند ، به طرز شگفت انگیزی نرم می شوند. علاوه بر این ، با گزینه های آشپزی از جمله سرخ کردن ، جوشاندن ، سرخ کردن ، سرخ کردن و موارد دیگر – نمی توانید به زودی دستور العمل های جدیدی را با سبزیجات میل کنید. همچنین می توانید از این مواد خشک لذت ببرید و چیپس یا آرد درست کنید.

برای آشنایی بیشتر با 101 دستور غذا ، ممکن است این کتاب را برای توفو ، کدو سبز ، آووکادو ، کینوا ، خورشت و برنج بنفش دوست داشته باشید.

سس هویج تند را در یک کاسه آبی در برابر پایه سفید به پایان برسانید و برش دهید

انواع هویج

اگرچه هویج هایی که در خواربارفروشی پیدا می کنید معمولاً نارنجی هستند ، اما رنگ هایی وجود دارد: زرد ، قرمز ، بنفش ، سیاه و سفید ، با چند سایه در داخل. با این حال ، دو نوع گسترده هویج وجود دارد: “هویج در شرق” و “هویج در غرب”.

اگرچه هویج های شرقی بنفش ، قرمز و مشکی هستند ، هویج غربی به عنوان هویج معمولی شناخته می شود و نارنجی (یا زرد / سفید) است و دارای چهار رنگ اصلی (مرتب شده بر اساس ریشه آنها) است. این دسته بندی ها عبارتند از:

  • هویج ایمپراتور: این یک هویج نارنجی قدیمی است – بلند ، مستقیم و آخرین (معمولاً بین 8 تا 11 اینچ).
  • نانت کالوتی: این صفحات به جز imperator و صفحات پایانی کمتر است. آنها همچنین قند دارند و قفسه های پایینی دارند. انواع مختلفی از کشت وجود دارد.
  • هویج Chantenay: اینها دارای برگهای قوی هستند اما کوتاهتر از سایر انواع هویج با نوک لایه ای هستند.
  • هویج پوسیده: بزرگترین جانشین هویج در اواخر قرن 19 آغاز شدث یکصد سال؛ این هویج دارای برگهای قوی با شکل “مخروطی” است.

من هستم

  • هویج کوچک (یا “هویج کوچک”)): فقط هویج قبل از رشد برداشت می شود ، بنابراین بسیار کوچکتر از هویج معمولی است (معمولاً 1-3 اینچ). این برخلاف هویج “بریده شده در کودکان” است ، که هویج به قطعات کوچک بریده شده است.

هویج نیاز دارد

همانطور که قبلاً ذکر شد ، انواع مختلفی از انواع هویج وجود دارد ، از جمله هویج با نام هایی از جمله “اژدهای بنفش” ، “کلیدوسکوپ” و “ترکیبی بنفش عمیق”. رنگ هویج بر سلامت و ساختار گیاه تأثیر می گذارد.

از نظر طعم ، انواع مختلف هویج یکسان هستند – آنها کمی متفاوت هستند. از آنجا که هویج نارنجی (و قرمز) خاکی و شیرین است ، هویج بنفش شیرین و فلفلی است و هویج زرد دارای رایحه ای ملایم و کمی خاکی است. در اینجا راهنمای محبوب ترین هویج برای کاشت آورده شده است.

سس سالاد هویج ژاپنی در یک کاسه از مواد سفید و هویج

فواید سلامتی

هویج چندین فایده برای سلامتی دارد ، از جمله:

  • هویج فاقد چربی است: در عوض ، آنها بین 85-95 water آب تشکیل شده و حاوی 10 car کربوهیدرات کم چرب و پروتئین هستند. در 100 گرم هویج خام ، حدود 0.2 گرم چربی وجود دارد.
  • GI پایین: سطح GI هویج با روش تهیه متفاوت است ، در حالی که هویج خام بسیار ارزان تر ، کمتر پخته و هویج تصفیه شده / آبدارتر در انتهای طیف است.
  • منبع عالی ویتامین A: بتاکاروتن موجود در هویج (که به آن رنگ می دهد) توسط بدن ما به ویتامین A تبدیل می شود. در عوض ، فقط 100 گرم هویج حاوی حدود 400 DV DV ویتامین A است. ویتامین A نه تنها برای سلامت چشم مفید است ، بلکه نقش مهمی نیز دارد. نقش تعدادی از سلامت و رشد و توسعه را ایفا می کند.
  • چندین محصول بهداشتی وجود دارد: هویج به دلیل مواد شیمیایی موجود در هویج ، از جمله کاروتنوئیدها ، پلی استیلن ها و لوتئین ، فواید زیادی دارد. علاوه بر این ، برخی از انواع هویج حاوی لیکوپن (موجود در هویج قرمز / بنفش) و آنتوسیانین ها (هویج بنفش / سیاه) هستند. این ترکیب باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

می توانید در مورد خواص هویج در اینجا بیشتر بخوانید.

چگونه هویج را ذخیره کنیم

وقتی صحبت از ذخیره هویج کامل می شود ، می توانید چند (2-3) ماه قفسه داشته باشید که به درستی ذخیره شود ، در یک مکان خنک و خنک (ترجیحاً بین 0 تا 4 درجه سانتی گراد (32-40 درجه فارنهایت) در زیر قسمت بالایی ما قرار دارد. نکات ذخیره سازی هویج بین 1-2 ماه ذخیره سازی.

  • وقتی هویج را شروع می کنید ، در اسرع وقت نوک هویج را بردارید. هنگامی که بدون مراقبت رها می شوند ، هیدراتاسیون از سبزیجات خارج می شود و به زودی آنها را فلاپی می کند. تاپ ها را می توان به طور جداگانه در یک لیوان آب جدید به مدت 5-7 روز ذخیره کرد.

چگونه از نکات هویج استفاده کنیم؟ می توانید آنها را روی سالاد یا چاشنی بپاشید. روش دیگر ، آن را به یک آفت سریع و خوشمزه تبدیل کنید.

  • پس از برداشتن سبزیجات ، هویج (شسته نشده و شسته نشده) را روی یک کاغذ یا کیسه پلاستیکی در کشو ذخیره کنید. اگر یخچال شما دارای رنده مرطوب است ، از آن استفاده کنید. از طرف دیگر ، می توانید یک حوله کوچک را در زیر کمد با هویج در بالا (در کیسه ای با حفره های متحرک) قرار دهید.

نکته مهم: هویج را از سبزیجات و میوه هایی که قابل برداشت هستند ، دور نگه دارید.

برای نگهداری طولانی مدت ، هویج های شسته نشده را می توان در سطل بین ماسه خشک ، ماسه 50/50 و چوب یا خاک قرار داد. به این ترتیب ، می توان آنها را تا شش ماه ذخیره کرد!

طرز تهیه هویج

  • ابتدا آنها را بشویید: قبل از هر چیز ، هویج ها را کاملاً بشویید و با کاردک پاک کنید (این کار را حتی پس از پوست کندن هویج انجام می دهیم).
  • سپس آن را قطع کنید: چندین روش برای برش هویج وجود دارد ، از جمله خرد کردن ، برش دادن ، خرد کردن ، مارپیچ کردن ، خرد کردن و موارد دیگر.

ضایعات: ما دوست داریم برگها را برای حفظ قدم و افزودن مواد مغذی بیشتر بگذاریم. با این حال ، اگر هویج را پوست می کنید ، کیسه ها را در کیسه ای در یخچال نگه دارید تا برگ سبزیجات تبدیل شود یا به گوشت خوک تبدیل شود.

  • استفاده کنید: پس از خشک شدن ، می توانید از هویج خام مانند ، استفاده کرده و آن را بپزید ، یا بعداً ذخیره کنید ، مانند:
    • گرم / جوشانده: هر دو روش می توانند هویج خوب بپزند. می توانید آن را خودتان بپزید یا آن را به عنوان بخشی از غذای اصلی – مانند سوپ و خورش – بجوشانید.
    • هوای برشته / برشته: تفت دادن هویج به قرار دادن کمی شکر در آن حتی برای بهترین نتیجه کمک می کند. شما می توانید نتایج مشابه را در یخچال هوا در زمان کمتری بدست آورید!
    • سرخ شده: افزودن هویج های خرد شده ، ورقه شده و برش خورده به غذاهای پخته شده با ظروف تطبیق پذیر ، راهی عالی برای لذت بردن کمی است اما هنوز هم کمی گاز می گیرد.
    • به صورت خام استفاده کنید: روشهای زیادی برای لذت بردن از هویج نپخته وجود دارد. به عنوان مثال ، هویج براق / نازک به گونه ها ، سالادها و غذاهای ماکارونی / شیر سرد اضافه کنید ، با چوب / چوب و نقطه سرو کنید ، از هویج به عنوان جایگزین سبزیجات خام (مانند آجیل سبزیجات خام و سس بادام زمینی) و موارد دیگر استفاده کنید. به
هویج تمام شده در یک شیشه با دو بشقاب مختلف در مقابل سفیده مخلوط شده است

چگونه هویج بریده را ذخیره کنیم

  • در آب: این روش برای چوب هویج و تکه های بزرگ هویج ایده آل است. ابتدا یک سطل (ما معمولاً از یک کوزه بزرگ استفاده می کنیم) را با آب تمیز و بدون فرآوری پر کنید. سپس هویج را زیر آب قرار دهید و درب آن را ببندید. در یخچال نگهداری کنید و هر روز آب را به مدت یک هفته عوض کنید.
  • با حوله / پارچه مرطوب برای پردازش: قبل از بسته بندی در کیسه Stasher یا ظروف تازه ، هویج های برش خورده (مهم نیست که چگونه بریده می شوند) را در مرطوب (یا پارچه مرطوب) بپیچید. باید 5-7 روز باشد. از طرف دیگر ، می توانید آنها را در کیسه فلزی حاوی یک قاشق چای خوری یا آب ذخیره کنید.
  • قطع: سفید کردن هویج های خرد شده می تواند به دو برابر شدن عمر مفید آنها کمک کند. این روش را روی چوب هویج و برش های بزرگ و موارد دیگر انجام دهید. هویج را به آب داغ اضافه کنید و قبل از حرکت به حمام ، 2 دقیقه بپزید. سپس ظرف طراوت را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • متوقفشان کن: می توانید هویج ها را بشکنید / خرد کنید / خرد کنید و در کیسه یخچال قرار دهید. به این ترتیب ، می توان آنها را برای 2-3 ماه ذخیره کرد و به ظروف خشک اضافه کرد. اگر هویج را ابتدا باز کنید ، بین 6-8 ماه در یخچال ماندگار می شود. هویج خشک بهتر است در سس ها ، خورش ها و سایر غذاهای پخته استفاده شود (نیازی به ذوب شدن آنها نیست).

چگونه هویج خشک را کاهش دهیم؟

مانند روشهای ذخیره سازی فوق ، احیای هویج خشک فقط به منظور بازسازی رطوبت است.

  • برای هویج خرد شده و نوزادان ، آنها را در آب سرد ، سرد و فیلتر شده غوطه ور کنید.
  • برای هویج کامل ، می توانید آنها را در آب غوطه ور کنید. با این حال ، می توانید یک شیشه سنگ تراشی را با چند قطره آب سرد پر کنید (برای پوشاندن همه چیز به جز یک اینچ هویج) و هویج ها را در آن قرار دهید.

مدت زمان لازم برای پردازش هویج به نحوه شروع آن بستگی دارد. ممکن است 5 دقیقه یا یک شب طول بکشد. پس از تازه شدن ، می توانید هویج را از آب خارج کرده ، خشک کنید و در کیسه یخچال نگهداری کنید.

مافین هویج را در قالب مافین به رنگ سفید تمام کنید

چگونه از هویج استفاده کنیم؟

گفتن اینکه انتخاب هویج سرگرم کننده بیهوده نخواهد بود. می توانید از هویج خام ، پخته ، آبدار ، کم آب و غیره لذت ببرید. در اینجا فقط چند دستور العمل برای هویج و مورد علاقه ما وجود دارد!

رژیم وگان بیشتر

همچنین ممکن است دوست داشته باشید تمام دستور العمل های هویج ما را مرور کنید!

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2719

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا